Įkraunama...
Įkraunama...

Virbalai, vąšeliai, įv.priedai ir kt.

QUOTE(jipi @ 2008 10 02, 16:22)
nusipirkau MAXI mezgimo maluna, ta su sukama rankena, ir dabar mokinuosi juo naudotis.  Sakoma, kad galima megzti kelnes, megztinius. Bet kol kas dar neigudau megzti su siuo aparatu. Gal kas turite kokiu ideju, ka galima su juo numegzti be kepuriu ir saliku???

manau, labai tiktų tokios bliuskytės viršutinei daliai padaryti iš plonų siūliukų user posted image
Atsakyti
labas rytas gal galit padet blush2.gif paskaiciau geru atsiliepimu apie bambukinius virbalus tik nesuprantu dydi koki ar jie atitinka tuos metalinius ir kuom skiriasi su valu ir be valo unsure.gif aciu aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(giedryte1 @ 2008 10 08, 08:44)
labas rytas gal galit padet  blush2.gif  paskaiciau geru atsiliepimu apie bambukinius virbalus tik nesuprantu dydi koki ar jie atitinka tuos metalinius ir kuom skiriasi su valu ir be valo  unsure.gif  aciu  aciuks.gif

man atrodo, kad jie visai tokie patys kaip ir paprasti, tik daug lengvesni ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Lahja @ 2008 08 27, 11:19)
Gal kas zinot kur nusipirkti 12-14mm virbalu? Ar jie brangus?Gal kas galit paskolinti? Aciu

Atrodo, kažkada Gerose akyse mačiau g.gif
Atsakyti
Kiek mačiau patys storiausi 10 mm g.gif
http://www.auksarank...productID=45754
Atsakyti
sveikos merginos,gal kuri KAUNE matete ar zinote,kur galima nusipirkti 2,5mm nebrangius virbalus(juos daryciau abiem galais smailius).Labai reikia!!!!!

Is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
Liepa B. virbalu ir nebrangiu, maciau kioskelyje prie autobusu stoties. Ir turgelyje prie autob. stoties, kur skudurynas, yra visokiu virbalu po 2lt.
Atsakyti
QUOTE(Liepa B. @ 2008 10 15, 18:15)
sveikos merginos,gal kuri KAUNE matete ar zinote,kur galima nusipirkti 2,5mm nebrangius virbalus(juos daryciau abiem galais smailius).Labai reikia!!!!!

Is anksto dekoju 4u.gif

Aš visus virbalus perku Vilniaus g. sagų siūlų parduotuvėj, toj kampinėj. Ten po 2-3 lt
Atsakyti
QUOTE(Skarlet @ 2008 10 08, 09:39)
man atrodo, kad jie visai tokie patys kaip ir paprasti, tik daug lengvesni  ax.gif
Papildyta:

Atrodo, kažkada Gerose akyse mačiau g.gif

Apie bambukinius - tikėjausi kažko labiau, paslaičius čia atsiliepimų, deja...

storų 12 nr tai tikrai mačiau šeškinėj, po iki parduotuve, mažojoj siūlų parduotuvėlėj, o kainuoja berods apie 10-15 Lt. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža @ 2008 10 17, 16:35)
Apie bambukinius - tikėjausi kažko labiau, paslaičius čia atsiliepimų, deja...

O aš tik gerai apie juos galiu pasakyti. Visus savo aliuminius atidaviau draugei. Mezgu bambukiniais ir džiaugiuosi. Kuo daugiau jais mezgi, tuo jie slidesni darosi.
Atsakyti
QUOTE(Liepa B. @ 2008 10 15, 18:15)

Is anksto dekoju 4u.gif

Dar karta didelis ACIU 4u.gif ,padejusioms.Virbaliukus jau turiu ir mezgu smile.gif

Kurybingu ideju visoms mezgejelems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepa B. @ 2008 10 17, 18:02)
Dar karta didelis ACIU  4u.gif ,padejusioms.Virbaliukus jau turiu ir mezgu  smile.gif

Kurybingu ideju visoms mezgejelems  4u.gif

Plonų virbalų 2-2,5 nr. yra NORFOJE po 0,99Lt.
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2008 10 17, 17:26)
O aš tik gerai apie juos galiu pasakyti. Visus savo aliuminius atidaviau draugei. Mezgu bambukiniais ir džiaugiuosi. Kuo daugiau jais mezgi, tuo jie slidesni darosi.

O kaip jie 2 ir 2.5 Nr? Kažin, nelūžta?
Atsakyti