Įkraunama...
Įkraunama...

Virbalai, vąšeliai, įv.priedai ir kt.

virbalu turiu dar is mamos (nedaug mezgu),o vaseliai addi firmos.man labai patinka.labai lengvi.
beje mama sake kad megzti su mediniais sunku..nors gal cia kiekvienai individualiaii,kas prie ko pripranta... g.gif
Atsakyti
Aš naudoju ADDI firmos (Vokietija) "greitojo mezgimo" virbalus..beje, jie ir ilgi (35 cm. ilgio) ir šiaip lengvi, patogūs rolleyes.gif Vąšelio nesu įvaldžiusi blush2.gif

Peržiūrėjau, tai rigi norėčiau tokių, kur galima numegztų eilių skaičių pažymėt blush2.gif Dabar gi susirašau kiek eilių reikia numegzt (jei kas sudėtingesnio mezgama) ir numezgusi kryželiu užbraukiu..arba taškiukus dėlioju blush2.gif blush2.gif
O virbalų pagal nr. turiu įvairiausių...
Atsakyti
Dar viena dalykeli pas uosve maciau. Turi toki Medziagini dekla virbalam ir vaseliams. Kazkas panasaus kaip visazistai turi makiazo irankiams sudeti. Islankstai, susikaisioji i kilputes virbalus ir vaselius ir vel sulankstai. Kazkaip pasirode labai patogus dalykas ir viskas vienoje vietoje:)
Atsakyti
Turiu tokį įrankį, įtariu, kad čia daiktas gali būti skirtas rankdarbiams. Gal kas susidūrėt ir žinote kaip tokiais daiktais naudotis? Įdedu pora nuotraukėlių, kaip tas daiktas atrodo:
Čia paprastai:
user posted image
Čia suspaustas:
user posted image
Atsakyti
jetus kaip idomu kam jis reikalingas. Jei kas zinot parasykit !!!
Atsakyti
man atrodo, tokią adatą mačiau vaikystėje, ten kažkokia kaimynė buvo kilpinių kilimų ir rūbų mezgėja-nėrėja, bet kaip naudotis nepasakyčiau, tiesiog reikia bendyti pagaminti tokias ilgas kilpas
Atsakyti
QUOTE(ida @ 2005 05 22, 17:39)
man atrodo, tokią adatą mačiau vaikystėje, ten kažkokia kaimynė buvo kilpinių kilimų ir rūbų mezgėja-nėrėja, bet kaip naudotis nepasakyčiau, tiesiog reikia bendyti pagaminti tokias ilgas kilpas

Panasu, kad tau teisingai atrodo mirksiukas.gif Musu viena giminaite tokius kilimus darydavo, bet tada as dar maza buvau ir neatsimenu su kuom. O dabar ner galimybes jos paklaust. O tie kilimai tai is tokiu mazu kilpuciu budavo. Ir darydavo juos is vadinamu " kitkiniu" siulu (tokie stori tipo silkiniai, jais siena supresuota i kitkas risa. Tuos siulus dalindavo i plonesnius ir is ju kilimus darydavo. Is tikruju tai jokis uzuominos neturiu, kad tas daiktas butent tam naudojamas, bet man kazkodel taip atrodo.
Atsakyti
Aš mokyklos laikais irgi dariau kilimėlius iš "kiliminių" siūlų. Bet turėjau šiek tiek kitokią adatėlę. Reiks paieškoti, dar kažkur turėtų būti. Jei rasiu, tai rytoj foto įdėsiu kaip tas mano daikčiuks atrodė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta @ 2005 05 22, 21:23)
Aš mokyklos laikais irgi dariau kilimėlius iš "kiliminių" siūlų. Bet turėjau šiek tiek kitokią adatėlę. Reiks paieškoti, dar kažkur turėtų būti. Jei rasiu, tai rytoj foto įdėsiu kaip tas mano daikčiuks atrodė  ax.gif

Aha, ir dar paaiskinima, kaip tuom daiktu naudotis mirksiukas.gif
Atsakyti
simre,pabandyk 7ja forume paklausineti jos gal ir instrukcijas pasiulytu wink.gif juk ten daug daugiau rankdarbiais besidominciu nei cia tongue.gif (nesupykit merginos,bet musu nera labai jau daug wink.gif )
Atsakyti
QUOTE(Asta @ 2005 05 22, 21:23)
Aš mokyklos laikais irgi dariau kilimėlius iš "kiliminių" siūlų. Bet turėjau šiek tiek kitokią adatėlę. Reiks paieškoti, dar kažkur turėtų būti. Jei rasiu, tai rytoj foto įdėsiu kaip tas mano daikčiuks atrodė  ax.gif

Nekantiai laukiu paaiškinimo kaip ta adatėle naudotis.Seniai Kalvarijų turguje pirkau,tik plonytę,tinkamą siuvinėjimo siūlams.Galima būtų kokius paveikslėlius daryti,tik neprisimenu ,kaip naudotis.Būsiu dėkinga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2005 05 22, 08:58)
Turiu tokį įrankį, įtariu, kad čia daiktas gali būti skirtas rankdarbiams. Gal kas susidūrėt ir žinote kaip tokiais daiktais naudotis? Įdedu pora nuotraukėlių, kaip tas daiktas atrodo:
Čia paprastai:
user posted image
Čia suspaustas:
user posted image

na jei sakot, kad cia adata kilimams, tai naudotis paprasta. as turiu paprasta tokia turgui kazkada pirkau, isiveri siula , nusistatai kokio nori kad butu ilgio kilpos ir pirmyn.Na aisku dar reikia piesinuka ant medziagos nusipiesti. Reiktu paieskot turiu kazkur pagalveliu padarytu kazkur. Buvau kazkada uzsikretus badymo liga tongue.gif .
Atsakyti