Įkraunama...
Įkraunama...

Virbalai, vąšeliai, įv.priedai ir kt.

As nusipirkau dengtus teflonu su 80 cm valu, bet dar neisbandziau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2008 04 29, 16:15)
Ne taip seniai ir aš atradau bambukinius virbalus ir kitokių neimčiau. Jie lengvi, gerai slysta, nebarška  thumbup.gif  Man sesuo buvo vienus atsiuntusi iš Amerikos. Kai bandžiau pasiieškot kitų dydžių, čia Lietuvoj, išsigandau nuo kainų. Tai pirkau visą komplektą www.ebay.com 15 porų, nuo ploniausių iki storiausių. Vienų kaina man išėjo apie 2,5 LTL. Turiu dabar visų storių ir jokių rūpesčių. Tai va, pasigyriau  lotuliukas.gif

O iš ko siunteisi per ebay - gal iš Kinijos? g.gif Baisu, kad pinigų neprarasti doh.gif
Atsakyti
Aha, iš Kinijos. Patys virbalai kainavo 0,99 USD, o parsiuntimas 15 USD. Daug ką esu pirkus ir iš KInijos ir iš Honkongo, kažkaip dar niekas nedingo.
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2008 05 13, 18:11)
Aha, iš Kinijos. Patys virbalai kainavo 0,99 USD, o parsiuntimas 15 USD. Daug ką esu pirkus ir iš KInijos ir iš Honkongo, kažkaip dar niekas nedingo.

O per ebay nepigiau iseitu? g.gif
Atsakyti
Megstu kartais pamegst ir panert kaip turiu laiko thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

o gal galit pasidalinti informacija kur perkat mezgimo zurnalus? Nes knygynuose labai brangu, galvoju gal kur senos knygos? g.gif
Atsakyti
Labai daug ir kaina nebloga yra knygyne, Savanoriu pr. Vilniuje
Atsakyti
tai va kad Vilniuj sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2008 05 26, 18:19)
tai va kad Vilniuj sad.gif

yra Sm tema mezgimo zurnalu, ju ir pirkt nereik mirksiukas.gif
Atsakyti
Valio!!!!!!!!!! siandien pastu gavau uzsisakytus bambukinius virbaliukus wub.gif Neistverus pavyzduka prasimezgiau, malonumas wub.gif wub.gif jau vien del to, kad valas toks svelnus, minkstas, ne toks dratas kaip metaliniuose virbaluose, nesuka mezginio. kaip nors tik mokslus pasibaigiu, o tada jau kaip griebsiu tuos virbalus, tai ohoho bus biggrin.gif
Atsakyti
O man reikia dėžutės virbalams, vąšeliams. Gal kas matėte kur? Kur laikote savo darbo įnagius? g.gif
Atsakyti
" Megztas zmogaus ir kompo intymas"
http://www.mignews.c...0626_44945.html
Atsakyti