Įkraunama...
Įkraunama...

Virbalai, vąšeliai, įv.priedai ir kt.

QUOTE(janike1 @ 2008 04 08, 18:32)

Nemanau kad man lengvai pavyktu g.gif
Atsakyti
Jei kam reikia bambukinių virbalų pigiai, rašykit až, turiu kelet storių naujų ir su valu ir be 4u.gif
Atsakyti
Stai ka nusipirkau:user posted image

Labai dziaugiuosi, pagaliau zinosiu, ka turiu lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
koks fainas daikciukas bigsmile.gif prasome isduoti paslapti kur pirkai ir kiek kainavo? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AlinaRS @ 2008 04 28, 09:14)
koks fainas daikciukas  bigsmile.gif  prasome isduoti paslapti kur pirkai ir kiek kainavo?  mirksiukas.gif

Jo, ir fainas, ir naudingas drinks_cheers.gif Pirkau Geru Akiu pardej CUP'e, kainavo gal 9 lt, bet su nuolaidu kortele gavosi 8. Buvo ir kitoks, bet as pigesni pasirinkau:) Gal turi ir Vokieciu g-vej, man ten pamatavo viena karta, bet ten kainu nezinau.
Atsakyti
aciu uz info , reiks ir man pasiziureti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eya @ 2008 04 27, 22:02)
Stai ka nusipirkau:user posted image

Labai dziaugiuosi, pagaliau zinosiu, ka turiu lotuliukas.gif  thumbup.gif

Gal ir kvailokas klausimas, bet kas cia toks yra g.gif
gal ir man reikia g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2008 04 28, 10:51)
Gal ir kvailokas klausimas, bet kas cia toks yra g.gif
gal ir man reikia g.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif as stengiuosi laikytis principo, kad ko nezinau, tai man ir nereikia lotuliukas.gif bet va, kai pasakysiu kas, tai gal ir prireiks biggrin.gif cia virbalu matuoklis. turiu kruva virbalu, bet nezinau kurie yra kokio nr. nu ten dar toks peiliukas pridetas, tipo, galima siula nupjaut, bet to tai galetu ir nebut del manes. svarbiausia, kad daba issimatuoju virbalu nr ir zinau su kuriais megzti ka (nors aisku, pasibandau bet kuriuo atvveju, bet smagiau, kai zinau su kuo bandau). ir bent jau nera gresmes nusipirkt antrus vienodo dydzio doh.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Ne taip seniai ir aš atradau bambukinius virbalus ir kitokių neimčiau. Jie lengvi, gerai slysta, nebarška thumbup.gif Man sesuo buvo vienus atsiuntusi iš Amerikos. Kai bandžiau pasiieškot kitų dydžių, čia Lietuvoj, išsigandau nuo kainų. Tai pirkau visą komplektą www.ebay.com 15 porų, nuo ploniausių iki storiausių. Vienų kaina man išėjo apie 2,5 LTL. Turiu dabar visų storių ir jokių rūpesčių. Tai va, pasigyriau lotuliukas.gif
Atsakyti
vis daugiau geresniu atsliepimu apie bambukinius.... reiks ie man kada pabandyti friends.gif
Atsakyti
QUOTE(AlinaRS @ 2008 04 30, 07:46)
vis daugiau geresniu atsliepimu apie bambukinius.... reiks ie man kada pabandyti friends.gif

Jo, as irgi mezgiau karta. patiko labai blush2.gif Tik LT mazesniu nei 5 nr turbut nesu macius, o dazniausia mezgu su mazensiu nr. naiste777, o kaip cia taip pigiai isejo? gal koks spec pasiulymas buvo? g.gif
Atsakyti
sveikos.
as irgi savo trigrasi iterpsiu del bambukiniu virbalu. tikrai jie patys geriausi. su tais senoviskais aliumininiais ar geleziniais tai nesulyginama.
gerai slysta. be to, as turejau problema-delnai ir pirstai prakaituodavo mezgant blush2.gif , o su bambukiniais-ne.
jei pasitaikys proga, tai imkit, tikrai nepasigailesit.

ss
Atsakyti