Įkraunama...
Įkraunama...

Virbalai, vąšeliai, įv.priedai ir kt.

QUOTE(edinka @ 2008 03 01, 16:49)
Tai kad malūno čia net nėra, žinoma jei malūnu vadint tą daiktą su rankena. Čia parodyti įvairių dydžių, tie primityvesni, kur akis reikia po vieną nukėlinėt. Didelį turint tai faina - galima apykakles megzt  thumbup.gif . O kiti prietaisai, tai audimui ir tiesiam mezgimui  mirksiukas.gif
Tai čia ir yra pirmos - audimo staklės, o antros mezgimo.

Tai tas daiktas su rankena ir vadinasi malunas, o pas mane nuotraukose paprastesni... rankiniai...bet mezgimo principas tas pats...
Atsakyti
Sveikos, prisnekejot cia idomiai apie voskius negirdetus irankius, kazi kiek tas eiliu skaiciuoklis Lietuvoj kainuoja, nes pas mus pardej maciau 2 svarai - 9 litai mazdaug.
Siaip mezgu teflonu dengtais virbalais, turiu keliu storiu, tai labai gerai akys slysta man labai patinka. doh.gif
Siaip mane domina virbalai su valu, ar gerai jais megsti, kazkaip turejau vienus, bet akys nuo valo ant virbalo sunkiai lipdavo, na neslysta ir tiek, tai nepatiko, ismeciau. Gal dabar geresniu yra, tiesiog susigundziau reglanu megstuka vaikui numegsti, ten labai idomiai be siuliu gaunas, bet virbalai su valu reikalingi, tai va ir stabdau. Gal patartumet kokia tikrai gera firma, kad pinigu vejais nemetyt. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Oresta3 @ 2008 03 07, 19:18)
Sveikos, prisnekejot cia idomiai apie voskius negirdetus irankius, kazi kiek tas eiliu skaiciuoklis Lietuvoj kainuoja, nes pas mus pardej maciau 2 svarai - 9 litai mazdaug.
Siaip mezgu teflonu dengtais virbalais, turiu keliu storiu, tai labai gerai akys slysta man labai patinka.  doh.gif
Siaip mane domina virbalai su valu, ar gerai jais megsti, kazkaip turejau vienus, bet akys nuo valo ant virbalo sunkiai lipdavo, na neslysta ir tiek, tai nepatiko, ismeciau. Gal dabar geresniu yra, tiesiog susigundziau reglanu megstuka vaikui numegsti, ten labai idomiai be siuliu gaunas, bet virbalai su valu reikalingi, tai va ir stabdau. Gal patartumet kokia tikrai gera firma, kad pinigu vejais nemetyt.  mirksiukas.gif

Įeikit į www.auksaranke,net , ten yra akių skaičiuoklis. Iš ten daug visko mezginui ir nerimui prisipirkau.
Dėl virbalų, tai jei nepatogu megsti su valu , turiu nusipirkusi kelių numerių ilgų virbalų ir pasmailinau galus. Mezgu aplink penkiais virbalais.
Atsakyti
QUOTE(Rife @ 2008 03 07, 15:34)
Įeikit į www.auksaranke,net , ten yra akių skaičiuoklis. Iš ten daug visko mezginui ir nerimui prisipirkau.
Dėl virbalų, tai jei nepatogu megsti su valu , turiu nusipirkusi kelių numerių  ilgų virbalų ir pasmailinau galus. Mezgu aplink penkiais virbalais.

as turiu 5 virbalus, bet trumpi, tai neuztenka, reiks jauciu kaip senais laikais imt ant kanto sena sketi hihihi.gif
Papildyta:
O kokia gera nuoroda, labai tau aciu, ten ir siuliuku nerimui yra thumbup.gif ir siaip visokio gero thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oresta3: 07 kovo 2008 - 18:56
QUOTE(Oresta3 @ 2008 03 07, 19:54)
as turiu 5 virbalus, bet trumpi, tai neuztenka, reiks jauciu kaip senais laikais imt ant kanto sena sketi hihihi.gif
Papildyta:
O kokia gera nuoroda, labai tau aciu, ten ir siuliuku nerimui yra thumbup.gif ir siaip visokio gero thumbup.gif

Nupirkau iš auksarankes Bolero siūlus melanžinius. Labai gražiai atrodo ir neriant margumas gaunasi kvadračiukais.
Jei bus per ploni nupirkau Basik 50 numerį, jie plonesni už Maxi. Sudėjus gaunasi labai gerai., galima megzti su virbalais
Jei atgausiu fotoaparatą galėsiu nufotografuoti kaip atrodo.

Atsakyti
QUOTE(Rife @ 2008 03 07, 16:18)
Nupirkau iš auksarankes Bolero siūlus melanžinius. Labai gražiai atrodo ir neriant margumas gaunasi kvadračiukais.
Jei bus per ploni nupirkau Basik 50 numerį, jie plonesni už Maxi. Sudėjus gaunasi labai gerai., galima megzti su virbalais
Jei atgausiu fotoaparatą galėsiu nufotografuoti kaip atrodo.

Lauksim foto. O as galvojau kur cia nerimo siuliuku nusipirkt, o cia stai tau thumbup.gif nereiks dabar ieskot.
Siaip dar norejau paklausti, kaip tie virbalai lenkti veikia, tipo kasoms megsti, per vidury ylenkti tokiu kaip trikampiu, as visai sekmingai ir tiesiais mezgu g.gif

Su kovo 8-aja visas
user posted image
Atsakyti
user posted image
SU ARTEJANCIOM SVENTEM JUS BRANGIOSIOS
Atsakyti
Sveikos,

Gal galite man padeti , ieskau mezgejos Kaune, (mama nori nusimegzti sijona) kuri megztu vaseliu.

Buciau dekinga uz telefona ir rekomendacijas smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Norėčiau pagirti bambukinį vašelį pirktą iš auksarankės thumbup.gif turėjau baimės kad gali strigt su siūlu, bet atvirkščiai labai gerai slysta, tikrai labai smagu nert thumbup.gif
Atsakyti
O cia mokomes megzti pirstukais mirksiukas.gif
http://picasaweb.goo...e19/ConLosDedos
Atsakyti
QUOTE(janike1 @ 2008 04 08, 22:32)

Nu geras thumbup.gif pasirodo ir jokių vašelių ir virbalų nereikia lotuliukas.gif
Atsakyti
O as vis dvejojau del tu bambukiniu ir nesiryzdavau pirkti... Reiks ir man dabar nusipirkti ir pabandyti smile.gif

O mezgimas pirstais irgi neblogai atrodo smile.gif aciu uz nauja buda megzti smile.gif
Atsakyti