Įkraunama...
Įkraunama...

Virbalai, vąšeliai, įv.priedai ir kt.

Gal kas zinote kur Vilniuje galima butu nusipirkti siulu vyniotuva? Gali buti ir nenaujas...
Atsakyti
Dar ieskau stai tokiu irankiu

http://picasaweb.goo...452216869323906

http://picasaweb.goo...210033535896738

Atsakyti
QUOTE(AlinaRS @ 2008 02 08, 15:13)
Gal kas zinote kur Vilniuje galima butu nusipirkti siulu vyniotuva? Gali buti ir nenaujas...

Parasysiu i AZ kontaktus, as juos gavau irgi is vienos forumietes, bet pasinaudot neteko, tai nieko tikslesnio pasakyt negaliu. Man toki daikta is UK atveze.

QUOTE(AlinaRS @ 2008 02 08, 16:47)
Dar ieskau stai tokiu irankiu

http://picasaweb.goo...452216869323906

Panasu daiktas yra sitoj temoj auksciau parodytas, tik mano supratimu turi maziau formu. As pati su tokiu savo gelytes ir gaminau, kur ant rankines susiuvau. Kaune yra Casa Lana parduotuvej, dar kazkurioj rankdarbiu krautuvelej maciau. Be to, gali uzsisakyt www.rankdarbiai.net
Atsakyti
Merginos, kas galite pasakyti ar VCUP'e vis dar yra parduotuvė "Geros akys"?
Klausiu dėl to, kad kažkada ją mačiau ten esančią, bet kai važiavau specialiai į ją apsipirkti, niekur jos neberadau. O jų internetiniam puslapy rašo, kad ji ten vis dar randasi.
Tai ar aš apsižioplinau, ar ji iš ten išsikraustė?
ax.gif
Atsakyti
yra yra ta parduotuve VCUP'e .... paskutiniame aukste pakilus laiptais kairen o po to desinen smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AlinaRS @ 2008 02 11, 07:55)
yra yra ta parduotuve VCUP'e .... paskutiniame aukste pakilus laiptais kairen o po to desinen smile.gif

Ačiū labai 4u.gif .
Vadinasi aš esu žiopla, nes ieškojau per visus aukštus ir neradau doh.gif . Dar MB skundžiausi, kad parduotuvė išsikėlė doh.gif .

Gal kas matėte kur nors pirkti INOX firmos akių kalkuliatorių?
Atsakyti
Kazi ,o pas mus yra tokiu sniuriuku nerimo masinukiu ax.gif
user posted image
Atsakyti
Neteko matyti, bet butu faina toki tureti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2008 02 08, 19:40)
Parasysiu i AZ kontaktus, as juos gavau irgi is vienos forumietes, bet pasinaudot neteko, tai nieko tikslesnio pasakyt negaliu. Man toki daikta is UK atveze.
Panasu daiktas yra sitoj temoj auksciau parodytas, tik mano supratimu turi maziau formu. As pati su tokiu savo gelytes ir gaminau, kur ant rankines susiuvau. Kaune yra Casa Lana parduotuvej, dar kazkurioj rankdarbiu krautuvelej maciau. Be to, gali uzsisakyt www.rankdarbiai.net

Drįstu pataisyti, www.auksaranke.net yra tos gėlių staklės, ten pat galit užklausti ir dėl virvelių darymo prietaisėlio, lyk ir galima užsakyti vokišką mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renna: 12 vasario 2008 - 13:56
Na,virveliu mezgimo masinos matyti neteko.
Bet maciau toki,kaip zmogeliuka,ant kurio virsaus kilputes,ir per jas kaisiojant siula eina numegzti virvele.Kainuoja toks daiktas apie 13litu.
Atsakyti
[quote=žvėrūne,2008 01 18, 19:14]
[quote=blusė,2007 12 28, 19:42]
Sveikos merginos, siandien nusipirkau Humanoj toki daikciuka, pamaciau ir pagriebiau nepagalvojus, nes pamaciau kad mezgimui ir "prireike" doh.gif bet nezinau kaip su juo megzt, nes yra tik aprasyta prancuziskai, jokiu paveiksleliu nieko doh.gif gal kas esat susidure su tokiu daiktu? ax.gif blush2.gif

Labai įdomus daiktas. g.gif Gal jau iššifravai ką su juo daryti? Įdomu. Gal jam dar kokių prietaisų trūksta?
O aš naršydama radau irgi tokį puodą, kaip aukščiau nuorodoje.
user posted image
Va ką su juo daro smile.gif
user posted image
user posted image
[/quote]

Nusipirkau tokį panašų daiktą, Senukuose, vaikų skyriuje biggrin.gif "padariau" tokį "slieką", šiaip labai smagus, tik galėtų būt šiek tiek platesnis ax.gif bandysiu nunarplioti dukrytei šaliką ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mimka: 17 vasario 2008 - 19:41
O kiek mokejai senukuose jei nepaslaptis, nes interntu jei uzsakineti is kazkurio cia tai puslapio ziurejau tai maciau apie 130 lt
Atsakyti