Dar ieskau stai tokiu irankiu
http://picasaweb.goo...452216869323906
http://picasaweb.goo...210033535896738
http://picasaweb.goo...452216869323906
http://picasaweb.goo...210033535896738
QUOTE(AlinaRS @ 2008 02 08, 15:13)
Gal kas zinote kur Vilniuje galima butu nusipirkti siulu vyniotuva? Gali buti ir nenaujas...
Parasysiu i AZ kontaktus, as juos gavau irgi is vienos forumietes, bet pasinaudot neteko, tai nieko tikslesnio pasakyt negaliu. Man toki daikta is UK atveze.
QUOTE(AlinaRS @ 2008 02 08, 16:47)
Panasu daiktas yra sitoj temoj auksciau parodytas, tik mano supratimu turi maziau formu. As pati su tokiu savo gelytes ir gaminau, kur ant rankines susiuvau. Kaune yra Casa Lana parduotuvej, dar kazkurioj rankdarbiu krautuvelej maciau. Be to, gali uzsisakyt www.rankdarbiai.net
Merginos, kas galite pasakyti ar VCUP'e vis dar yra parduotuvė "Geros akys"?
Klausiu dėl to, kad kažkada ją mačiau ten esančią, bet kai važiavau specialiai į ją apsipirkti, niekur jos neberadau. O jų internetiniam puslapy rašo, kad ji ten vis dar randasi.
Tai ar aš apsižioplinau, ar ji iš ten išsikraustė?
Klausiu dėl to, kad kažkada ją mačiau ten esančią, bet kai važiavau specialiai į ją apsipirkti, niekur jos neberadau. O jų internetiniam puslapy rašo, kad ji ten vis dar randasi.
Tai ar aš apsižioplinau, ar ji iš ten išsikraustė?
QUOTE(AlinaRS @ 2008 02 11, 07:55)
yra yra ta parduotuve VCUP'e .... paskutiniame aukste pakilus laiptais kairen o po to desinen
Ačiū labai .
Vadinasi aš esu žiopla, nes ieškojau per visus aukštus ir neradau . Dar MB skundžiausi, kad parduotuvė išsikėlė .
Gal kas matėte kur nors pirkti INOX firmos akių kalkuliatorių?
QUOTE(simre @ 2008 02 08, 19:40)
Parasysiu i AZ kontaktus, as juos gavau irgi is vienos forumietes, bet pasinaudot neteko, tai nieko tikslesnio pasakyt negaliu. Man toki daikta is UK atveze.
Panasu daiktas yra sitoj temoj auksciau parodytas, tik mano supratimu turi maziau formu. As pati su tokiu savo gelytes ir gaminau, kur ant rankines susiuvau. Kaune yra Casa Lana parduotuvej, dar kazkurioj rankdarbiu krautuvelej maciau. Be to, gali uzsisakyt www.rankdarbiai.net
Drįstu pataisyti, www.auksaranke.net yra tos gėlių staklės, ten pat galit užklausti ir dėl virvelių darymo prietaisėlio, lyk ir galima užsakyti vokišką
Na,virveliu mezgimo masinos matyti neteko.
Bet maciau toki,kaip zmogeliuka,ant kurio virsaus kilputes,ir per jas kaisiojant siula eina numegzti virvele.Kainuoja toks daiktas apie 13litu.
Bet maciau toki,kaip zmogeliuka,ant kurio virsaus kilputes,ir per jas kaisiojant siula eina numegzti virvele.Kainuoja toks daiktas apie 13litu.
[quote=žvėrūne,2008 01 18, 19:14]
[quote=blusė,2007 12 28, 19:42]
Sveikos merginos, siandien nusipirkau Humanoj toki daikciuka, pamaciau ir pagriebiau nepagalvojus, nes pamaciau kad mezgimui ir "prireike" bet nezinau kaip su juo megzt, nes yra tik aprasyta prancuziskai, jokiu paveiksleliu nieko gal kas esat susidure su tokiu daiktu?
Labai įdomus daiktas. Gal jau iššifravai ką su juo daryti? Įdomu. Gal jam dar kokių prietaisų trūksta?
O aš naršydama radau irgi tokį puodą, kaip aukščiau nuorodoje.
Va ką su juo daro
[/quote]
Nusipirkau tokį panašų daiktą, Senukuose, vaikų skyriuje "padariau" tokį "slieką", šiaip labai smagus, tik galėtų būt šiek tiek platesnis bandysiu nunarplioti dukrytei šaliką
[quote=blusė,2007 12 28, 19:42]
Sveikos merginos, siandien nusipirkau Humanoj toki daikciuka, pamaciau ir pagriebiau nepagalvojus, nes pamaciau kad mezgimui ir "prireike" bet nezinau kaip su juo megzt, nes yra tik aprasyta prancuziskai, jokiu paveiksleliu nieko gal kas esat susidure su tokiu daiktu?
Labai įdomus daiktas. Gal jau iššifravai ką su juo daryti? Įdomu. Gal jam dar kokių prietaisų trūksta?
O aš naršydama radau irgi tokį puodą, kaip aukščiau nuorodoje.
Va ką su juo daro
[/quote]
Nusipirkau tokį panašų daiktą, Senukuose, vaikų skyriuje "padariau" tokį "slieką", šiaip labai smagus, tik galėtų būt šiek tiek platesnis bandysiu nunarplioti dukrytei šaliką