Įkraunama...
Įkraunama...

Virbalai, vąšeliai, įv.priedai ir kt.

QUOTE(janike1 @ 2008 01 18, 20:45)

su tokiu irgi salikus mezga . Cia is brazilisku puslapiu.

gal galima smulkiau sužinoti, kaip su šiuo prietaisu megzti??? bigsmile.gif
Dar tokio nemačiau smile.gif
Atsakyti
Nezinau,nebandziau smile.gif Ten nuotr.salia yra ir vasiukas man atrodo su juo ten siula prakabineja g.gif
Atsakyti
QUOTE(janike1 @ 2008 01 18, 20:45)
user posted image 
su tokiu irgi salikus mezga . Cia is brazilisku puslapiu.

tokiu principu megzti turiu rankine mezgimo masina, gal ka sudomins? ax.gif
Atsakyti
Na va jau kiek laiko praejo o vis dar nesugebejau issiaiskint ka su tuo zaliu ratu daryt doh.gif bet jau idaviau tetai kad kas nors isverstu is prancuzu kalbos instrukcija thumbup.gif tai netrukus bus bent jau siek tiek aisku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lotaa @ 2008 01 18, 22:47)
tokiu principu megzti turiu rankine mezgimo masina, gal ka sudomins? ax.gif

Labai įdomu būtų sužinoti bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos,mezgejeles!Beveik 90%savo mezgimo irankiu pirkau skuduryne.Sia vasara vienas vyriskis atvaziaves i musu kaima,pardavinejo virbalus po0.50centu.Siulus targavojo po 3ir5lt.,ovirbalai,jo manymu,verti tik tiek.Kad butu maciusios mezgejos kokiu jis turejo virbalu!Apsiprekinau ilgam.Ir medinius ir su valu,ir su labai trumpu valu isigijau.Juk pravers smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ristina @ 2008 01 21, 20:37)
Sveikos,mezgejeles!Beveik 90%savo mezgimo irankiu pirkau skuduryne.Sia vasara vienas vyriskis atvaziaves i musu kaima,pardavinejo virbalus po0.50centu.Siulus targavojo po 3ir5lt.,ovirbalai,jo manymu,verti tik tiek.Kad butu maciusios mezgejos kokiu jis turejo virbalu!Apsiprekinau ilgam.Ir medinius ir su valu,ir su labai trumpu valu isigijau.Juk pravers smile.gif

o kur cia toks geras kaimas lotuliukas.gif tai vat as irgi viena iranki pirkau skuduryne, ale tik paskui iki siol nezinau ka su juo veikt biggrin.gif bet jei jau virbalai ir siulai taip pigiai tai tikrai kaimas vertas demesio thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Tokiu kaip mano kaimas per Lietuva labai daug.Nes tie,kurie prekiauja skudurais,nelebai nutuokia apie mezgima ir mezgimo priemones.o ypac vyrai(jei zmonos nepaprotina) smile.gif
As tik uzsakymams mezgu is nauju siulu.O mano pacios,vyro ir vaiko rubai visi megzti is siulu pirktu skuduryne.
patarciau susiorganizuot keliones i kaimus aplink didziuosius miestus mirksiukas.gif
Atsakyti
thumbup.gif geras patarimas, tik kartais šlamšto tiek būna priversta, kad sunku ką nors gero ir pastebėti. Bet sutinku, kad skudurynuose, ypač kaimų, galima tikrų perliukų rasti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(MAGPIE @ 2007 12 09, 15:27)
Sveikos mezgejeles!
Gal kuri matet kur galima nusipirkti štai tokį daikčiuką ? Flower loom vadinasi 4u.gif
user posted image

Čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aušrinė: 24 sausio 2008 - 22:00
tokia geliu mezgimo masina man rode , tiesa, Vilniuje, Vilniaus g. siulu sagu parduotuvej. Kainavo apie 40 Lt, tiksliau nepamenu.
Atsakyti
QUOTE(blusė @ 2008 01 19, 10:19)
Na va jau kiek laiko praejo o vis dar nesugebejau issiaiskint ka su tuo zaliu ratu daryt  doh.gif  bet jau idaviau tetai kad kas nors isverstu is prancuzu kalbos instrukcija  thumbup.gif  tai netrukus bus bent jau siek tiek aisku  thumbup.gif

Yra panašūs žaislai vaikams (Vienas iš jų) Ten, kitoj dėžutės pusej yra paveiksliukai, o dėžutėje yra instrukcijos net gi lietuviškai. Buvau nupirkus savo dukroms - dičkė išmoko pati, net aiškint nereikėjo mirksiukas.gif
Atsakyti