Tikrai yra Kaune Kuritos parduotuvėj "LANA", kainuoja 39,95. Kiek žinau viena klaipėdietė šitos firmos daiktais užsiima. Jos kontaktus gali rast berods čia: www.rankdarbiai.net
Sveikutes, Darbstuoles,
gal kas kartasi turi knyga Mezgimo menas, 600 p.Sudarytoja Rasa Praninskienė ir nera reikalinga ir gali ja parduoti man ji labai padetu mokantis megsti labai lauksiu pasiulymu
gal kas kartasi turi knyga Mezgimo menas, 600 p.Sudarytoja Rasa Praninskienė ir nera reikalinga ir gali ja parduoti man ji labai padetu mokantis megsti labai lauksiu pasiulymu
Sveikos merginos, siandien nusipirkau Humanoj toki daikciuka, pamaciau ir pagriebiau nepagalvojus, nes pamaciau kad mezgimui ir "prireike" bet nezinau kaip su juo megzt, nes yra tik aprasyta prancuziskai, jokiu paveiksleliu nieko gal kas esat susidure su tokiu daiktu?
QUOTE(blusė @ 2007 12 28, 18:42)
Sveikos merginos, siandien nusipirkau Humanoj toki daikciuka, pamaciau ir pagriebiau nepagalvojus, nes pamaciau kad mezgimui ir "prireike" bet nezinau kaip su juo megzt, nes yra tik aprasyta prancuziskai, jokiu paveiksleliu nieko gal kas esat susidure su tokiu daiktu?
Nesu labai garantuota, bet berods kazkur internete maciau, kad su tokiu daiktu kepures ar kojines mezga.
P.S. as irgi tokia pat - kai randu ka su rankdarbiais susijusi, visada perku, nesvarstydama reikia ar nereikia
QUOTE(simre @ 2007 12 29, 12:26)
Nesu labai garantuota, bet berods kazkur internete maciau, kad su tokiu daiktu kepures ar kojines mezga.
P.S. as irgi tokia pat - kai randu ka su rankdarbiais susijusi, visada perku, nesvarstydama reikia ar nereikia
tai manau cia daugelis tokiu kurios mezga
nu butu labai faina jei kas turetu koki pavyzdeli, ieskojau internete iki isprotejimo, bet nieko neradau turbut nemoku ieskot
o ant pakuotes uzrasyta- "Now you can knit a sweater in one day using this" tai kas gi nesusigundytu tokiu uzrasu
QUOTE(simre @ 2007 12 29, 12:59)
ni, nitoks as toki irgi vakar buvau nete radus, irgi geras daiktas bet cia matai be jokiu siulu mezga, o cia kaip ir turetu but siule, nes tie dantukai nesusijungia ant dezutes yra pavikesliukas bet toks labai neaiskus, tai parodyta kad su kazkokiu ale kabliuku reik dirbt eisiu permesiu dar visas "tarybines" knygas mezgimo, gal rasiu ka nors panasaus
QUOTE(janike1 @ 2007 12 29, 20:47)
Ačiū, šauniai sugalvota
QUOTE(Ciukyta @ 2007 12 15, 22:38)
Sveikutes, Darbstuoles,
visdar ieskau
[quote=blusė,2007 12 28, 19:42]
Labai įdomus daiktas. Gal jau iššifravai ką su juo daryti? Įdomu. Gal jam dar kokių prietaisų trūksta?
O aš naršydama radau irgi tokį puodą, kaip aukščiau nuorodoje.
Va ką su juo daro
Labai įdomus daiktas. Gal jau iššifravai ką su juo daryti? Įdomu. Gal jam dar kokių prietaisų trūksta?
O aš naršydama radau irgi tokį puodą, kaip aukščiau nuorodoje.
Va ką su juo daro