Įkraunama...
Įkraunama...

Virbalai, vąšeliai, įv.priedai ir kt.

QUOTE(lauramama @ 2007 11 14, 00:26)
Niu va sakiau,kad liuks ta "auksaranke".As irgi jau savo uzsakymelio laukiu  blink.gif

thumbup.gif as dabar jau siulu dairaus ax.gif

o jei del tunisietisku mezgimu tai jei turite Tarybine Namu Enciklopedija tai ten yra aprasyta kaip reikia nert mirksiukas.gif
Atsakyti
Programėlė kaip teisingai apsiskaičiuot mezginio akis ir eiles, įkeliu į įvairių priedų temą, nes savotiškas "instrumentas", ypač pradedančioms, nors ne tik joms thumbup.gif
Atsakyti
Gal kuri žinot, kur Kaune galima nusiprkt medinių virbalų?

P.S. Sėkmės "ligoniams" jų rankdarbiuose.
Atsakyti
QUOTE(blusė @ 2007 11 12, 10:51)
O per kiek laiko mazdaug ateina Jusu siuntinukas? ax.gif  nekantraju ir as isbandyt ta Tunisietiska vaseli blush2.gif

Kitą dieną po apmokėjimo išsiunčiame prekes (kartais ir tą pačią išeina), o jei paštas normaliai dirba, tai dar sekančią dieną turėtumėte gauti siuntinukus.

QUOTE(blusė @ 2007 11 13, 11:15)
gavau siandien irankius is auksarankes bigsmile.gif  net i namus pastininke atnes bigsmile.gif  nu tas kablys zalias toks nerealus thumbup.gif  ir vaseliai tunisietiski labai smagus, dabar tik reik ismokt su jais elgtis biggrin.gif  aciu 4u.gif

Malonu, kad viskas patiko. Man irgi tas GIGA plastikinis vąšelis patinka, raštas labai purus gaunasi. Dabar sraistes madoj iš storų siūlų su storu vašeliu nerti.
Sėkmės 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(blusė @ 2007 11 14, 10:48)
thumbup.gif  as dabar jau siulu dairaus  ax.gif

o jei del tunisietisku mezgimu tai jei turite Tarybine Namu Enciklopedija tai ten yra aprasyta kaip reikia nert mirksiukas.gif

Gal ir nelabai į temą, va čia paveiksliukai kaip nerti tuniso vąšeliu:
pamokeles
dar čia
va čia rusiškai ir apačioj keturios schemos ir ženklų paaiškinimai
dar keli kiauraraščiai
čia labai šaunūs spalvoti pav.
va čia tunisietiškas mezgimas+karoliukai MAN GRAŽU
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renna: 14 lapkričio 2007 - 12:02
Aciu labai labai uz nuorodas del tunisietisko nerimo.Bandysim
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2007 11 14, 12:54)
Kitą dieną po apmokėjimo išsiunčiame prekes (kartais ir tą pačią išeina), o jei paštas normaliai dirba, tai dar sekančią dieną turėtumėte gauti siuntinukus.
Malonu, kad viskas patiko. Man irgi tas GIGA plastikinis vąšelis patinka, raštas labai purus gaunasi. Dabar sraistes madoj iš storų siūlų su storu vašeliu nerti.
Sėkmės 4u.gif

Papildyta:
Gal ir nelabai į temą, va čia paveiksliukai kaip nerti tuniso vąšeliu:
pamokeles
dar čia
va čia rusiškai ir apačioj keturios schemos ir ženklų paaiškinimai
dar keli kiauraraščiai
čia labai šaunūs spalvoti pav.
va čia tunisietiškas mezgimas+karoliukai MAN GRAŽU

kaip faina thumbup.gif aciu labai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lauramama @ 2007 11 14, 13:54)
Aciu labai labai uz nuorodas del tunisietisko nerimo.Bandysim

as tai pati bandziau net i knygas neziurejus ax.gif zinojau kaip turi atrodyt ir makliavojau biggrin.gif ten galima man regis ir savarankiskai ismokt 4u.gif jei gausiu kada nors skeneri idesiu ir as ka turiu ax.gif
Atsakyti
Gal kas galit paaiškint, kaip reikia naudotis "kreivu" virbalu mezgant pynes?
Atsakyti
kai reikia palikti akis, tarkim, mezgant golfa, tai as is karto uzdedu akytes ant virbalu su valu, juk vistiek paskui reikes nuo ziogelio ant virbalu su valu perdeti, su ziogeliu juk nepamegsi rolleyes.gif
Atsakyti
Kaip jum tokia naujovė: mezgant, virbaluose įtaisyti davikliai radijo kanalu perduoda judesius į bazinę stotį, kuri skaičiuoja "akis" ir kitką.
lotuliukas.gif doh.gif g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(neringata @ 2007 11 27, 14:26)
Kaip jum tokia naujovė: mezgant, virbaluose įtaisyti davikliai radijo kanalu perduoda judesius į bazinę stotį, kuri skaičiuoja "akis" ir kitką.
lotuliukas.gif  doh.gif  g.gif
user posted image

o cia tai geris thumbup.gif as kai labai tingiu visada skaiciuot tai labai gerai thumbup.gif o ypac mezgant su kokiais probleminiais siulais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gintareles @ 2007 11 08, 20:32)
jo su machera mezgant tai super tie medinukai.tikrai neverta nervu gadintis mezgant su metaliniais,nepalyginamai lengviau.nepalyginamai.

Man teko megzti Mohera labai plona - mezgiau sali. Is pradziu kvailute blush2.gif bandziau su paprastais virbalais megzti, tai jie man vis isslysdavo. Tai man siulu parduotuveje pasiule Nr. 5 virbalus firmos ADDI. Is pradziu nepatikliai i juos paziurejau, bet kai pradejau megzti, labai apsidziaugiau. Sie virbalai atrodo kaip metaliniai, bet labai lengvuciai. Beveik nejauti, kad juos rankose turi ir neisslysta. be to jie su laidu, todel galejau labai dideli sali megzti
Atsakyti
Sveikos mezgejeles!
Gal kuri matet kur galima nusipirkti štai tokį daikčiuką ? Flower loom vadinasi 4u.gif
user posted image
Atsakyti