Įkraunama...
Įkraunama...

Virbalai, vąšeliai, įv.priedai ir kt.

Nu gi, mezgejeles, papasakokit, kokius virbalus user posted image naudojat ir kokios firmos wink.gif?

As turiu keleta ir is senesniu laiku. Tik jie man jau toookie vargseliai buvo, tai nusipirkau IKI pardej "Pony" firmos 2 ir 2,5 nr. Faini tokie, slidus.

Tuos po 5 irgi "Pony" pirkau wink.gif thumbup.gif
user posted image

O gal matet kitokiu firmu? Kaip jie?
Atsakyti

Priedo nusipirkau ir didelius zogelius, akims suimti wink.gif

user posted image

P.s. o gal kas tokius matet, cia tik inete radau
user posted image
user posted image
Atsakyti
Dar turiu ir tokius, be galu:
user posted image

Ir su galais, bet irgi besibaigiantys gumine vielele.

Dar ir tokiu noreciau. Kaip supratau, cia tipo ant galo gali nusireguliuoti, kiek eiliu jau numezgei g.gif Geras dalykas! O tai dabar tik ant popieriuko zymiuosi, nes tingiu labai skaiciuoti dry.gif
user posted image

P.s. vienu zodziu apsipirkau virbalais, tik reik dabar prisest megzti user posted image laugh.gif
Atsakyti

Nu gi dar viena idomybe radau ... ir vel internete. Kazkokie rateliai, kuriu pagalba galima kepures megzti. Kazin kaip su jais sekasi g.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
As naudoju firmos INOX 2 ir 3 numerio virbalus buna pirkt maximose
taip pat dar turiu kruva senu aliumininiu bet jeigu mezgu sviesu rubeli tai jie tepa o siaip noreciau kur nusipirkt 5 virbalu komplekciuka bet kad jie butu ilgi na 30cm ir deja niekur nera visur tik trumpuciai po 20cm man per trumpi megstu ilgus wink.gif
gal kas kur matet ?
Atsakyti
O is kur esi? Jei is Kaunpo, gal yra pirkti netoli Bazes "siulai ABC" g.gif
Atsakyti
Gal kas man paaiškinsite: ant vienų vašelių (nėrimui) būna numeriai, o ant kitų nurodyta milimetrai. Koks numeris atitinka kiek mm? blink.gif Gal ir su virbalais tas pats žymėjimas? blink.gif Ir dar: Gal žinote kur Kaune pirkti yra vašelių komplektai - nuo mažiausio iki didžiausio, ir virbalų komplektai? g.gif Nusipirktum vieną komplektą ir nereiktų kiekvienam megztiniui atskirus virbalus pirkalioti... g.gif O gal nebūna taip? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Susiena @ 2004 12 15, 09:37)
ir virbalų komplektai?  g.gif Nusipirktum vieną komplektą ir nereiktų kiekvienam megztiniui atskirus virbalus pirkalioti...  g.gif O gal nebūna taip? blink.gif

Vaseliu gal ir yra, bet virbalu... dar nemaciau niekur g.gif
Atsakyti
Man labiausiai patinka Inox, nors turiu ir kitų, bet beveik visada mezgu su Inox.
Atsakyti
oi viksreli, kiek tu daug turi mezgimo irankiu g.gif
Atsakyti
Seniai svajoju apie medinius virbalus wub.gif
Ana savaite maciau CUP ,,Geros akys" skyriuje, bet kainavo virs 20 lt. Kazkaip gaila pasidare tiek aukoti virbalams. verysad.gif Turbut reiks laukti tos dienos, kada noresiu sau ka nors padovanoti:) cool.gif
Atsakyti
QUOTE(viksrelis @ 2004 11 25, 15:37)
Priedo nusipirkau ir didelius zogelius, akims suimti wink.gif

O kiek tokie kainuoja? blush2.gif Pati nemaloniausia procedura mezgimo metu - palikti akis atviras, o pasirodo ir tokiu superduper ziogeliu yra smile.gif
Atsakyti