Įkraunama...
Įkraunama...

Eismas ratu

Klaipėdoje visi tokie žiedai ax.gif na tik Jakų žiedę žinau, kad yra kitaip rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dsanto @ 2007 09 05, 22:03)
Taip, Klaipėdoje yra tokių žiedų, bet ATKREIPK DĖMESĮ, KAD TOKĮ VAŽIAVIMĄ LEIDŽIA ŽENKLAI. JEI NEBŪTŲ ŽENKLŲ, ANTRA JUOSTA NEGALĖTUM IŠVAŽIUOTI, O TIK PIRMA.

tai todel ir sakaiau kad atkreipkit demesi..... mirksiukas.gif .....nesk itoj situacijoj gali prireikti persirikiuoti
Atsakyti
Oi kaip nemegstu ziedu, nelabai man ten suprantama. Na dar neseniai ir teises issilaikiau, ir siaip nedaug vazineju, tai gal veliau man jie ir patiks. O dabar tai stengiuosi ju isvengti.
Atsakyti
siaip ziedia nera sudetinga tik reikia ikirsti ta ju sistema ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
man tai jie irgi nelabai patinka, bet išvengti vistiek be šansų man... vistiek vienas iš šių žiedų pasitaiko: VI forto, Pramonės (prie policijos) arba tas Taikos pr žiedas...
nors ten šiaip ženklai yra, tai juos pastebint viskas ten aišku smile.gif
man dar reikia išmokt normaliai savo juostos laikytis, nes kartais į šoną biškiuką užmeta wacko.gif blush2.gif
Atsakyti
visada busi teisi jei is ziedo isvaziuosi pirma juosta, net jei ir zenklu nematytum... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(asoptimiste @ 2007 09 09, 22:07)
visada busi teisi jei is ziedo isvaziuosi pirma juosta, net jei ir zenklu nematytum... mirksiukas.gif

tai išvažiavimas aišku smile.gif

bet vistiek man jie nelabai patinka, ypač, kai linijos visiškai nusitrynę doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 09 09, 23:29)
bet vistiek man jie nelabai patinka, ypač, kai linijos visiškai nusitrynę doh.gif

Šitas man visuose keliuose baisiausiai nepatinka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 09 08, 11:48)
man tai jie irgi nelabai patinka, bet išvengti vistiek be šansų man... vistiek vienas iš šių žiedų pasitaiko: VI forto, Pramonės (prie policijos) arba tas Taikos pr žiedas...
nors ten šiaip ženklai yra, tai juos pastebint viskas ten aišku smile.gif
man dar reikia išmokt normaliai savo juostos laikytis, nes kartais į šoną biškiuką užmeta wacko.gif blush2.gif

tu zinok, man visiskai tas pats mirksiukas.gif blink.gif doh.gif
Atsakyti
Šiaip tai kai mokiasi vairuot, o tai buvo jau beveik prieš 10 metų, mane instruktorius irgi užtikrinai mokino - pirma juosta įvažiuoji tik tada, jei reikia išsukt pirmam išvažiavime, o antra juosta, jei antrame ir vėlesniuos, atitinkamai ir rikiuojiesi. Įvažiuojant posūkio nerodai, o išvažiuojant - būtinai.
Dar dėl posūkių rodymo. Jei stebėjot kelio žymėjimą, tai jei įvažiuoji iš gatvės antros juostos į žiedo antrą juostą, lieki toje pačioje. Posūkio rodymas klaidintų. Jei įvažiuoji ir keiti juostą, tada rodyti reikia.
Deja, išvažiavus į gatves vaizdas visai kitoks g.gif Jei tu iš antros juostos bandai važiuot antra, nes planuoji išsukt antrame išvažiavime, būtinai koks nors pypiantis sutvėrimas taranuos tave į žiedo vidurį gun_bandana.gif O jei nori išvažiuot pirmame, visų pirma labai ilgai lauksi, kol visi tokie krutiakai sulįs į antrą, o paskui dar vos negausi į šoną nuo kažkokio lendančio kažkodėl iš antros juostos būtinai į pirmą, nors pagal ženklus jam logiškiausia ir teisingiausia būtų ir išvažiuot antra.. blink.gif Va taip va..
Beje, girdėjau, kad seniau išties siūlė kitaip tais žiedais važiuot..
Atsakyti
QUOTE(Gijagi @ 2007 09 10, 17:50)
Šiaip tai kai mokiasi vairuot, o tai buvo jau beveik prieš 10 metų, mane instruktorius irgi užtikrinai mokino - pirma juosta įvažiuoji tik tada, jei reikia išsukt pirmam išvažiavime, o antra juosta, jei antrame ir vėlesniuos, atitinkamai ir rikiuojiesi. Įvažiuojant posūkio nerodai, o išvažiuojant - būtinai.
Dar dėl posūkių rodymo. Jei stebėjot kelio žymėjimą, tai jei įvažiuoji iš gatvės antros juostos į žiedo antrą juostą, lieki toje pačioje. Posūkio rodymas klaidintų. Jei įvažiuoji ir keiti juostą, tada rodyti reikia.
Deja, išvažiavus į gatves vaizdas visai kitoks  g.gif Jei tu iš antros juostos bandai važiuot antra, nes planuoji išsukt antrame išvažiavime, būtinai koks nors pypiantis sutvėrimas taranuos tave į žiedo vidurį  gun_bandana.gif O jei nori išvažiuot pirmame, visų pirma labai ilgai lauksi, kol visi tokie krutiakai sulįs į antrą, o paskui dar vos negausi į šoną nuo kažkokio lendančio kažkodėl iš antros juostos būtinai į pirmą, nors pagal ženklus jam logiškiausia ir teisingiausia būtų ir išvažiuot antra..  blink.gif  Va taip va..
Beje, girdėjau, kad seniau išties siūlė kitaip tais žiedais važiuot..

Jei įvažiuoji į žiedą pirma eile, neprivalai išvažiuoti pirmame išvažiavime (jei nėra jokių ženklų), o žiedu gali suktis bet kokia juosta. Išvažiuoti antra gali tik tada, jei yra tai leidžiantis ženklas.

Kažkaip man baisu pasidaro, kad žmonės, turintys teises, nesigaudo taisyklėse. Vieną kartą manęs vos nenukirto toks "gudruolis", kuris išvažinėjo iš žiedo antra juosta, nors nebuvo ženklo, ir jis neturėjo tam teisės. O aš važiuodamas pirma juosta žiedu, vos spėjau sustoti...
Atsakyti
Vis zvilgteliu i sia tema ir liudna... ar zmones neskaito nuo pradziu ar visiems galioja skirtingos eismo ratu taisykles g.gif
Jau lyg ir susivokiama, bet ne..... vel naujos tiesos isgalvojamos doh.gif
Puikiai ir siai dienai vis dar galiojancios taisykles pateiktos Juliaus3.
Greiciausiai kiekvienas tures savo tiesa verysad.gif
QUOTE(Julius3 @ 2007 02 26, 09:19)
Vazhinet per zhiedus reikia taip:
Ziedai
Ziedai 2

PS. nepamirskite vaziuodami naudotis posukio signalais, nes toks jausmas, jog daugumos jie sugede arba neikomplektuoti 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziobra: 11 rugsėjo 2007 - 22:16