Įkraunama...
Įkraunama...

Eismas ratu

bent jau kai as vaziavau su instruktoriumi ir jis man paaiskino tai vaziuoju tiap:pirma juosta ziedinej sankryzoj i pirma desini posuky,antra juosta kai vaziuoji tiesiai arba i kaire (ir antra juosta galima isvaziuoti is ziedo aisku ne i pirma desini posuky).SVARBIAUSIA ZIURETI I ZENKLUS nes gali skirtis,viena girdejau kaune yra kitoks nei kiti....p.s. cia klaipedoje ziedai

apie posukius.ivaziuiojant i zieda posukio nereikia rodyti tik isvaziuojant ir persirikiuojant juostose
Atsakyti
QUOTE(tinginiuke @ 2007 08 12, 11:18)
bent jau kai as vaziavau su instruktoriumi ir jis man paaiskino tai vaziuoju tiap:pirma juosta ziedinej sankryzoj i pirma desini posuky,antra juosta kai vaziuoji tiesiai arba i kaire (ir antra juosta galima isvaziuoti is ziedo aisku ne i pirma desini posuky).SVARBIAUSIA ZIURETI I ZENKLUS nes gali skirtis,viena girdejau kaune yra kitoks nei kiti....p.s. cia klaipedoje ziedai

apie posukius.ivaziuiojant i zieda posukio nereikia rodyti tik isvaziuojant ir persirikiuojant juostose

tas kitoks Kaune tai gal vilijampolės žiedas, nes ten dar gali tekti praleisti iš vienos gatvės atvažiuojančius wacko.gif
o kur dar Kaune žiedų yra?
nors kaunietė esu, bet žinau tik žiedą prie bazių, pramonės, VI forto žiedą, prie pilies ir vilijampolėj už tilto...
o sako lyg ir 10 yra doh.gif lotuliukas.gif

ai, va dar Petrašiūnuose prisiminiau yra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LOCKETS: 12 rugpjūčio 2007 - 22:08
QUOTE(Klepesova @ 2007 05 30, 10:43)
Aš teisių neturiu- bet net aš žinau, kad antrame paveiksle kaip atvaizduota važiuoti taip galima tik VIEŠAJAM transportui- tai yra troleibusui ar autobusui

Tai, kad nėra atskirų taisyklių viešam transportui, tos pačios visiems galioja hihihi.gif
Papildyta:
QUOTE(rds @ 2007 02 25, 14:04)
Jei nėra ženklų, kad išvažiuoti iš žiedo galima abiem juostom, tai gali važiuoti ir pagal 1 ir pagal 2 pav.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Piranij@ @ 2007 04 13, 21:33)
Puikiai - su vaziavimu mintys jau issiseme smile.gif
O vat kaip su posukiu rodymu???????
Tuli lietuviai labai daznai ivaziuodami i zieda rodo posuki, o isvaziuodaminerodo, o juk reikia blink.gif  atbulai

mano instruktorius mane mokino, kad ivaziuojant i zieda posukis yra BUTINAS! ir jungiamas kairysis!! o isvaziuojant ir persirikiuojant - tai zinoma, kad reikia!!!
Atsakyti
QUOTE(Lock @ 2007 08 10, 09:47)
Tada galima, nes šviesoforas yra "aukščiau" ženklų. Kaip pvz ir tokioje situacijoje, kai kelio ženklinimas nesutampa su ženklais, tada vadovaujiesi ženklais. Yra tokia hierarchija: reguliuotojas, šviesoforas, ženklai, kelių ženklinimas.

gal gali pasakyti konkreciai, kuriuo punktu remiesi - kazkaip neuzkliuvo akis uz to.
Ir logiskai mastant nesamone gaunasi. Stovi sviesaforas ir sumane gatve kazkure taisyti... nesvarbu, kad zenklai draudzia sukti, svarbu, kad sekcija yra ir gali laisvai vaziuoti?
Atsakyti
QUOTE(Gucci XX @ 2007 08 13, 15:58)
mano instruktorius mane mokino, kad ivaziuojant i zieda posukis yra BUTINAS! ir jungiamas kairysis!! o isvaziuojant ir persirikiuojant - tai zinoma, kad reikia!!!

TIKRAI NEREIKIA ivaziuojant i zieda rodyti posukio,tik is jo isvaziuojant ir rikiuojantis i kitas juostas.Kazkur maciau straipsni,kad posukius rodyti tapo nebemadinga,ten buvo net schemele,kaip elgtis ziede t.y. kaip rodyti posukius ,na kada. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksėja @ 2007 08 14, 12:40)
Kazkur maciau straipsni,kad posukius rodyti tapo nebemadinga,ten buvo net schemele,kaip elgtis ziede t.y. kaip rodyti posukius ,na kada. 4u.gif

kas madinga nereiškia, kad teisinga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2007 08 12, 23:07)
tas kitoks Kaune tai gal vilijampolės žiedas, nes ten dar gali tekti praleisti iš vienos gatvės atvažiuojančius wacko.gif
o kur dar Kaune žiedų yra?
nors kaunietė esu, bet žinau tik žiedą prie bazių, pramonės, VI forto žiedą, prie pilies ir vilijampolėj už tilto...
o sako lyg ir 10 yra  doh.gif  lotuliukas.gif

ai, va dar Petrašiūnuose prisiminiau yra smile.gif

na as ne kauniete tai nezinau kuris blush2.gif

QUOTE(Gucci XX @ 2007 08 13, 15:58)

man instruktorius sake kad ivaziuojant nereikia rodyt posukio ir niekas nerodo tik isvaziuiojant.....paziuresim kaip per egza tau bus kai parodysi posuki ivaziuojant
Atsakyti
QUOTE(tinginiuke @ 2007 08 14, 18:47)
na as ne kauniete tai nezinau kuris blush2.gif
man instruktorius sake kad ivaziuojant nereikia rodyt posukio ir niekas nerodo tik isvaziuiojant.....paziuresim kaip per egza tau bus kai parodysi posuki ivaziuojant

Įvažiuojant į žiedą ne tai kad nereikia rodyti posūkio, bet jo net negalima, nerekomenduojama rodyti.
Atsakyti
QUOTE(tinginiuke @ 2007 08 14, 18:47)

Del posukio rodymi ivaziuojant i zieda tai kiekvienas instruktorius sako skirtingai. Maniskis sake kad kiekvienas instruktorius aiskina skirtingai ir jis man patare rodyti juk tai nieko nekainuoja. Be to kai vaziuoji pirma juosta tai vistiek reikia persirikiuoti ir parodyti posuki. Per pati egza vaziavau ziedu ir tikrai atsimenu kad rodziau posuki tiek ivaziuodama tiek isvaziuodama is ziedo. Be to yra taip kad atliekant kiekviena manevra reikia tai parodyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jufka: 14 rugpjūčio 2007 - 18:14
QUOTE(jufka @ 2007 08 14, 19:14)
Del posukio rodymi ivaziuojant i zieda tai kiekvienas instruktorius sako skirtingai. Maniskis sake kad kiekvienas instruktorius aiskina skirtingai ir jis man patare rodyti juk tai nieko nekainuoja. Be to kai vaziuoji pirma juosta tai vistiek reikia persirikiuoti ir parodyti posuki. Per pati egza vaziavau ziedu ir tikrai atsimenu kad rodziau posuki tiek ivaziuodama tiek isvaziuodama is ziedo. Be to yra taip kad atliekant kiekviena manevra reikia tai parodyti.

ir klaidos neskaite kad rodei ivaziuojant???na nezinau tada g.gif
i pirma juosta is asnkto persirikiuoji ir vaziuoji ja jei ji laisva ir isvaziuojant parodai posuky
Atsakyti
Man aiškino, kad posūkio rodyti nereikia trimis atvejais: kai yra kelio vingis, kai tavo posūkis gali klaidinti kitus eismo dalyvius ir tada, kai įvažiuoji į žiedą.
Atsakyti