QUOTE(ultraviolet @ 2007 05 30, 09:58)
visai ne i tema, bet nezinau kur paklaust - kaip is naujininku puses nuvaziuot i ukmerges g(ar plentas ten, na kad i magistrale isvaziuot), kad maziausias judejimas butu?
Per tilta(ta kur prie buvusio taksi parko),tiesiai tiesiai tiesiai,pravaziuoji Gedimino prospekta,tiesiai,pirmoj sankryzoj(ties ja baigiasi Lukiskiu aikste) suki i kaire i tokia maza gatvele(yra papildoma sviesoforo rodykle),tiesiai tiesiai,ir iseini i Gelezinio Vilko gatve,na,o tada mini gaza(leistinas greitis 60
),ir visada tik tiesiai tiesiai tiesiai,ten uz sankryzos jau prasideda Ukmerges.Siaip keliu ir kiek daugiau yra,bet sitas patogiausias.O mazas judejimas buna tik nakti
Sekmes
Papildyta:
QUOTE(Klepesova @ 2007 05 30, 10:43)
Aš teisių neturiu- bet net aš žinau, kad antrame paveiksle kaip atvaizduota važiuoti taip galima tik VIEŠAJAM transportui- tai yra troleibusui ar autobusui, brangioji tabvo galva kaip suprantu dar šviežiai prigrūsta taisyklių tik nesakyk kad to nepameni? Dabar įsivaizduok kad kitas mato tave važiuojant taip kaip antrame paveiksle pavaizduota- taigi jis tikėsis kad tu išvažiuosi pirmąjame posūkyje... ir jau mintyse bus suplanavęs pasukti, bet tamsta toliau sau važiuoji, ar bent įsivaizduoji "kaip malonu" po to gal;vą sukioti pristabdinėti ir bandyti tanstą arba aplenkti arba už jūsų važiuoti,
Patarčiau paprasčiausiai nepamiršti elementarių taisyklių- nejau tau neiškilo mintis kad visiems patogiau būtų taip važiuoti kaip parodei 2 paveiksle? bet tai taisyklių pažeidimas, ir ar tau neiškilo elementarus klausimas, kodėl gi žiede 2 juostos, jei jau galima važiuoti viesiems ratu 1 juosta?
Papildyta:
P.S aš DAR neturiu teisių, bet ruošiuosi per ateinančius mėnesius šią klaidą ištaisyti.
O kad taip važiuoti reikia vyras kai teises laikė mokykloje jie aptarinėjo tai o jis ir užsirašė- tai aš pasižiūrėjusi į jo užrašus mokinuosi.