Įkraunama...
Įkraunama...

Eismas ratu

QUOTE(denaxa @ 2008 11 03, 16:14)
Tai vat anksciau mano minetam ziede buvo pirmenybe tu,kurie ivaziuoja antra juosta (pagal nurodytas eismo kryptis),dabar taip nebera,taigi pasaugok savo masiniuka.bet dabar aplamai ten yra kazkaip lengviau ivaziuot,kiekvienas vaziuoja savo juosta,o pirma galima vaziuoti aplinkui (anksciau-tik iki pirmo issukimo,todel visi rikiuodavosi i antra sankryzoj).
Beje,nesupratau,kodel neisvaziuotum is ziedo jei stabteltum praleisti pirmoj juostoj pastrigusi?

Nesupratau, tai jei aš antra juosta važiuoju į žiedą, o iš pirmos juostos kažkas nori įvažiuoti į žiedą antra juosta aš jį turiu praleisti, nes kliūtis iš dešinės? Nuo kada čia taip padarė? Senokai bebuvau tose platumose. Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 07, 00:15)
Nežinau, kad kažkas kitaip galioja kituose miestuose, o Vln kažkoks išskirtinis miestas, bet ir Klp kiek tenka važiuoti, eismas žiede lygiai toks pats. Pirma juosta į žiedą įvažiuoji tik tada, kai tau reikia išvažiuoti ties pirmu išvažiavimu, o antra juosta įvažiuoji tada, kai reikia išvažiuoti ties antru išvažiavimu ar dar vėliau. Nežinau ar aiškiai parašiau, bet būtent tokia tvarka.
Papildyta:
Sena gera žinutė su vaizdine medžiaga. Būtent toks ir yra eismas Vilniuje, apie ką ir rašiau ankstesniame kom.

Bent jau perskaitei idemiai mano zinute???? Nepanasu... Arba tamstai per sunku suvokti ka reiskia zodziai "jei zenklais nenurodyta kitaip". Aiskinu asmeniskai Tau ukiskai (beje toje senoje geroje zinuteje irgi butent parasyta taip, kaip as Tau paaiskinsiu.) Vilniuje ziedu vaziuoji taip todel kad TEN TAIP NURODYTA ZENKLAIS. jei nuimtu zenklus, galetum ivaziuoti i sankryza is bet kurios juostos. o isvaziuoti tik is pirmos juostos!!!!!!! Senoje geroje zinuteje tai yra paveisklelis NR2. Gal jau net skirtumo tarp paveiskleliu nebematai? doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Ko čia rėkauji? smile.gif Taigi aiškiai parašyta, dla durakov, kad visos Vln sankryžos sužymėtos ir beženklių ten nėra. Taigi Petro Povilo dabar kitokia ir tos, kurios dabar perpaišytos naujoviškai. Tai kas čia ko nesupranta, ko čia rėkt ir ūkininkais vadint?
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 07, 18:13)
Ko čia rėkauji? smile.gif Taigi aiškiai parašyta, dla durakov, kad visos Vln sankryžos sužymėtos ir beženklių ten nėra. Taigi Petro Povilo dabar kitokia ir tos, kurios dabar perpaišytos naujoviškai. Tai kas čia ko nesupranta, ko čia rėkt ir ūkininkais vadint?

O tamsta dar pasirodo ir atmintim skundziates!!!! Priminsiu - tamsta teigiate kad nezinote, jog kazkas kitose miestuose kitaip negu Vilniuje ir teigiate kad Vilnius nera kazkokis isskirtinis miestas. O jau sioje zinuteje pradedi teigti kita - kad Vilniuje visi ziedai suzymeti(t.y Vilnius kazkuo isskirtinis miestas vistik). Bet turiu tau tokia naujiena!!!!! Vilnius - tik Lietuvos sostine, ne visa Lietuva. Moketi vazineti reikia visoje Lietuvoje, ne tik Vilniuje. O visoje Lietuvoje ir Vilniuje galiojanti taisykle yra ta, kad isvaziuoti galima is pirmos juostos, jei zenklais nenurodyta kitaip. Butent i paskutinius zodzius siulau gerai atkreipti demesi. Nes ne visuose miestuose ziedai yra suzymeti.
Ir dar. Tikriausiai esi atvykus i Vilniu is kokio nors gilaus kaimo ir dabar bevaidinanti vilniete, nes labai jau jautriai sureagavai i žodi ūkiskai. apie ūkininkus, ūkius ir kitus su zemdirbyste ir gyvulininkyste susijusius dalykus neturejau omenyje. Tik norejau paaiskinti paprastai, be imantriu zodziu. O tamsta ir uzsigavote. Kaip sakant vagie, kepure dega! lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu,miargai,nepradekit "razborkiu",gyvenkime draugiskai 4u.gif
Apibendrinimas butu toks-ziedu visokiu yra,vaziuojam pagal zenklus ir no problem cool.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2008 11 07, 20:37)
Nu,miargai,nepradekit "razborkiu",gyvenkime draugiskai 4u.gif
Apibendrinimas butu toks-ziedu visokiu yra,vaziuojam pagal zenklus ir no problem cool.gif

Kas tiesa tai ne melas - ziedu yra visokiu. smile.gif kai yra zenklai juos pervaziuoti ne taip ir sunku. Bet va ka daryt kai zenklu ner ir besimokydami vairuoti praleido sia pamoka... Ir dar nesiklauso kas yra sakoma... g.gif
Atsakyti
aiskauda, tu jau nebe pirmą kartą mane puoli dėl man nesuprantamų priežasčių rolleyes.gif Pirmą kartą tau užkliuvo neva mano nemokėjimas vairuoti pusiauautomatinę mašiną ir išvadinai negražiais epitetais. Galiu tave nuraminti, kad gimiau Vln, važinėju ne tik po Lietuvą, bet ir po visą Europą, ir niekada neturėjau problemų nei ratuose, nei žiedinėse sankryžose. Tad gal nesikaršiuok taip, juk galima be tų įtarinėjimų aptarti konkrečią situaciją. O čia ir vagys, ir ūkininkai, ir kt. doh.gif
Atsakyti
Užėjau pasiskaitinėt apie žiedus, o čia kažkokios peštynės doh.gif rolleyes.gif Moterutės, nėr čia ko karščiuotis. Aiskauda, ar tau netrukdo toks karštas temperamentas vairuot? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 08, 00:06)
aiskauda, tu jau nebe pirmą kartą mane puoli dėl man nesuprantamų priežasčių rolleyes.gif Pirmą kartą tau užkliuvo neva mano nemokėjimas vairuoti pusiauautomatinę mašiną ir išvadinai negražiais epitetais. Galiu tave nuraminti, kad gimiau Vln, važinėju ne tik po Lietuvą, bet ir po visą Europą, ir niekada neturėjau problemų nei ratuose, nei žiedinėse sankryžose. Tad gal nesikaršiuok taip, juk galima be tų įtarinėjimų aptarti konkrečią situaciją. O čia ir vagys, ir ūkininkai, ir kt.  doh.gif

Na jau siuo atveju kuris kuri uzsipuole tai labai ilga diskusija butu, ir neprieitumem vieningos nuomones. schmoll.gif Na kur Tu gimei man jokio skirtumo, nes ir Plungeje, ir Rietave, ir Naujienos kaime gime, auge gyvenantys zmones yra zmones. Tiesiog paerzinau lotuliukas.gif , nes labai jautriai sureagavai i zodi ukiskai. tongue.gif "vagie, kepure dega" yra frazeologizmas, kuris su vagimi neturi nieko bendra. schmoll.gif ( jei nezinai kas tai yra bus proga susipazinti ir kita karta neuzkibti ir neapkaltinti nebutais dalykais). Ir tiesiog labai keista, kad tiek daug vazinejanti moteris nezino taisykliu kaip vis tik isvaziuoti is ziedo reikia. g.gif

Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2008 11 08, 01:04)
Užėjau pasiskaitinėt apie žiedus, o čia kažkokios peštynės doh.gif rolleyes.gif  Moterutės, nėr čia ko karščiuotis. Aiskauda, ar tau netrukdo toks karštas temperamentas vairuot? mirksiukas.gif

Man vairuot netrukdo, bet va kitiem tai nezinau biggrin.gif ax.gif cool.gif
Atsakyti
Tas ir yra, kad moku ir išvažiuoti, ir vairuoti be kažkieno patarimų. Taip sugebu kasdien jau virš dešimtmečio. Tik keista, kad forume nepažįstama moteris erzlinėjasi keista metodika keistoje temoje. Nes nei juokinga, nei sąmojinga.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 11 09, 01:28)
Tas ir yra, kad moku ir išvažiuoti, ir vairuoti be kažkieno patarimų. Taip sugebu kasdien jau virš dešimtmečio. Tik keista, kad forume nepažįstama moteris erzlinėjasi keista metodika keistoje temoje. Nes nei juokinga, nei sąmojinga.

Dar butu gerai, kad tos zinios atsispindetu ir pasisakymuose. ar jauti kokia nors atsakomybe uz savo zodzius? kai kokia nors forumiete, nusprendusi pasikliauti desimties metu vairavimo kasdien patirti turincia moterimi nuspres isvaziuoti is ziedo is antros juostos Kaune?(tarkim prie baziu esanciame ziede) Ir pirma juosta vaziuojantis jai ikals i sona? Bus vistik negerai. Tad palinkesiu sekmingai ir toliau vazineti, neklaidinti kitu, ir vistik jei jau pateikti irodymai kad esi neteisi nusiimti perdeto pasitikejimo savimi kauke. Pasitikejimas savimi yra gerai, bet kas per daug tas nesveika. rolleyes.gif
Atsakyti
Kur rašiau, kad iš juostos išvažiuoju antra juosta? rolleyes.gif Rodos rašiau, kad įvažiuoju antra juosta, ar ne taip? Jokių taisyklių nepažeidžiu. Taigi, kažkur nesusikalbėjimas ar ne taip perskaitei.

Visame kame reikia žiūrėti pgl ženklus ir pgl situaciją. Gali vairuoti labai idealiai, skrupulingai, bet jei neatsižvelgsi į esamą situaciją, neišvengsi avarijos pačiose kvailiausiose vietose. Todėl neužtenka vien tik išmokti ženklus, skaityti forumą, vairuotojo gyvenimas žymiai sudėtingesnis, ypač didmiesčiuose. Kas kasdien vairuoja - tas žino.
Atsakyti