Taip nepatiko kaip mokino.Nors viena gan linksma soki buvo ismokusi.Taciau kaip pasidomejau tai suveda 2grupes vaikus,ir kai kuriems vaikams kas tyliai ir ramiai isbus ta 40min,duoda po saldaini Paskui tai buna tai nebuna tie sokiai,pilno viso laiko neisbudavo,nu zodziu man tai nepatiko O vat yra tokia mokytoja Tatjana,tai jie su ja sportuoja Sauni mokytoja,vaikai ja labai myli,ir kasmet parodo programele ka ismokino.
QUOTE(zinanti @ 2009 01 10, 12:50)
Taip nepatiko kaip mokino.Nors viena gan linksma soki buvo ismokusi.Taciau kaip pasidomejau tai suveda 2grupes vaikus,ir kai kuriems vaikams kas tyliai ir ramiai isbus ta 40min,duoda po saldaini Paskui tai buna tai nebuna tie sokiai,pilno viso laiko neisbudavo,nu zodziu man tai nepatiko O vat yra tokia mokytoja Tatjana,tai jie su ja sportuoja Sauni mokytoja,vaikai ja labai myli,ir kasmet parodo programele ka ismokino.
Tai cia viskas vyksta darzelyje Gintarelis? O mokytoja Tatjana kaip suprantu yra dirbanti tame darzelyje ar dar kazkur kitur vedi mazyle i uzsiemimus?
Taip taip taip,viskas darzely,salej visko mokosi.Uz sokius mokejau 30lt i menesi.O tatjanai tai tik 10lt,bet visko sauniai pamokina.
QUOTE(zinanti @ 2009 01 10, 13:04)
Taip taip taip,viskas darzely,salej visko mokosi.Uz sokius mokejau 30lt i menesi.O tatjanai tai tik 10lt,bet visko sauniai pamokina.
Ot kaip sauniai ir tik uz tokia simboline kaina kazin kokie dar tame darzelyje vyksta uzsiemimai noresiu savo maziu uzrasyti kad turetu veiklos
daugiau nieko nezinau,gal atsiras is mamyciu kas zino
QUOTE(zinanti @ 2009 01 10, 12:04)
Maniškė irgi lanko šokius. ale nieks neprašo mokėt Irgi dažnai gauna saldainį gal dėlto kad tyliai sėdi
Kokią grupę lankot
QUOTE(rasiuksvan @ 2009 01 10, 12:39)
Ot kaip sauniai ir tik uz tokia simboline kaina kazin kokie dar tame darzelyje vyksta uzsiemimai noresiu savo maziu uzrasyti kad turetu veiklos
Būna muzikiniai užsiėmimai
Tai vat kad nieks nepraso oket,neaisku kaip ten su tuo mokejimu.As tai padaviau dukrai,idejau pinigus i voka,ji nunese.Maniski daznai gaudavo saldaini,uz tai kad gerai pasokdavo,bet sakydavo kad kitiems vaikams duoda kad netriuksmautu.O lankom jei gerai prisimenu nykstuku grupe.O jus?
QUOTE(zinanti @ 2009 01 12, 10:59)
Tai vat kad nieks nepraso oket,neaisku kaip ten su tuo mokejimu.As tai padaviau dukrai,idejau pinigus i voka,ji nunese.Maniski daznai gaudavo saldaini,uz tai kad gerai pasokdavo,bet sakydavo kad kitiems vaikams duoda kad netriuksmautu.O lankom jei gerai prisimenu nykstuku grupe.O jus?
Maniškė neiš triukšmaujančių reiks pakamantinėt už ką ji gauna
Mes Kodėlčiukai
Sveikos mamytės, turiu jums klausimėlį. Mano merginai už poros dienų sueis keturi metukai. Ji yra labai aktyvi, ir aš norėčiau leisti į kokias dainavimo ar šokių pamokėles. Gal galit pasidalinti patirtimi, kur Palangoje vyksta kokie privatūs užsiėmimai tokio amžiaus vaikams? Mes lankom "Ąžuoliuką", negirdėjau, kad čia kas nors panašaus būtų. Iš anksto dėkoju!
Sveikos, as cia naujoke. Turiu puses metuku dukryte, gyvenam prie Palangos vandenu. Noreciau kad patartumet kuri arzeli man pasirinkt. Mano mama dirba vienam miestely aukletoja ir sake kad jei vaikas registruotas ten kur eis i darzeli tai moketi reiks apie 150lt o jei kitam mieste registruotas, tai apie 500lt. Ar tai tiesa? ar yra tokiu kurios veda vaika i palangos darzeli nors registruotas kitur?
Planuojam vaika leist i darzeli kitu metu rugseji, ar reikia skubeti uzsirasyti?
Planuojam vaika leist i darzeli kitu metu rugseji, ar reikia skubeti uzsirasyti?
QUOTE(mama_mia @ 2009 03 19, 11:53)
Sveikos, as cia naujoke. Turiu puses metuku dukryte, gyvenam prie Palangos vandenu. Noreciau kad patartumet kuri arzeli man pasirinkt. Mano mama dirba vienam miestely aukletoja ir sake kad jei vaikas registruotas ten kur eis i darzeli tai moketi reiks apie 150lt o jei kitam mieste registruotas, tai apie 500lt. Ar tai tiesa? ar yra tokiu kurios veda vaika i palangos darzeli nors registruotas kitur?
Sveikute, as vedu vaika Palangos mieste nors esame registruoti kitur ir tikrai nemokuu 500 lt. ir net 150lt nemoku.. Nors mano jau dickis, uz maziukus reik daugiau moketi. Uzsirasykite kuo greiciau, nes dideles eiles
QUOTE(mama_mia @ 2009 03 19, 15:53)
Pas mus darželyje taip pat mokama pagal vaiko amžių, bet lopšelinės grupės vaikai moka mažiau už didžiuosius. Į mėn. gaunasi iki 130 litų. Ir tikrai negirdėjau, kad jei vaikas registruotas ne Palangoj reikia mokėti daugiau, nors mūsų darželyje tokių vaikučių yra. O dėl užsiregistravimo, patarčiau užsiregistruoti iš karto.