Įkraunama...
Įkraunama...

Palangos darželiai

Taip nepatiko kaip mokino.Nors viena gan linksma soki buvo ismokusi.Taciau kaip pasidomejau tai suveda 2grupes vaikus,ir kai kuriems vaikams kas tyliai ir ramiai isbus ta 40min,duoda po saldaini g.gif Paskui tai buna tai nebuna tie sokiai,pilno viso laiko neisbudavo,nu zodziu man tai nepatiko schmoll.gif O vat yra tokia mokytoja Tatjana,tai jie su ja sportuoja thumbup.gif Sauni mokytoja,vaikai ja labai myli,ir kasmet parodo programele ka ismokino.
Atsakyti
QUOTE(zinanti @ 2009 01 10, 12:50)
Taip nepatiko kaip mokino.Nors viena gan linksma soki buvo ismokusi.Taciau kaip pasidomejau tai suveda 2grupes vaikus,ir kai kuriems vaikams kas tyliai ir ramiai isbus ta 40min,duoda po saldaini g.gif  Paskui tai buna tai nebuna tie sokiai,pilno viso laiko neisbudavo,nu zodziu man tai nepatiko schmoll.gif  O vat yra tokia mokytoja Tatjana,tai jie su ja sportuoja thumbup.gif  Sauni mokytoja,vaikai ja labai myli,ir kasmet parodo programele ka ismokino.

Tai cia viskas vyksta darzelyje Gintarelis? O mokytoja Tatjana kaip suprantu yra dirbanti tame darzelyje ar dar kazkur kitur vedi mazyle i uzsiemimus? ax.gif
Atsakyti
Taip taip taip,viskas darzely,salej visko mokosi.Uz sokius mokejau 30lt i menesi.O tatjanai tai tik 10lt,bet visko sauniai pamokina. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zinanti @ 2009 01 10, 13:04)
Taip taip taip,viskas darzely,salej visko mokosi.Uz sokius mokejau 30lt i menesi.O tatjanai tai tik 10lt,bet visko sauniai pamokina. thumbup.gif

Ot kaip sauniai ir tik uz tokia simboline kaina thumbup.gif kazin kokie dar tame darzelyje vyksta uzsiemimai g.gif noresiu savo maziu uzrasyti kad turetu veiklos smile.gif
Atsakyti
daugiau nieko nezinau,gal atsiras is mamyciu kas zino
Atsakyti
QUOTE(zinanti @ 2009 01 10, 12:04)

Maniškė irgi lanko šokius. ale nieks neprašo mokėt g.gif Irgi dažnai gauna saldainį g.gif gal dėlto kad tyliai sėdi g.gif
Kokią grupę lankot bigsmile.gif

QUOTE(rasiuksvan @ 2009 01 10, 12:39)
Ot kaip sauniai ir tik uz tokia simboline kaina thumbup.gif  kazin kokie dar tame darzelyje vyksta uzsiemimai g.gif  noresiu savo maziu uzrasyti kad turetu veiklos smile.gif

Būna muzikiniai užsiėmimai thumbup.gif
Atsakyti
Tai vat kad nieks nepraso oket,neaisku kaip ten su tuo mokejimu.As tai padaviau dukrai,idejau pinigus i voka,ji nunese.Maniski daznai gaudavo saldaini,uz tai kad gerai pasokdavo,bet sakydavo kad kitiems vaikams duoda kad netriuksmautu.O lankom jei gerai prisimenu blush2.gif nykstuku grupe.O jus?
Atsakyti
QUOTE(zinanti @ 2009 01 12, 10:59)
Tai vat kad nieks nepraso oket,neaisku kaip ten su tuo mokejimu.As tai padaviau dukrai,idejau pinigus i voka,ji nunese.Maniski daznai gaudavo saldaini,uz tai kad gerai pasokdavo,bet sakydavo kad kitiems vaikams duoda kad netriuksmautu.O lankom jei gerai prisimenu blush2.gif  nykstuku grupe.O jus?

Maniškė neiš triukšmaujančių g.gif reiks pakamantinėt už ką ji gauna g.gif

Mes Kodėlčiukai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės, turiu jums klausimėlį. Mano merginai už poros dienų sueis keturi metukai. Ji yra labai aktyvi, ir aš norėčiau leisti į kokias dainavimo ar šokių pamokėles. Gal galit pasidalinti patirtimi, kur Palangoje vyksta kokie privatūs užsiėmimai tokio amžiaus vaikams? Mes lankom "Ąžuoliuką", negirdėjau, kad čia kas nors panašaus būtų. Iš anksto dėkoju!
Atsakyti
Sveikos, as cia naujoke. Turiu puses metuku dukryte, gyvenam prie Palangos vandenu. Noreciau kad patartumet kuri arzeli man pasirinkt. Mano mama dirba vienam miestely aukletoja ir sake kad jei vaikas registruotas ten kur eis i darzeli tai moketi reiks apie 150lt o jei kitam mieste registruotas, tai apie 500lt. Ar tai tiesa? ar yra tokiu kurios veda vaika i palangos darzeli nors registruotas kitur?
Planuojam vaika leist i darzeli kitu metu rugseji, ar reikia skubeti uzsirasyti? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_mia @ 2009 03 19, 11:53)
Sveikos, as cia naujoke. Turiu puses metuku dukryte, gyvenam prie Palangos vandenu. Noreciau kad patartumet kuri arzeli man pasirinkt. Mano mama dirba vienam miestely aukletoja ir sake kad jei vaikas registruotas ten kur eis i darzeli tai moketi reiks apie 150lt o jei kitam mieste registruotas, tai apie 500lt. Ar tai tiesa? ar yra tokiu kurios veda vaika i palangos darzeli nors registruotas kitur?
Planuojam vaika leist i darzeli kitu metu rugseji, ar reikia skubeti uzsirasyti? blink.gif

Sveikute, as vedu vaika Palangos mieste nors esame registruoti kitur ir tikrai nemokuu 500 lt. ir net 150lt nemoku.. schmoll.gif Nors mano jau dickis, uz maziukus reik daugiau moketi. Uzsirasykite kuo greiciau, nes dideles eiles doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilgakoja: 19 kovo 2009 - 15:25
QUOTE(mama_mia @ 2009 03 19, 15:53)

Pas mus darželyje taip pat mokama pagal vaiko amžių, bet lopšelinės grupės vaikai moka mažiau už didžiuosius. Į mėn. gaunasi iki 130 litų. Ir tikrai negirdėjau, kad jei vaikas registruotas ne Palangoj reikia mokėti daugiau, nors mūsų darželyje tokių vaikučių yra. rolleyes.gif O dėl užsiregistravimo, patarčiau užsiregistruoti iš karto.
Atsakyti