Įkraunama...
Įkraunama...

Palangos darželiai

na ir as pasisakysiu apie darzelius. rolleyes.gif Vedziau dukra i zilvina,aukletoja ir auklyte buvo ciki ciki.Tik viena buvo amzinai savo bedose paskendusi,atsiviepusi,nu zodziu... schmoll.gif del tos atsiviepeles teko keist darzeli,vaikas nebenorejo lankyti visiskai,palikdavau su asarom.Kai pries tai jokiu problemu nebuvo.Nuejau pas vedeja ir viska issakiau,kokios bedos,o ji.... tiesiog truksta zodziu,ner kaip kitaip ir pavadinti bjauri boba schmoll.gif pritariu vienai is mamu,kad ji siauteja po darzeli ir aukletojos yra ismarsiruotos,bijo jos.Tai nuejau i gintareli,be jokiu problemu prieme,ir sekancia diena atvedziau i nauja darzeli,vel mano vaikas lanke su didziausiu noru,be jokiu asaru.Dabar jau uzrasiau ir mazaja dabar mazajai tik 8men,tiesa darzeli prades lankyti tik nuo rugpjucio tongue.gif ,atejau,paklausiau ar galima uzsirasyti,pasake kad reikia gimimo liudijimo,atsinesiau sekancia diena ir vsio.. tiesa man nepatinka to darzelio sveiko gyvenimo propagavimas,bet visa kita thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ir vedeja tikrai maloni moteryte,tik turek noro kalbetis papasakos apie viska biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zinanti @ 2008 12 01, 14:46)
na ir as pasisakysiu apie darzelius. rolleyes.gif  Vedziau dukra i zilvina,aukletoja ir auklyte buvo ciki ciki.Tik viena buvo amzinai savo bedose paskendusi,atsiviepusi,nu zodziu... schmoll.gif  del tos atsiviepeles teko keist darzeli,vaikas nebenorejo lankyti visiskai,palikdavau su asarom.Kai pries tai jokiu problemu nebuvo.Nuejau pas vedeja ir viska issakiau,kokios bedos,o ji.... tiesiog truksta zodziu,ner kaip kitaip ir pavadinti bjauri boba schmoll.gif  pritariu vienai is mamu,kad ji siauteja po darzeli ir aukletojos yra ismarsiruotos,bijo jos.Tai nuejau i gintareli,be jokiu problemu prieme,ir sekancia diena atvedziau i nauja darzeli,vel mano vaikas lanke su didziausiu noru,be jokiu asaru.Dabar jau uzrasiau ir mazaja dabar mazajai tik 8men,tiesa darzeli prades lankyti tik nuo rugpjucio tongue.gif ,atejau,paklausiau ar galima uzsirasyti,pasake kad reikia gimimo liudijimo,atsinesiau sekancia diena ir vsio.. tiesa man nepatinka to darzelio sveiko gyvenimo propagavimas,bet visa kita thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  ir vedeja tikrai maloni moteryte,tik turek noro kalbetis papasakos apie viska biggrin.gif

O ką turi prieš sveiką maitinimą biggrin.gif
Atsakyti
Oi nieko blogo biggrin.gif Tik po susirinkimo su vedeja ir paklausius jos pasakojima apie sveika gyvenima,pasidare neaisku,ka is vis galima valgyti g.gif Desreles blogai,majonezas blogai ir dar daug kitu produktu blogai doh.gif .Pasak vedejos jei valgysim tuos nesveikus produktus ir dar duosim vaikams nu tai zodziu labai jau ilgai negyvensim,ir busim ligomis apteke.Mano nuomone nereikia kitiems kisti savo nuomones apie sveika gyvenima,tegul ji maitinasi kaip ismano,o beto tokiems maziems nemanau kad i sveikata toks sveikas gyvenimo budas g.gif Siaip tikrai nieko pries,sita darzeli,man jis labai patiko,tad galiu pakentet ir del tos nesamones mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zinanti @ 2008 12 01, 16:11)
Oi nieko blogo biggrin.gif  Tik po susirinkimo su vedeja ir paklausius  jos pasakojima apie sveika gyvenima,pasidare neaisku,ka is vis galima valgyti g.gif  Desreles blogai,majonezas blogai ir dar daug kitu produktu blogai doh.gif .Pasak vedejos jei valgysim tuos nesveikus produktus ir dar duosim vaikams nu tai zodziu labai jau ilgai negyvensim,ir busim ligomis apteke.Mano nuomone nereikia kitiems kisti savo nuomones apie sveika gyvenima,tegul ji maitinasi kaip ismano,o beto tokiems maziems nemanau kad i sveikata toks sveikas gyvenimo budas g.gif  Siaip tikrai nieko pries,sita darzeli,man jis labai patiko,tad galiu pakentet ir del tos nesamones mirksiukas.gif

Iš dalies su ja sutinku, nes nuėjus į parduotuvę visada skaitau etiketes ir patikėk ne visada rasi majonezą be modifikuoto krakmolo, dešrą be E raidžių blink.gif šiandien batone radau 10 E priedų blink.gif ir dar kenkiančių žmogaus organizmui.
Ypač kai pasiskaitai ką jie sukelia man plaukai ant galvos pasistojo user posted image užtai ir sergam viskuo, viskam alergiški daromės scare.gif

user posted image
Atsakyti
Mes lankom "Nykstuko" darzeli, norejau paklausti, ar siame darzelyje kas nors vaidinimus daro, ar bent jau eilerastukus mokosi kaledoms g.gif , nes musu aukletojos sake, kad vaiku svente, ir nieko nesitikekit g.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2008 12 01, 17:29)
Iš dalies su ja sutinku, nes nuėjus į parduotuvę visada skaitau etiketes ir patikėk ne visada rasi majonezą be modifikuoto krakmolo, dešrą be E raidžių  blink.gif šiandien batone radau 10 E priedų blink.gif ir dar kenkiančių žmogaus organizmui.
Ypač kai pasiskaitai ką jie sukelia man plaukai ant galvos pasistojo  user posted image užtai ir sergam viskuo, viskam alergiški daromės scare.gif

user posted image

is dalies ir as sutinku,bet tada ji mane taip susiutino,visa valanda kalbejo apie tai ri dar kas kart kartojo,jei jos nepaklausysim,tai greit mirsim,mirsim,mirsim.Kiekvienas pasirenka pagal save.Gal kad ir as atidziai paskaityciau etiketes,mano mazoji nebutu sitiek nuberta,o tai apgydau ir vel isberia. Bet darzelis tai tikrai liuks.Aukletojos visada ismokina vaikucius visokiu sokiu,dainu ir eilerastuku,ir kaledoms po vaidinima suruosia ir mamyciu sventei. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zinanti @ 2008 12 04, 21:49)
is dalies ir as sutinku,bet tada ji mane taip susiutino,visa valanda kalbejo apie tai ri dar kas kart kartojo,jei jos nepaklausysim,tai greit mirsim,mirsim,mirsim.Kiekvienas pasirenka pagal save.Gal kad ir as atidziai paskaityciau etiketes,mano mazoji nebutu sitiek nuberta,o tai apgydau ir vel isberia. Bet darzelis tai tikrai liuks.Aukletojos visada ismokina vaikucius visokiu sokiu,dainu ir eilerastuku,ir kaledoms po vaidinima suruosia ir mamyciu sventei. 4u.gif

irnesakyk.gif neimk į galvą. suseno motera jau lotuliukas.gif biški į pievas nusikalba bet viskas čiki user posted image
Atsakyti
Labukas visoms esu cia naujoke 4u.gif nu va uzrasiau vakar savo berniuka i Gintareli planuojam eiti nuo rugpjucio labai tikiuosi, kad papulsim i si darzeli sake pasiskambinti rugpjucio pradzioje ir suzinoti ar patekau, labai noriu sunu vesti butent i si darzeli man jis labai mielas ir nieko nesu girdejusi apie ji blogo, o del sveikos mitybos man pats tas nes mano mazius serga atopiniu dermatitu tai reiskia yra daug kam alergiskas, pagalvojau jei pradesiu vesti i darzeli sunu tai nespesiu gydyti jo zaizdu, bet dabar siek tiek apsiraminau del tokios mitybos mirksiukas.gif \
Gal kas galit pasakyti nuo keliu val. ir iki keliu val. sis darzelis dirba? taip ir nepaklausiau sekretores blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiuksvan: 09 sausio 2009 - 11:36
Sveikute,dirba darzelis gan ilgai,paprastos grupes nuo 7.30berods iki 18val.Yra dar prailginta grupe, kuri dirba nuo 7iki 19val. Mano mazyle taip pat nuo rugpjucio prades lankyti si darzeli 4u.gif
Atsakyti
Labai aciu uz atsakyma 4u.gif zinanti o jus nelankot muzikos mokykleles siame darzelyje bigsmile.gif
Atsakyti
Nee,lanke sokius didzioji,bet atsisakem schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zinanti @ 2009 01 10, 12:35)
Nee,lanke sokius didzioji,bet atsisakem schmoll.gif

O jei nepaslaptis kodel atsisaket? gal kas nepatiko is mokytojos puses?pasidalink patirtimi 4u.gif as noriu savo maziu kai prades lankyt darzeli irgi uzrasyti kokiai veiklai kad butu uzimtas berniukas ax.gif
Atsakyti