Įkraunama...
Įkraunama...

Palangos darželiai

QUOTE(L'Occitane @ 2008 11 10, 09:16)
Labas Monika  blush2.gif
už darželį mokėti nereikia jei : yra pažyma dėl ligos, pamaininio darbo, teveliu atostogos, 50 proc. kada 3 ir daugiau vaiku šeimoje, tėvai išsiskyrę arba vienas iš tėvu mokosi dieniniame skyriuje.
O dėl bedarbių mastau.gif tėvų reiks pasidomėt  unsure.gif

Labas,

Sorry už tokį klausimelį, bet ar mes pažįstamos? 4u.gif Dėkui už atsakymą. Na, dėl pamaininio darbo tai aš žinojau, bet, kad buvo tekę girdėti ir skaityti tokį dalyką, kad sumažinami mokesčiai yra ir tada jei vienas iš tėvų nedirba ir stovi biržoje.
Atsakyti
QUOTE(Arrasanda @ 2008 11 11, 18:55)
Labas,
Sorry už tokį klausimelį, bet ar mes pažįstamos?  4u.gif  Dėkui už atsakymą. Na, dėl pamaininio darbo tai aš žinojau, bet, kad buvo tekę girdėti ir skaityti tokį dalyką, kad sumažinami mokesčiai yra ir tada jei vienas iš tėvų nedirba ir stovi biržoje.

Panašiai biggrin.gif aš tavo mamos kaimynė biggrin.gif

dar konsultavaus su drauge dirbančia darže, kažkaip ji sakė nėra su tokiu atveju susidūrus mastau.gif bandyk ar su direktore ar pavaduotoja pasikalbėt mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L'Occitane: 11 lapkričio 2008 - 20:51
QUOTE(L'Occitane @ 2008 11 11, 20:11)
Panašiai biggrin.gif aš tavo mamos kaimynė biggrin.gif

dar konsultavaus su drauge dirbančia darže, kažkaip ji sakė nėra su tokiu atveju susidūrus mastau.gif bandyk ar su direktore ar pavaduotoja pasikalbėt mastau.gif

Hmmmm.... Labai jau pasidarė įdomu. Kažkaip norėtųsi sužinoti kas čia per mano mamos kaimynė?! g.gif Tiesiog moteriškas smalsumas ir tiek. mirksiukas.gif

Na, jau ta problemėlę su darželiu kaip ir išsprendžiau. Paprašiau savo šefo, kad man duotų pažymą, kad dirbu pamainiu grafiku, tai gavau. thumbup.gif Tikiuosi nebus per vėlu, jei ja šiandien vyras pristatys? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arrasanda: 12 lapkričio 2008 - 11:23
QUOTE(Arrasanda @ 2008 11 12, 11:22)
Hmmmm.... Labai jau pasidarė įdomu. Kažkaip norėtųsi sužinoti kas čia per mano mamos kaimynė?!  g.gif  Tiesiog moteriškas smalsumas ir tiek.  mirksiukas.gif 

Na, jau ta problemėlę su darželiu kaip ir išsprendžiau. Paprašiau savo šefo, kad man duotų pažymą, kad dirbu pamainiu grafiku, tai gavau.  thumbup.gif  Tikiuosi nebus per vėlu, jei ja šiandien vyras pristatys?  g.gif

Kad nelabai tavo mama ir turi kaimynių su 2 vaikais lotuliukas.gif rolleyes.gif

O dėl pažymos mastau.gif mums viską liepė pristatyt spalio mėn., bet gal priims mirksiukas.gif taviškę pažymą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(L'Occitane @ 2008 11 12, 11:26)
Kad nelabai tavo mama ir turi kaimynių su 2 vaikais  lotuliukas.gif   rolleyes.gif

O dėl pažymos mastau.gif mums viską liepė pristatyt spalio mėn., bet gal priims  mirksiukas.gif taviškę pažymą  smile.gif

He he... cool.gif Manau, kad jau žinau... thumbup.gif Jei neklystu, tai kur po mama gyvenat? Ar klystu? g.gif Kažkaip ankstyva sklerozė bando pasireikšti lotuliukas.gif

Na tikėkimės, kad su ta pažima viskas bus čiki. Šiandien mano ponas vakare ją žada nunešti kai eis pasiimti Lukučio mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arrasanda: 12 lapkričio 2008 - 11:37
QUOTE(Arrasanda @ 2008 11 12, 11:37)
He he...  cool.gif  Manau, kad jau žinau...  thumbup.gif  Jei neklystu, tai kur po mama gyvenat? Ar klystu?  g.gif Kažkaip ankstyva sklerozė bando pasireikšti  lotuliukas.gif 

Na tikėkimės, kad su ta pažima viskas bus čiki. Šiandien mano ponas vakare ją žada nunešti kai eis pasiimti Lukučio  mirksiukas.gif

Ta pati smoke.gif Sklerozei dar ankstoka lotuliukas.gif nors mane irgi ji dažnai aplanko laugh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(L'Occitane @ 2008 11 12, 11:40)
Ta pati smoke.gif Sklerozei dar ankstoka  lotuliukas.gif  nors mane irgi ji dažnai aplanko laugh.gif doh.gif

Na, tai tadum vadinasi, kad sklerozė dar nelabai daug pažengusi į priekį lotuliukas.gif Kaip vaikai auga... ?
Atsakyti
QUOTE(Arrasanda @ 2008 11 12, 11:54)
Na, tai tadum vadinasi, kad sklerozė dar nelabai daug pažengusi į priekį  lotuliukas.gif  Kaip vaikai auga... ?

Gerai mirksiukas.gif einam į daržą, o namie kalasi sugrįžę lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(L'Occitane @ 2008 11 12, 13:19)
Gerai  mirksiukas.gif einam į daržą, o namie kalasi sugrįžę  lotuliukas.gif  doh.gif

Tai labai smagiai gyvenat mirksiukas.gif Na, mums ta pažymėlė dėl pamaininio darbelio tiko, šiandien tik nubėgau ir parašiau prašymą prie tos pažimos. Taigi, jau viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Arrasanda @ 2008 11 13, 11:34)
Tai labai smagiai gyvenat  mirksiukas.gif  Na, mums ta pažymėlė dėl pamaininio darbelio tiko, šiandien tik nubėgau ir parašiau prašymą prie tos pažimos. Taigi, jau viskas  thumbup.gif

Aha žiauriai smagiai. Vakar brolis sesei į nugarą įkando doh.gif

Tiesa, vakar kol laukiu kol didžioji apsirengs, y ra papkė tokia grupėj padėta, tai ten surašyta kas, kaip ir kam priklauso kompensacijos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(L'Occitane @ 2008 11 13, 11:54)
Aha žiauriai smagiai. Vakar brolis sesei į nugarą įkando  doh.gif

Tiesa, vakar kol laukiu kol didžioji apsirengs, y ra papkė tokia grupėj padėta, tai ten surašyta kas, kaip ir kam priklauso kompensacijos mirksiukas.gif

O tai į kokią grupę Jūs savo vaikus vedat? Pas mus tai grupėj nėra jokios papkės ir jei jau reik, tadum parodo pačios auklėtojos iš kažkur ištraukusios. Ir taip pat joje surašyta viskas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Arrasanda @ 2008 11 13, 17:58)
O tai į kokią grupę Jūs savo vaikus vedat? Pas mus tai grupėj nėra jokios papkės ir jei jau reik, tadum parodo pačios auklėtojos iš kažkur ištraukusios. Ir taip pat joje surašyta viskas.  mirksiukas.gif

Biškis buvau dingus kancery buvau unsure.gif
Mažasis eina į Bitučių grupę, didžioji Kodėlčiukų bigsmile.gif abiejuose grupėse papkės yra bigsmile.gif

Ot kad prisnigo yahoo.gif eisim į lauką su rogėm yahoo.gif
Atsakyti