Įkraunama...
Įkraunama...

Palangos darželiai

QUOTE(Vzsnaite @ 2008 06 11, 23:03)

Ir dar jauciu ji tiesiog prievartauja darbuotojas ir ju gimines atiduoti 2 proc. darzeliui, kad galetu visas savio baudas apsimoketi :-) Nu , kaip Jums tai patinka a?

Ar dar norite statistikos a???

ši ponia dar ir kyšio tiesiai šviesiai paprašo pieš priimdama vaiką į darželį mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos

mes neseniai atsikraustem i Palanga ir as savo mazaja uzregistravau nuo rudens i GINTARELI. Sake kad vietu ner bet vistiek uzregistravo ir sake ateiti rugpjucio pradzioj kai bus direktore, tai gal ir priims.

Tai va noriu paklausti kaip ten priemimas. Gal taip pat praso kokio kysio ar pyrago o gal dar ko. O gal priimtu ir taip. Atsiliepkit kas zinot. ax.gif

4u.gif
Atsakyti
zadam nuo rudens eiti i nykstuka, ten lanko drauges mergyte tai patenkinta viskuom ax.gif
Atsakyti
nu as apie zilvina pirma kart girdziu tokius bairius mano berniukas jaupo metu kaip eina i si darzeli ir nieko panasaus nesu pastebejusi nu bet gal jus inote geriau masina kad stovi kazkokia vos ne zaidimu aiksteleje tai tikrai esu maciusi ne karta seip daugiau nieko nesu pastebejusi blogo mum tas darzelis thumbup.gif
Atsakyti
na Gintarelis - geras pasirinkimas. as pati lankiau ta darzeli, mano brolis taip pat. savo maziuka kai turesiu taip pat zadu vest ten. kai paskutini karta ten lankiausi - darzelis propagavo sveika mytyba: mesa + darzoves, jokiu bulviu, tai mano brolis tik pora metu po darzelio ju nevalge, paskui teko priprast. biggrin.gif del priemimo tai nesu girdejusi, kad kysio prasytu. nors... gal siuo metu ir neimanoma kitaip. nzn.. bet is esmes tai geras darzelis. dar Azuoliukas visai nieko.
Atsakyti
[quote=Vzsnaite,2008 06 11, 23:03]
Sveikos ir sveiki mirksiukas.gif
Na teko man susidurti su "Zilvnu" , ten viskas gerai aukletojos tokios idejines ir "melnikaites" nors prie zaizdos glausk, bet yra tokia "feja" , kuri vadinasi vadu, kurios ten visos ir visi bijo. Ypac rytais stengiasi pirmos ir pirmi (cia turiu omeny darbuotojai)nepakliut poniai i akis, nes issilies uz visa nepasisekusia nakti. Na itariu del tokios padeties t.y. vidines suirutes, ji pati nelabai gaudosi kas jos pacios ukyje "t.y. darzelyje " darosi. Aukletojos taip ismokusios viska uzmaskuoti, kad ne suo nesuuos, kur yra negerai. Geriausiai man patiko susirinkimas: Atejo ale med.sesuo ar kaip ji ten vadinasi kur vaikams meniu raso ir aiskina mums tevams , kadangi uz maitinima kaina pakilo iki 6Lt ir kazkiek centu, tai mes nesivarginome perskaiciuoti kalkuliaciju, tai skirtuma (na pries tai maitinimui buvo skirta 4 Lt. ir kazkiek ct. ) uzkemsame sokoladais, lenkiskais jogurtasi ir sureliais kuriuose vien tik E raides.
Siaip aukletojos nuostabios thumbup.gif . Dirba daug su vaikais. Muzikos vadove nuostabi.
Ir nenuostabu, kad stiprus pedagogai kurie turi reikiama kvalifikacija tiesiog bega is sio darzelio. O ateina su vaikiuiasi dirbti pardavejos is IKI ir pan.
Ai dar geras momentas: ponia per viena susirinkima, aiskina tevams va kaip pas mus viskas blogai , na tiesiog "blokada", kadangi aukletojoms mokami mazi atlyginimai. A tai cia pedagoges . vadoves kalba tevams ????
I darzelio teritorija masinu vakarais nebeisileisime ivaziuoti, nes tai trikdo vaikus, o ponios masina ciut ne vaiku zaidimu aiksteleje stovi, Nu tai kur mastymas ir logika.
Ir dar jauciu ji tiesiog prievartauja darbuotojas ir ju gimines atiduoti 2 proc. darzeliui, kad galetu visas savio baudas apsimoketi :-) Nu , kaip Jums tai patinka a?

drinks_cheers.gif thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JURDEIMA: 10 rugpjūčio 2008 - 13:42
Mano panele nuo rudens zengs jau paskutiniuosius darzelio metus. Mazasis namu karalius jau laukia savo eiles. Ir neitume i joki kita darzeli tik "GINTARELIS" . Esame jau uzsirase. Ir jei labai labai pasiseks, tai taikysim vel pas ta pacia aukletoja,kuri isauklejo ir vyresnele. Aukletoja - aukso vertes. Aisku, kiekviena sakytumet - kur pradejot, kur pripratot, ten ir jaukiausia,mieliausia,geriausia. Na is dalies taip. Bet pasidomejus geriau, as tikrai susidariau labai gera nuomone apie si darzeli. Nezinau, ar kas apsiriktu ji pasirinkes. Ne vieno blogo zodzio apie ji dar negirdejau.
Na o del tu kysiu, darzeliu vadovu..... mielosios , visur tas pats. Ir tas sviestas yra namo nesamas, ir pinigai sukami. Gi valstybines imones.
Bet juk viskas proto ribose - tie musu vaikuciai pavalge, pamiegoje, ir nuostabiai priziureti.Pagalvokim, kas - jei tu darzeliu nebutu?
Atsakyti
O kartu ir nekenčiu darželio ir wub.gif jį. doh.gif O kas belieka jei paeinam 3 dienas gerklė užaudo verysad.gif pasveikom vėl trys dienos darže parsinešė žarnyno infekciją doh.gif visi iškritom doh.gif
ai... pasiguodžiau unsure.gif
Atsakyti
Sveikos Mamytės 4u.gif Užsimaniau ir aš pagirti musu darželį ax.gif
Atsikraustėme i LT Kovo mėnesį ir pradėjome ieškoti sūneliui darželio...Visi sakė kad tikrai reiks laukti eilės puse metų ir pan Na galvoju reikia skubėti į eilę biggrin.gif Atėjome i darželį "Nykštukas". Aišku vyras kišenėje turėjo "piragelį" kad ilgai laukti nereikėtu blush2.gif Pirmas dalykas kas padarė ispudi tai darželio švara, geras remontas ir t.t. Kai atėjome pas direktorę i kabinetą buvom labai nustebinti, kad vietos yra, tik prašau ateiti kada susitvarkysime pažymas iš daktarės ir dar priedo mes net neturėjome Lietuviško gimimo liudijimo, jis buvo procese ir tai nepatrugdė mūsu priimti bigsmile.gif Antra kas paliko ispudi tai auklėtojos su kuriom nuėjome pasišnekučiuoti...auksinės moteriškės thumbup.gif Na mes jau su vyru mastom kada čia tą "pyraga" duoti direktorei, nes abu nesam kyšio dave NIEKAM gyvenime ir net nežinome nuo ko ir kaip ir kada pradėti. Tai kai vėl grižome pas direktorę i kabinetą, mano MB ištraukė vokelį ir padėjo direktoriai gražiai prie poperiukų kuriuos pasirašėme. doh.gif Tai direktorės reakcija man padarė šoką.... g.gif ji gražiai atstūmė vokelį mums atgal ir gražiai paaiškino, kad pas mus čia tokie dalykai netoleruojami blush2.gif Niekada nepriėmu sako ir jai reikės darželiui kada paramos, tai aš kreipsiuos į vusus tėvelius kad padėtu kas kaip gali doh.gif Iš jos tono supratau kad ji buvo įsužeidusi...... unsure.gif Ir sako jei jūs amerikoje (mes ten prieš tai gyvenom) taip pripratę tai čia taip tikrai nedaroma....man buvo šokas aš galvoju net nemoku duoti kyšio ir kai jį daviau pirmą kartą gyvenime, mane sugėdino... blush2.gif
Tai vat į darželį sūnus eina kaip į šventę thumbup.gif Labai džiaugiuosi aukletojomis ir auklytėmis ir tą darželį rekomenduočiau visoms mamytėm drinks_cheers.gif
Atsakyti
labas visoms, 4u.gif noreciau paklausti ar yra Palangoje savaitinis darzelis?
Atsakyti
kiek zinau azuoliuke yra savaitine grupe
Atsakyti
labas mamytes..mes užsirašėm į Gintarėlį kitiem metam rugsėjui..bet nei gimimo liudijimo nereikėjo..į kažkokį sasiuvinį užrašė vardą,pavardę,gimimo metus,ir nuo kada norim pradėt eiti..ir viskas..sakė ateit pavasarį.. blink.gif ...o tai gal dar mus nepriims ten???ar kaip čia?? g.gif
Papildyta:
ir dar norėčiau sužinot kaip yra parenkamos auklėtojos?norėčiau viską smulkiai žinot kas ir kaip..aišku dar visi metai,bet jau db širdelė skauda blush2.gif
Atsakyti