Sveikos Mamytės
Užsimaniau ir aš pagirti musu darželį
Atsikraustėme i LT Kovo mėnesį ir pradėjome ieškoti sūneliui darželio...Visi sakė kad tikrai reiks laukti eilės puse metų ir pan Na galvoju reikia skubėti į eilę
Atėjome i darželį "Nykštukas". Aišku vyras kišenėje turėjo "piragelį" kad ilgai laukti nereikėtu
Pirmas dalykas kas padarė ispudi tai darželio švara, geras remontas ir t.t. Kai atėjome pas direktorę i kabinetą buvom labai nustebinti, kad vietos yra, tik prašau ateiti kada susitvarkysime pažymas iš daktarės ir dar priedo mes net neturėjome Lietuviško gimimo liudijimo, jis buvo procese ir tai nepatrugdė mūsu priimti
Antra kas paliko ispudi tai auklėtojos su kuriom nuėjome pasišnekučiuoti...auksinės moteriškės
Na mes jau su vyru mastom kada čia tą "pyraga" duoti direktorei, nes abu nesam kyšio dave NIEKAM gyvenime ir net nežinome nuo ko ir kaip ir kada pradėti. Tai kai vėl grižome pas direktorę i kabinetą, mano MB ištraukė vokelį ir padėjo direktoriai gražiai prie poperiukų kuriuos pasirašėme.
Tai direktorės reakcija man padarė šoką....
ji gražiai atstūmė vokelį mums atgal ir gražiai paaiškino, kad pas mus čia tokie dalykai netoleruojami
Niekada nepriėmu sako ir jai reikės darželiui kada paramos, tai aš kreipsiuos į vusus tėvelius kad padėtu kas kaip gali
Iš jos tono supratau kad ji buvo įsužeidusi......
Ir sako jei jūs amerikoje (mes ten prieš tai gyvenom) taip pripratę tai čia taip tikrai nedaroma....man buvo šokas aš galvoju net nemoku duoti kyšio ir kai jį daviau pirmą kartą gyvenime, mane sugėdino...
Tai vat į darželį sūnus eina kaip į šventę
Labai džiaugiuosi aukletojomis ir auklytėmis ir tą darželį rekomenduočiau visoms mamytėm