Įkraunama...
Įkraunama...

Palangos darželiai

QUOTE(kaciuks @ 2012 12 04, 22:28)
Pas mus tai neveda serganciu, jei kas atveda, iskart kiti tevai pasako aukletojai, kad ji skambintu vaikucio mamai smile.gif o gal zinote kiek darbe galima imti biuleteniu ? ar reikes aukles samdytis g.gif

o kodel aukletojai turi pasakyti kiti tevai? ji ka iki tol nepastebi? aukletojos neturi teises priimti serganciu vaiku 4u.gif keista kazkai svetimas pastebi serganti vaiką kol nurengia savo vaika, o aukletoja - ne g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VIVULIA: 05 gruodžio 2012 - 16:49
QUOTE(kaciuks @ 2012 12 05, 17:40)
Pasaka darzelis, kolkas patenkinti viskuo 4u.gif

Mes taip pat Pasaka patenkinti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(VIVULIA @ 2012 12 05, 17:48)
o kodel aukletojai turi pasakyti kiti tevai? ji ka iki tol nepastebi? aukletojos neturi teises priimti serganciu vaiku  4u.gif keista kazkai svetimas pastebi serganti vaiką kol nurengia savo vaika, o aukletoja - ne  g.gif

nzn gal aukletojos nevisada drista pacios pasakyti, kaip tevai greit inesa vaika ir palieka 4u.gif bet viskas pas mus grupeje liuks thumbup.gif negaliu atsidziaugti,pju,pju 4u.gif
Atsakyti
O kaip Palangoje su eilėmis į darželį? Nes pvz.Šiauliuose tai tik gimusį užrašo į eilę, kad patektų į darželį kokių 2 metukų g.gif Atsikraustėme į Palangą neseniai, mažajai tuoj metukai, man į darbą. Tam reikalui mama gelbėja, bet kažkada vistiek į darželį teks keliauti, tai ir galvoju, skubėti į eilę, ar čia jų nėra? smile.gif Ir kaip būna, jei tos "eilės" sulaukia, bet aš dar nenoriu vesti į darželį, ar ji pasislenka ir kitiems vieta užleidžiama, ar vėl reikia laukti savo "eilės" iš naujo?
Atsakyti
QUOTE(justacka @ 2012 12 01, 18:47)
Zinau kad Palangoje veikia mokyklele vaikucimas, bet pameciau tel, gal kas lankot?
veikia ir darbo dienom ir savaitgaliais, muzika, lipdymas is molio, anglų kalba ir pan.

ar niekas nezinote?
Atsakyti
QUOTE(Panterrrrra @ 2012 12 29, 16:12)
O kaip Palangoje su eilėmis į darželį? Nes pvz.Šiauliuose tai tik gimusį užrašo į eilę, kad patektų į darželį kokių 2 metukų  g.gif Atsikraustėme į Palangą neseniai, mažajai tuoj metukai, man į darbą. Tam reikalui mama gelbėja, bet kažkada vistiek į darželį teks keliauti, tai ir galvoju, skubėti į eilę, ar čia jų nėra? smile.gif Ir kaip būna, jei tos "eilės" sulaukia, bet aš dar nenoriu vesti į darželį, ar ji pasislenka ir kitiems vieta užleidžiama, ar vėl reikia laukti savo "eilės" iš naujo?

as rugpjuti sumasciau kad rugseji noreciau leisti i darza. kazkuriam centre buvo eile iki kitu metu, o i azuoliuka prieme is karto,kaip kituose nezinau, nes azuoliuku esu patenkinta ir vedu i ji.

QUOTE(justacka @ 2012 12 29, 17:08)
ar niekas nezinote?

nezinau ar apie sita kalbate, cia berods tik savaitgaliais (muzika, sokiai, lipdymas ir kt.). 868274999
Atsakyti
Gal zinote, kokiu principu Nykstuke veikia mamyciu klubas? Ka jis sprendzia ir kaip i ji isijungti?
Atsakyti
Sveikos, palangiškės 4u.gif
Gal galėtų kas pakomentuoti, kaip yra su sveikos gyvensenos kryptimi darželyje Gintarėlis šiuo metu? Iš ankstesnių pasisakymų supratau, kad sveika mityba šiame darželyje buvo labai svarbi, kol nepasikeitė direktorė... Ar dabar mažiau dėmesio tam skiriama?
Kažkas labai peikia Žilvną, bet pripažinsiu, ką tik perskaičiau visą temą ir nelabai supratau, dėl ko? Ar dėl to, kad direktorė labai muštruoja pavaldinius ir dėl to kenčia bendra atmosfera darželyje? Keli pasisakymai buvo, maždaug "oi ten blogai, nenoriu nieko konkrečiai sakyti, bet blogai ir viskas..." Būkit geros, jeigu išties turite kokių neigiamų faktų - pasidalinkite jais. Manau jų nereikia laikyti paslaptyje, netgi įvardinti reikėtų, jei kas nuskriaudė Jūsų vaiką - tai tikrai padėtų kitoms mamoms renkantis darželius.
Iš anksto dėkoju už komentarus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 20 vasario 2013 - 16:28
QUOTE(Juodai @ 2013 02 20, 18:20)
Gal galėtų kas pakomentuoti, kaip yra su sveikos gyvensenos kryptimi darželyje Gintarėlis šiuo metu?

Na as ten sveikos mitybos nelabai matau... Mesos kukulis su raugintu agurku man su sveika mityba kazkaip nesusija. Tipo nera bulviu tai jau sveika???? pries pietus atnesa juoduos duonos riekia... ta duona vaikai sausa suvalgo... paskui kefyro atnesa... kas geria kas ne.. paskui sriuba ir mesa su kokiu galnyru... bandeles... vaisiu ne per daugiausia... Na viso sito as nepavadinciau sveika mityba...
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 02 20, 16:20)
Sveikos, palangiškės  4u.gif
Gal galėtų kas pakomentuoti, kaip yra su sveikos gyvensenos kryptimi darželyje Gintarėlis šiuo metu? Iš ankstesnių pasisakymų supratau, kad sveika mityba šiame darželyje buvo labai svarbi, kol nepasikeitė direktorė... Ar dabar mažiau dėmesio tam skiriama?
Kažkas labai peikia Žilvną, bet pripažinsiu, ką tik perskaičiau visą temą ir nelabai supratau, dėl ko? Ar dėl to, kad direktorė labai muštruoja pavaldinius ir dėl to kenčia bendra atmosfera darželyje? Keli pasisakymai buvo, maždaug "oi ten blogai, nenoriu nieko konkrečiai sakyti, bet blogai ir viskas..." Būkit geros, jeigu išties turite kokių neigiamų faktų - pasidalinkite jais. Manau jų nereikia laikyti paslaptyje, netgi įvardinti reikėtų, jei kas nuskriaudė Jūsų vaiką -  tai tikrai padėtų kitoms mamoms renkantis darželius.
Iš anksto dėkoju už komentarus  4u.gif

g.gif kiek zinau ir vireja ta pati ir programa ta pacia vykdo. I meniu karts nuo karto zvilgteliu - niu man, vis geriau nei namie bigsmile.gif ...sausi pusryciai, sureliai, saldamakai... ax.gif o kas nore tas ir prie stulpo prisikabins mirksiukas.gif

ka as girdejau....musa....salygos neatitinka reikalavimu.... na man jis ne prie sirdies. be to ne kiekviena aukletoja moka atsiriboti nuo valdzios "nuotaiku", ir neduok die dar issilies ant vaiku. o kas "pataike" ant geros aukletojos - patenkinti, nesiskundzia...
Atsakyti
QUOTE(VIVULIA @ 2013 02 20, 20:37)
sausi pusryciai, sureliai, saldamakai...  ax.gif

Bet tai nera sveika mityba lotuliukas.gif bet as nesikabineju, tik atsakau i klausima "kaip yra su sveikos gyvensenos kryptimi darželyje Gintarėlis " 4u.gif
Atsakyti
Gal kas galėtų kokią savaitę kitą elementariai pafotografuoti (dabar visi telefonuoti, o telefonai visų su kamerom ax.gif ) Gintarėlio meniu ir pasidalinti tyrimu? Aš taip dariau dabartiniam darželyje (Klaipėdoje) - paseki pora savaičių, pradeda kartotis meniu ir viskas aišku su tuo maitinimu.
Dėl bulvių - su mėsa bulvės netinka, bent taip jau sveikuoliai sako, mėsą geriau valgyti su daržovėmis, grūdais (duona, grikiais...), o bulvės savaime juk nėra blogis - tikriausia būna kokia nors bulvių košė ar pan. Na, raugintas agurkas nėra pati geriausia daržovė..., bet vėlgi, žiūrint kas yra to rauginto agurko tiekėjas - galbūt jis geresnis variantas, nei pvz. atvežtinis šviežias agurkas - velniažin kuom apdirbtas...
Čia tik mano pamąatymai, išties būtų įdomu sužinoti platesnį darželio meniu.
O dėl vaisių, tai galima jų namie duoti smile.gif - juk grįžęs po darželio vaikelis nepuls miegoti, dar vakarienė namuose laukia, tad prašau, ir duokim vaikui to, ko darželyje mažiau tą dieną gavo. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(VIVULIA @ 2013 02 20, 19:37)
- niu man, vis geriau nei namie bigsmile.gif ...sausi pusryciai, sureliai, saldamakai...  ax.gif 

Na taip, čia tikrai nepanašu į sveikuolišką maitinimą... g.gif
Atsakyti