Įkraunama...
Įkraunama...

Palangos darželiai

QUOTE(GuTTe_ @ 2012 05 20, 20:18)
Su Gintareliu nusvilome  verysad.gif ... Dabar lankome PASAKA tai  thumbup.gif  darzelis. Vyresniojo grupe aktyvi, soka, dainuoja ir su savo programa visur dalyvauja... O mazasios lopselio grupe.. Na ka galiu pasakyti... Veda tuos sloguojancius vaikus, todel ir maniskiai greit pasigauna, ir vel sedim su slogom namie...

O kuo nusvilote? unsure.gif Musu didzioji darzelyje taip pat nemazai dalyvauja, ismoksta ivairiu daineliu, eilerastuku, vis programeles aukletojos organizuoja ir tiek visko per jas prirodo, kad net nesuprantu kaip tiek ismokina biggrin.gif. Na kol kas, tfu tfu tfu, viskas einasi labai neblogai ax.gif .
Atsakyti
Sveikos,
gal sakysit man paranoja, bet iskilo toks klausimas, seniai jis man kirba galvoje:) Ar savo vaikucius darzeliuose (Palangos) paliekat ramia sirdimi, kad cia jie bus saugus? Saugus placiaja prasme. Pasidalinkit mintimis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(samba10 @ 2012 06 26, 23:24)
Sveikos,
gal sakysit man paranoja, bet iskilo toks klausimas, seniai jis man kirba galvoje:) Ar savo vaikucius darzeliuose (Palangos) paliekat ramia sirdimi, kad cia jie bus saugus? Saugus placiaja prasme. Pasidalinkit mintimis 4u.gif

Kol kas jauciuosi ramiai smile.gif
Atsakyti
Po įvykio atsitikusio ,,Ąžuoliuke,, jaustis ramiai sunku doh.gif
Atsakyti
o kas ten atsitiko??? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(kaciuks @ 2012 07 10, 22:35)
o kas ten atsitiko??? g.gif  g.gif

Tikrai nezinote?? Bent jau internetas rase, kad viena aukletoja vaika pradangino...bet aciu dievui, ji surado...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samba10: 10 liepos 2012 - 22:18
QUOTE(samba10 @ 2012 07 11, 00:18)
Tikrai nezinote?? Bent jau internetas rase, kad viena aukletoja vaika pradangino...bet aciu dievui, ji surado...

Na pasakymas pradangino čia tikrai netinkamas. Nepastebėjo, kad vaikas išėjo savais keliais! Kadangi tas vaikas mano draugės, tai ji net nekaltina auklėtojos. Bet aisq taip neturėtu būti. Na, o vaikas sau linksminosi vaikščiodamas po Palangą.
Atsakyti
QUOTE(GuTTe_ @ 2012 07 11, 11:17)
Na pasakymas pradangino čia tikrai netinkamas. Nepastebėjo, kad vaikas išėjo savais keliais! Kadangi tas vaikas mano draugės, tai ji net nekaltina auklėtojos. Bet aisq taip neturėtu būti. Na, o vaikas sau linksminosi vaikščiodamas po Palangą.

Jei jusu vaikas taip butu dinges, taip nesakytumete. Ar jus isivaizduojat, ka turi jaust mama, kai nezino, kur jos mazas vaikas???Tik aukletoja ir kalta, ir nereikia cia ginti. O jei vaikui butu kas nutike, kol jis klaidziojo??
Atsakyti
QUOTE(samba10 @ 2012 07 11, 14:19)
Jei jusu vaikas taip butu dinges, taip nesakytumete. Ar jus isivaizduojat, ka turi jaust mama, kai nezino, kur jos mazas vaikas???Tik aukletoja ir kalta, ir nereikia cia ginti. O jei vaikui butu kas nutike, kol jis klaidziojo??

Oi ne!!!!! As visai jos neginu, mano nuomone tik aukletoja kalta, kad nesugeba suziureti vaiku, tik ji nepradangino, pati gi niekur nenukiso, tik nesugeba suziureti. Tik sakau, kad ta mama, kurios vaikas dingo, aukletojos nekaltina.
Atsakyti
Sveikos,
ruosiames darzeliui, gal kuri galite pasidalyti patirtimi ir pasakyti, kokiu dar daiktu reikia i darzeli? be rubeliu ir pan?
Atsakyti
QUOTE(samba10 @ 2012 08 20, 11:27)
Sveikos,
ruosiames darzeliui, gal kuri galite pasidalyti patirtimi ir pasakyti, kokiu dar daiktu reikia i darzeli? be rubeliu ir pan?

Palaukit nieko neprikit. Viską pasakys auklėtojos mirksiukas.gif

Dvimečiams jei bus sporot pamokos reiks sportinės aprangos
Tiesa, būtinas pižamos maišelis. Jei kam reikia galiu parduot.

user posted image

turiu dar mėlyną ir baltą kitokius nei foto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pasišiaušęs: 20 rugpjūčio 2012 - 10:54
QUOTE(Pasišiaušęs @ 2012 08 20, 11:52)
Palaukit nieko neprikit. Viską pasakys auklėtojos  mirksiukas.gif

Dvimečiams jei bus sporot pamokos reiks sportinės aprangos
Tiesa, būtinas pižamos maišelis. Jei kam reikia galiu parduot.
user posted image

turiu dar mėlyną ir baltą kitokius nei foto.

Pizamos maiselis? O jis kam naudojamas? Maniau, kad maziai miega su apatine maikutem...
Atsakyti