Įkraunama...
Įkraunama...

Palangos darželiai

QUOTE(Avocetė @ 2012 02 05, 20:24)
į darželį

ačiuks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pelargonijA77 @ 2012 02 05, 21:56)

Atsakyti
mano mazasis taip pat i "nykstuka" keliauja, darzelyje jis itin ramus(ko nepasakysi apie namus) ir jam labai patinka ten, sunku net namo istempti, todel vertinu gerai darzeli, o ir aukletoja apkabina atsisveikindamas, kadangi pazistu savo vaika, tai zinau,kad sitaip nesielgtu,jeigu ji jam nepatiktu ar butu bloga.. valgo darzelyje geriau nei namie thumbup.gif esame labai patenkinti pakliuve i "nykstuka" thumbup.gif ir antraji vaikuti tik ten vesiu thumbup.gif
Atsakyti
Laba vakara, gal galit pasakyti, ar i jusu darzelius (ypac lopselio grupes) yra priimami sloguojantys vaikai?
Atsakyti
QUOTE(busimablondine @ 2012 04 20, 21:42)
Laba vakara, gal galit pasakyti, ar i jusu darzelius (ypac lopselio grupes) yra priimami sloguojantys vaikai?

Jo, ir man aktualus klausimas...Noreciau tiketi, kad nepriimami, bet tikriausiai realybe yra kitokia.
Atsakyti
Ir siaip gal mamos pasidalintu patirtimi del sirgimu pradejus lankyti lopseli/darzeli
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busimablondine: 20 balandžio 2012 - 21:24
na ir meluoja Nykštukas, įeikite į lopšelių-darželių tinklalapį pamatysiyte tikrą tiesą yra ten laisvų vietų, o juk grupėje max yra 20 vaikų, išskyrus lopšelio grupėje. Ir ko taip jį girti.... labai geras darželis yra Ąžuoliukas, mano pačios vaikas lanko, neblogesni yra ir PASAKA ir Gintarėlis. Daugelio draugų vaikai lanko tas įstaigas ir draugai labai patenkini, o be to mūsų vaikai turi galimybę ir susitikti, nes jos visos tarpusavyje labai gražiai draugauja. O kas Nykšrtuke, tik išpūstas burbulas ir sukurta eureolė, nemanau, kad gerai, kad auklėtojos barti gauna jei koks vaikas paliečia lauke neleistina skulptūrėlę, O Ąžuoliuke su vedėja galima pasikalbėti kaip su drauge.
Atsakyti
sloga, nelygu slogai.Gal kitam nedidele slogele nuo dantuku tiktai, tai cia nematau nieko blogo. Bet kaip ateina su "zaliais"snargliukais, aukletojos valo kas minute, tai cia jau blogai, tada bacilas greitai kiti maziai pasigaus\:(
Atsakyti
Sveikos, mamytes. Musu vyresnioji dukryte lanko Gintareli ir esame labai patenkinti siuo darzeliu ir aukletoja. Manau, kad ir kituose darzeliuose butu galima puikiai isikurti, bet paklausiau SM mamyciu patarimu ir nenusivyliau. Aciu jums 4u.gif. Dabar nuo rugsejo planuoju leisti savo mazaja ten pat ( rugseji jai bus 2,7m.), tai butu vel labai naudinga sulaukti daugiau info ir patarimu apie mazuju grupes ir ju aukletojas Gintarelyje ax.gif . Taip skauda sirdi, kad, mano manymu, tokia mazyte jau reikes isleisti i darzeli unsure.gif.
Atsakyti
QUOTE(kaciuks @ 2012 04 29, 17:08)
sloga, nelygu slogai.Gal kitam nedidele slogele nuo dantuku tiktai, tai cia nematau nieko blogo. Bet kaip ateina su "zaliais"snargliukais, aukletojos valo kas minute, tai cia jau blogai, tada bacilas greitai kiti maziai pasigaus\:(

o ka daryt? biliotene del slogos neduoda. o antra - gal vaikui alergija? arba sinusitas?
Atsakyti
QUOTE(busimablondine @ 2012 04 20, 23:15)
Ir siaip gal mamos pasidalintu patirtimi del sirgimu pradejus lankyti lopseli/darzeli

Su Gintareliu nusvilome verysad.gif ... Dabar lankome PASAKA tai thumbup.gif darzelis. Vyresniojo grupe aktyvi, soka, dainuoja ir su savo programa visur dalyvauja... O mazasios lopselio grupe.. Na ka galiu pasakyti... Veda tuos sloguojancius vaikus, todel ir maniskiai greit pasigauna, ir vel sedim su slogom namie...
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2012 05 20, 14:15)
Dabar nuo rugsejo planuoju leisti savo mazaja ten pat ( rugseji jai bus 2,7m.), tai butu vel labai naudinga sulaukti daugiau info ir patarimu apie mazuju grupes ir ju aukletojas Gintarelyje ax.gif . Taip skauda sirdi, kad, mano manymu, tokia mazyte jau reikes isleisti i darzeli unsure.gif.

Na skauda sirdi...o kaip skauda kai 2 metuku reikia leisti.. verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(VIVULIA @ 2012 05 20, 18:37)
o ka daryt? biliotene del slogos neduoda. o antra - gal vaikui alergija? arba sinusitas?

Sinusitas tai jau rimta liga ir reikia reikalauti, jei nenuoda. Kaip gali neduoti? pabando man neduot doh.gif
Atsakyti