Įkraunama...
Įkraunama...

Palangos darželiai

reiks apvaziuoti visus ir pasiklausti gal priims blush2.gif
Atsakyti
mūsiškis lanko "Nykštuką". Dabar labai geras remontas padarytas, nauji baldukai. Tiesiog malonu ir vaika ten vesti. Labai puikios aukletojos. Siemet musu vaikinas savarankiskai uzsirase i sokiu pamokeles, tai labai jam patinka. ir mums "pademonstruoja" ko ismoko thumbup.gif logopedes irgi pamokeles yra...
Atsakyti
O kokia situacija kituose darželiuose su vaikučiais? Nes šiuo metu musiškiame 2-3 metų vaikų grupėje yra net 18 vaikučių. smile.gif
Atsakyti
Mes lankom nuo rugsėjo Gintarėlį ax.gif
Atsakyti
mano vyrukas lanko "Nykštukas" darželi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
esam labai patenkinti ax.gif o ir dabar kai padarytas remontas is vis malonu atvesti vaika i darzeli clap.gif clap_1.gif
Atsakyti
[quote=iloncikkas,2007 06 20, 20:52]
Sveika,
iš tu triju darželių bame aš pati rinkčiaus "Pasaka", kiek žinau ten prailginta grupė dirba iki 19.00. Nuo kokio amžiaus ten priima tiksliai nežinau, bet man atrodo, kad nuo metukų. Be to ten pat yra pradinės klasės, todėl vaikui paaugus nereikia vesti į kitą mokymo įstaigą. "Žilvine" vaikus priima nuo pusės metų. Ten yra gera mediciniė priežiūra, jei vaikučiui reikia daro masažą.
Pasakoje vaiaki nuo sio rudens bus priimami ,5metuku, mano ziniomis. O Žzilvine taip pat yra prailginta grupe, kuri dirba nuo 7.00iki 19.00 . Siaip ki kuriose grupese yra inetegruoti vaikai su negale. Vini sako, kad tai minusas, kiti-pliusas smile.gif Zinoma kiekvienas darzeli renkasi pagal save. Siaip man Pasaka buvo arciau sirdies, nes ten ir pradine mokykla, o tai didelis pliuas thumbup.gif
Atsakyti
na o as uzrasiau savo maziu i "Zilvineli"..pati maza lankiau si darzeli ir visai salia namu..kiek girdejau jis vienintelis palangoje priima vaikucius iki 3 metuku..
Atsakyti
QUOTE(Sypsne @ 2008 02 21, 22:31)
na o as uzrasiau savo maziu i "Zilvineli"..pati maza lankiau si darzeli ir visai salia namu..kiek girdejau jis vienintelis palangoje priima vaikucius iki 3 metuku..

lotuliukas.gif mums nėra 3 metų lankom Gintarėlį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2008 02 22, 00:37)
lotuliukas.gif mums nėra 3 metų lankom Gintarėlį  ax.gif

nu va, matyt blogai informuota buvau smile.gif teks lankyti ir "Zilvineli" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsne @ 2008 02 21, 23:31)

Mes jau nuo 1 metuku lankom Ąžuoliuką biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

mano vaikas lanko Žilvina. Man labai patinka. Musu labai geros aukletojos ir man atrodo kad nuo ju priklauso kokia bus grupe, kokie žaislai ir kt. Mes atidavem tuos 2 procentus ir turim ir naujus baldus ir virtuves iranga sake yra pakeista. Kaip supratau is aukletoju ne visi gavo naujus baldus kiti gaus veliau. Kaip sakiau manau kad nuo aukletoju viskas priklauso.
Atsakyti
Sveikos ir sveiki mirksiukas.gif
Na teko man susidurti su "Zilvnu" , ten viskas gerai aukletojos tokios idejines ir "melnikaites" nors prie zaizdos glausk, bet yra tokia "feja" , kuri vadinasi vadu, kurios ten visos ir visi bijo. Ypac rytais stengiasi pirmos ir pirmi (cia turiu omeny darbuotojai)nepakliut poniai i akis, nes issilies uz visa nepasisekusia nakti. Na itariu del tokios padeties t.y. vidines suirutes, ji pati nelabai gaudosi kas jos pacios ukyje "t.y. darzelyje " darosi. Aukletojos taip ismokusios viska uzmaskuoti, kad ne suo nesuuos, kur yra negerai. Geriausiai man patiko susirinkimas: Atejo ale med.sesuo ar kaip ji ten vadinasi kur vaikams meniu raso ir aiskina mums tevams , kadangi uz maitinima kaina pakilo iki 6Lt ir kazkiek centu, tai mes nesivarginome perskaiciuoti kalkuliaciju, tai skirtuma (na pries tai maitinimui buvo skirta 4 Lt. ir kazkiek ct. ) uzkemsame sokoladais, lenkiskais jogurtasi ir sureliais kuriuose vien tik E raides.
Tai isivaizduokite tevus, kaip jie turi atvesti vaikus i toki darzeli, kuriame aukletojos visiskai suspenduotos ir jos visko bijo, nera jokios demokratijos ir savivaldos savosiose grupese.
Siaip aukletojos nuostabios thumbup.gif . Dirba daug su vaikais. Muzikos vadove nuostabi.
Ir nenuostabu, kad stiprus pedagogai kurie turi reikiama kvalifikacija tiesiog bega is sio darzelio. O ateina su vaikiuiasi dirbti pardavejos is IKI ir pan.
Ai dar geras momentas: ponia per viena susirinkima, aiskina tevams va kaip pas mus viskas blogai , na tiesiog "blokada", kadangi aukletojoms mokami mazi atlyginimai. A tai cia pedagoges . vadoves kalba tevams ????
I darzelio teritorija masinu vakarais nebeisileisime ivaziuoti, nes tai trikdo vaikus, o ponios masina ciut ne vaiku zaidimu aiksteleje stovi, Nu tai kur mastymas ir logika.
Ir dar jauciu ji tiesiog prievartauja darbuotojas ir ju gimines atiduoti 2 proc. darzeliui, kad galetu visas savio baudas apsimoketi :-) Nu , kaip Jums tai patinka a?

Ar dar norite statistikos a???
Atsakyti