Įkraunama...
Įkraunama...

Palangos darželiai

mao drauge veda į Nykštuką, sako , kad ir ten liuks darželis.
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2011 06 02, 23:44)
yra ir dar geresnių už jas  rolleyes.gif

Gal galit parasyti kurios dar geresnes? nes man siulo rinktis grupe o as nzn kuri aukletoja geresne.
O siaip nzn kur vest, ar i pasaka ar i gintareli g.gif
Atsakyti
QUOTE(GuTTe_ @ 2011 06 20, 22:22)
Gal galit parasyti kurios dar geresnes? nes man siulo rinktis grupe o as nzn kuri aukletoja geresne.
O siaip nzn kur vest, ar i pasaka ar i gintareli  g.gif

gintarėlį.
o kurią grupę siūlo rinktis?
gerai jums čia - mums nieks nesiūlė įpaišė i psio
Atsakyti
Laba palangiskes 4u.gif Uzrasiau savaja i Azuoliuka, nes gyvenam ne Palangoje (salia) ir i kita neprieme. Taciau po darzelio, kuris yra centre, sito vaizdas tragiskas doh.gif Zilvineli irgi maciau is lauko-nera ka lyginti, kazin kodel taip? Neradau prastu atsiliepimu apie Azuoliuka, bet kazkaip neiseina is galvos, kodel jis toks aptriuses, lyginant su kitais g.gif Butu smagu suzinot, kaip ten viduj vaizdas, ar ne salta ziema, ar patenkinti vaikai ir pan. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(busimablondine @ 2011 06 25, 19:31)
Laba palangiskes 4u.gif Uzrasiau savaja i Azuoliuka, nes gyvenam ne Palangoje (salia) ir i kita neprieme. Taciau po darzelio, kuris yra centre, sito vaizdas tragiskas doh.gif Zilvineli irgi maciau is lauko-nera ka lyginti, kazin kodel taip? Neradau prastu atsiliepimu apie Azuoliuka, bet kazkaip neiseina is galvos, kodel jis toks aptriuses, lyginant su kitais g.gif Butu smagu suzinot, kaip ten viduj vaizdas, ar ne salta ziema, ar patenkinti vaikai ir pan. smile.gif

azuoliukas labai geras darzelis. cia pirma. antra reik ne i sienas ziuret, o i aukletojas bigsmile.gif viduj siaip ar taip viskas tas pats bigsmile.gif i zilvinava NIEKADA savo vaiko nevesciau schmoll.gif be to ir azuoliuka anksciau ar veliau renovuos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(busimablondine @ 2011 06 25, 19:31)

mes kai rinkomės darželį tai kaip tik pasirinkom šį nors ir kitus apvažinėjom, ir nė kiek nesigailėjom. darželį po truputį renovuoja, atnaujina grupes. lopšelio grupėje auklytė labai faina, tiesa nežinau kaip dėl auklėtojos, nes jei ten Rima šiais metais dirbs tai doh.gif nu nepatinka ji vaikams ir viskas, man ji irgi schmoll.gif bet šiaip visumoj tai tikrai geras darželis, buvom patenkinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(VIVULIA @ 2011 06 25, 21:56)
i zilvinava NIEKADA savo vaiko nevesciau  schmoll.gif

Kodėl čia taip? Kas nors yra atsitikę?
Atsakyti
QUOTE(Renke @ 2011 07 08, 08:16)
Kodėl čia taip? Kas nors yra atsitikę?

blink.gif o reik eksperimentuot g.gif
man uzteks i pletku lygio tongue.gif nes apie kitus darzus toooooooooooookiu pletku nesu girdejusi mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas. Mano zuikiui 2 metai. Nenorėjau vesti į lopšelį, bet auklė pavedė. Užsirašę esam į Nykštuką. Gal turit kokių atsiliepimų apie Svirpliukų grupę?
Paskaitinėjau ir net pradėjau galvoti apie Ąžuoliuko darželį, nes Nykštuko lopšelinės grupės tai man nepatinka. Ypač Rima.
O dėl Žilvino, tai net kelis žinau, kurie pabėgo iš Nykštuko į Žilviną ir neatsidžiaugia savo pasirinkimu. Čia vis tik kaip pasiseka su auklėtoja...
Atsakyti
QUOTE(VIVULIA @ 2011 07 11, 15:42)
blink.gif  o reik  eksperimentuot  g.gif
man uzteks i pletku lygio  tongue.gif  nes apie kitus darzus toooooooooooookiu pletku nesu girdejusi  mirksiukas.gif

Nu ką aš žinau g.gif. Nesuprantu, kas Žilvine taip blogai arba kas kituose darželiuose taip gerai.... Mano visi trys eina/ejo į Žilviną.... Nu nieko blogo aš jame nemačiau. Todėl ir klausiu.
Aš kaip tik, kai pasiklausau apie kitus darželius (mamų pasakojimų), tai neatsidžiaugiu savuoju, tiksliau savo auklėtojomis.
Atsakyti
Mes savo kailiu patyrem kaip zilvine blogai!Ir jokie cia pletkai.Kas bent kiek domisi i koki darzeli vest o ne bet kur nutiekst vaika tai tikrai nesirenka zilvino.As buvau kvaisa ir patikejau vieno zmogaus sakymu kad jis geras doh.gif Nesidomejau daugiau ir pakliuvau doh.gif Na nesakau kad ten visos aukletojos blogos zinoma yra ir geru bet jei jau koks rimtesnis reikalas ir reikia su direktore susidurt ir su jos atgyvenusiom paziurom tai ka as zinau doh.gif Bet zinoma cia tik mano nuomone kiek zmoniu tiek nuomoniu.Bet pries vesdamos i darzeli domekites, klausinekit, nebijokit eit per darzelius ir bendraukit su direktorem, aukletojom ir susidarykit savo nuomone! Bet zinoma nepasikliaukit pirmu susidarytu vaizdu nes jis gali labai skirtis nuo tikroves!! 4u.gif Sekmes priemant teisinga sprendima!! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(austulis @ 2011 01 31, 20:54)
O mano abu mažyliai eina i Pasaka ir aš negaliu tuo atsidžiaugti..Ir vedėja thumbup.gif  thumbup.gif

Sveikos,

mes jau antri metai Pasakoje. Vasara turejom sansa paeiti i Nykstuka bet vaikas pats pasirinko ir pasake kad eis i Pasaka ir nepasiliks Nykstuke. Vaikas jaucia kur jam geriau ax.gif
Atsakyti