Įkraunama...
Įkraunama...

Palangos darželiai

QUOTE(justacka @ 2010 11 19, 19:49)
O koks tas jusu darzelis?
as galvoju i Gintareli, man patinka kad ten sveika gyvensena propaguoja.
Girdejau kad dabar geriausiu Palangoje laikomas  Pasaka, bet kodel niekas atsakyti negalejo...

kad kai pasikeitėjo direktorė sveika gyvensena kažkaip antram plane....

dėl pasakos nieko gero nepasakyčiau smile.gif
Atsakyti
Kad Pasaka laikomas geriausiu aš nežinojau, bet gal taip ir yra jei kalba. biggrin.gif Žinau tik tiek, kad ten formuojamos naujos grupės, tai vaikučių dar neperdaugiausiai, tai, žinoma, kiekvienam vaikučiui gali auklėtoja skirti daugiau dėmesio ir aplinka ramesnė. Patarčiau nueiti ir pasiteirauti, gal net paprašyti grupes parodyti, pasidomėti tolimesniais planais ir tuomet padaryti savo sprendimą mirksiukas.gif

Visų mamyčių ir tėvelių norėčiau paklausti ar Palangoje būtų reikalingas toks centras, kur galėtų vienoje vietoje vykti įvairūs būreliai vaikams, rengiamos šventės, paskaitos tėveliams, kur vaikučius būtų galima palikti keletai valandų toje įstaigoj ir panašiai? Aš tai visai už bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kreizi 39: 21 lapkričio 2010 - 14:34
pabandem Zilvina- net is bedos ten negrysciau lotuliukas.gif dabar lankom Nykstuka labai patenkinti esam ir vaikui smagu ir mums, teveliams, klausytis ispudziu is po dienos smile.gif

o centras vaikams ir teveliams manau butu saunu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocetė @ 2010 11 19, 20:58)
kad kai pasikeitėjo direktorė sveika gyvensena kažkaip antram plane....

dėl pasakos nieko gero nepasakyčiau smile.gif

O ka zinot apie Pasaka?
Siandien buvo,, uzsirasem i eile, formuoja natra grupe, direktore visai maloni pasirode, rekomendavo vasara atieti pazaisti kad vaikas apsiprastu.
Uzsirasem ir i Gintareli, ten direktore taip pat maloni pasirode, bet ten jau esam 6 virs eiles.
Papildyta:
QUOTE(kreizi 39 @ 2010 11 21, 16:25)
Kad Pasaka laikomas geriausiu aš nežinojau, bet gal taip ir yra jei kalba. biggrin.gif Žinau tik tiek, kad ten formuojamos naujos grupės, tai vaikučių dar neperdaugiausiai, tai, žinoma, kiekvienam vaikučiui gali auklėtoja skirti daugiau dėmesio ir aplinka ramesnė. Patarčiau nueiti ir pasiteirauti, gal net paprašyti grupes parodyti, pasidomėti tolimesniais planais ir tuomet padaryti savo sprendimą mirksiukas.gif

Visų mamyčių ir tėvelių norėčiau paklausti ar Palangoje būtų reikalingas toks centras, kur galėtų vienoje vietoje vykti įvairūs būreliai vaikams, rengiamos šventės, paskaitos tėveliams, kur vaikučius būtų galima palikti keletai valandų toje įstaigoj ir panašiai? Aš tai visai už  bigsmile.gif

Centas butu labai saunu, norejom dukros gimtadieni svest kavineje, bet pasirodo Palangoje ir Kretingoje vaikasm nieko nera sad.gif GRYNAS KAIMAS.
Atsakyti
Labas.
Ką gi dukrytė "Žilviną" lanko nuo rugsėjo 1-osios.
Auklėtojos labai geros, rūpestingos wub.gif dukrytė su mielu noru eina "pas vaikų". Pati savaitgalį sako, kad pasiilgo ir auklėtojų ir šeimininkėlės ir draugų.
Ir kas kad baldeliai ten ne naujausi, ir kad nerenovuotas pastatas.. Svarbu - šilta ir maloni atmosfera thumbup.gif vaikams visiškai nesvarbu, ar kėdės naujos ar nelabai.
Vaikų grupėje nedaug, pastoviai lankančių 5-7. Sąraše abejoju ar bent 10 yra. O tas ir svarbiausia. Visi vaikučiai sužiūrėti thumbup.gif
Įvyko taip,kad gyvename Kretingoje, ir labai gaila keisti darželį,tai vežioju į Palangą.
Atsakyti
Sveikos as negaliu netyleti del ,,zilvino,, jo negalima rasyt is didziosios raides doh.gif
Mano sunelis lanke nuo 1,5 m ji ir isejom si rudeni istikro nerokomenduoju jo net didziausiam priesui nenoriu plestis bet mano priezastys tikrai tikros doh.gif niekada nesigilinau neklausinejau apie ji niekieno kai pradejau klausinetis tai plaukai pasisiause istikro kas jame vyksta doh.gif bet is jo isejo tikrai ne del kalbu o del savo skaudzios patirties doh.gif eina dabar i kita bamo darzeli ir esam labai juo patenkinti nenoriu cia sakyt i koki kad negalvotumet kad reklama is tikro eikit i bet koki tik ne i zilvina doh.gif
Atsakyti
Na va, uzrasiau savo dukryte i "Gintarelio" darzeli (rugsejo 10d. bus 4 metukai). Esam antri virs eiles, bet labai tikiuosi gauti sia vieta ax.gif. Idomu kokios grupes, kas per aukletojos yra tokio amziaus vaikams siame darzelyje? Direktore minejo peliukus ir dar kazkokius, nebepamenu doh.gif.
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2011 01 28, 18:42)
Na va, uzrasiau savo dukryte i "Gintarelio" darzeli (rugsejo 10d. bus 4 metukai). Esam antri virs eiles, bet labai tikiuosi gauti sia vieta ax.gif. Idomu kokios grupes, kas per aukletojos yra tokio amziaus vaikams siame darzelyje? Direktore minejo peliukus ir dar kazkokius, nebepamenu doh.gif.

ziogeliu grupe kita. Tai zinau tikrai gera. As savo jei butu galimybes noreciau i ziogelius vesti...
Atsakyti
QUOTE(Christin @ 2011 01 28, 17:56)
ziogeliu grupe kita. Tai zinau tikrai gera. As savo jei butu galimybes  noreciau i ziogelius vesti...

Va va, ziogeliu drinks_cheers.gif 4u.gif. O ka girdejaot apie sios grupes aukletojas? Gal kokia pavarde ar varda butu galima suzinoti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2011 01 28, 20:12)
Va va, ziogeliu drinks_cheers.gif  4u.gif. O ka girdejaot apie sios grupes aukletojas? Gal kokia pavarde ar varda butu galima suzinoti? blush2.gif

pavardes neatsimenu bet vardas Virginija. Labai gera aukletoja. mes pas ja pradzioj ejom paskui perkele pas kitus, tai buvo labai gaila kad teko issiskirti... Ir seimininke gera kiek teko buti.
Atsakyti
QUOTE(Christin @ 2011 01 29, 11:35)
pavardes neatsimenu bet vardas Virginija. Labai gera aukletoja. mes pas ja pradzioj ejom paskui perkele pas kitus, tai buvo labai gaila kad teko issiskirti... Ir seimininke gera kiek teko buti.

Aciu labai 4u.gif. As nieko nesu girdejusi ne apie viena grupe ar aukletoja, tai man bent kokia informacija labai naudinga ax.gif.
O seimininke tai cia taip auklyte vadinama, ar ne? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2011 01 30, 13:06)
Aciu labai 4u.gif. As nieko nesu girdejusi ne apie viena grupe ar aukletoja, tai man bent kokia informacija labai naudinga ax.gif.
O seimininke tai cia taip auklyte vadinama, ar ne? smile.gif

jo... mes kazkaip ipratom seimininkele vadinti bet tai tas pats galima ir auklyte. O ji viena is svarbiausiu nes buna visa deina, o grupese buna dvi aukletojos viena pagrindine kuri dirba daugiau ir viena pagalbine kuri kartais pakeicia pagrindine. Kai pradesit eiti tai tikrai viska suzinosit... 4u.gif
Atsakyti