Na kas apie Zilvina tai tikrai pritariu toms kas sako kad jis ne koks ir tikrai niekam nerekomenduoju eit i ji nenoriu labai plestis bet as cia is savo skaudzios patirties jums patariu Zilvina apeit aplinkui
Sveikos palangiskes mamos, noreciau paklausti kur Palangoje galima vesti vaika i pramoginius sokius ir nuo keliu metu ten priima.
QUOTE(varlius2007 @ 2010 08 30, 17:16)
Sveikos palangiskes mamos, noreciau paklausti kur Palangoje galima vesti vaika i pramoginius sokius ir nuo keliu metu ten priima.
prie to paties tai mane domina kokie nors uzsiemimai berniukams ar ju yra palangoje?o kas del sokiu tai bent pas mus darzelyje Zilvine preitais metais buvo sokiu pamokos ir kiek girdejau baltijos mokykloj buvo
Sveikos mamytes, gal galite patarti, kokie bureliai yra Palangoje mergaitems?
uzsienio kalbos, sokiu, sporto...?
QUOTE(varlius2007 @ 2010 08 30, 18:16)
Pramoginiai šokiai vaikams vyksta Vaikų ir jaunimo klube (buvusioje rusų mokykloje), ten yra ir daugiau visokių būrelių vaikams
QUOTE(juka01 @ 2010 09 02, 09:05)
Sveikos mamytes, gal galite patarti, kokie bureliai yra Palangoje mergaitems?
Ziurint kokio amziaus tos mergaites... Mano berniukas 5,5 metu lanko muzikos ir meno pamokeles, sokius...
QUOTE(lyja lyja lietus @ 2010 10 06, 10:30)
Ziurint kokio amziaus tos mergaites... Mano berniukas 5,5 metu lanko muzikos ir meno pamokeles, sokius...
sveika
gal būtų galima plačiau? kur lanko, kiek kartų per savaitę vyksta, kiek kainuoja... o šokiai kokie- pramoginiai, sportiniai ar tautiniai?
reikia dukrytei veiklos - tik info kažko mažai randu...
Maniskis lanko muzikos ir dailes pamokeles Vainiuno muzikos mokykloje. Mokytojos fantastiskos, vaikas kas karta grizta suzavetas. Sokius lanko darzelyje- ateina mokytoja ir veda pamokeles. Net nezinau, kokia ten sokiu rusis, gal bendrai visko po truputi
Dar yra visokiausiu bureliu Moksleiviu klube, galima paziureti cia
bureliai
Tiesiog reiktu pasiskambinti ir pasidometi
Dar yra visokiausiu bureliu Moksleiviu klube, galima paziureti cia
bureliai
Tiesiog reiktu pasiskambinti ir pasidometi
QUOTE(justacka @ 2010 11 17, 14:52)
O kazin ar galima i kelis darzelius uzsirasyti? kai ateis laikas eiti tai kur bus vietos ten ir eitume...
mano mergytei tik sukako metukai, bet nuo kito rudens noreciau pradeti vesti i darzeli...
mano mergytei tik sukako metukai, bet nuo kito rudens noreciau pradeti vesti i darzeli...
galima užsirašyti ir į kelis darželius. Šiuo metu mūsų darželyje yra 1-2 metukų vaikų grupė, joje šiuo metu yra 6 vaikučiai, taigi manau, kad priežiūra nebloga
Sveikute,
nemanau, kad tai būtų protinga, nes vedama griežta apskaita darželiuose ir gali likti ant "ledo" (kaip liaudyje sakoma). Mat, įstaiga gali informuoti paskutinę minutę, kad vietos nėra, o mažylį jau norėtum neužilgo pradėti vesti.Patarčiau užsirašyti ten, kur yra daugiausiai laisvų vietų, pavyzdžiui "Pasakoje". Ten formuojamos naujos grupės, nes po poros metų ar dar anksčiau nebebus ten mokyklos, bus tik darželis. O ir visai neblogas darželis, aš taip manau. Pasiteirauk kitų mamyčių nuomonės, gal padės apsispręsti , tuomet bus ramiau ir užtikrinčiau. Sėkmės!
nemanau, kad tai būtų protinga, nes vedama griežta apskaita darželiuose ir gali likti ant "ledo" (kaip liaudyje sakoma). Mat, įstaiga gali informuoti paskutinę minutę, kad vietos nėra, o mažylį jau norėtum neužilgo pradėti vesti.Patarčiau užsirašyti ten, kur yra daugiausiai laisvų vietų, pavyzdžiui "Pasakoje". Ten formuojamos naujos grupės, nes po poros metų ar dar anksčiau nebebus ten mokyklos, bus tik darželis. O ir visai neblogas darželis, aš taip manau. Pasiteirauk kitų mamyčių nuomonės, gal padės apsispręsti , tuomet bus ramiau ir užtikrinčiau. Sėkmės!
QUOTE(iloncikkas @ 2010 11 17, 22:27)
galima užsirašyti ir į kelis darželius. Šiuo metu mūsų darželyje yra 1-2 metukų vaikų grupė, joje šiuo metu yra 6 vaikučiai, taigi manau, kad priežiūra nebloga
O koks tas jusu darzelis?
as galvoju i Gintareli, man patinka kad ten sveika gyvensena propaguoja.
Girdejau kad dabar geriausiu Palangoje laikomas Pasaka, bet kodel niekas atsakyti negalejo...