Labutis Ilonele, as ir jau rinkausi darzeli savo kleckui, tai uzsirasiau i "Zilvina". Visu pirma ji rinkausi, kad arti namu , siaip girdejau, kad nera labai geras, bet kiekvienam savo. Pati supranti, nieniems vienas patinka, kitiems kitas
mes lankom Gintarėlį, neturim kuo skųstis, tikrai geros mūsų grupės auklėtojos, jomis pasitikiu, todėl ramu palikti vaiką; be to, dažnai būna įvairios darželio šventės, renginiai. Turėjau galimybę (buvo vasara) prieš leidžiant į darželį pasirinkti grupę - keletą dienų kartu su sūnum ateidavom į darželio kiemą pažaisti, stebėjau, kokie vaikai kokioje grupėje, ir tai padėjo apsispręsti.
QUOTE(iloncikkas @ 2007 02 24, 15:01)
Pradėjau leisti savo dukrytę į darželį "Ąžuoliukas", bet nesu tikra, kad pasirinkau tinkamiausią. Vyresnioji taip pat lankė šį darželį ir problemų neturėjom, bet kitų tėvų nuomone, tai ne pats geriausias. Kurį darželį rinktis Palangoje?
o kas tau labiausiai kelia abejoniu sitam darzelyje, nes as irgi girdejau atsiliepimus, bet gana gerus... kaip tik domiuosi darzeliais, kuri mums reikes pasirinkti
QUOTE(agotele @ 2007 04 09, 13:26)
o kas tau labiausiai kelia abejoniu sitam darzelyje, nes as irgi girdejau atsiliepimus, bet gana gerus... kaip tik domiuosi darzeliais, kuri mums reikes pasirinkti
Šiuo metu viskas labai gerai, mažoji mielai eina į darželį, auklėtojos geros. Nesiskundžiam. Tik kas truputi kliūna, kad šalia yra globos grupė. Mano vyresnioji yra labai jautri, tai labai skaudžiai reguoja į jų replikas ir bijo susitikti.
Šiuo metu esu beveik visiškai tikra, kad pasirinkau gerai
Sveikutės mamytės.
Kadangi Palangoj esam naujokai, tai nelabai turiu informacijos apie vaikų darželius, o laikas bėga ir bijau kad jau reikia pradėt galvot apie šia problemėlę.
Gal galit pasakyt, nuo kokio amžiaus vaikučius priima i darželius ir nuo leių iki kelių jie dirba, gal yra kokios prailgintos grupės. Taip klausinėju, nes abu su vyru dirbam Klaipėdoj tai kokią 17val. vaikuką paimt iš darželio būtų nelabai realu. Mes gyvenam Bame, tai turbūt tinkamiausi mums varijantai būtų Žilvinas, Gintarėlis ir tas kitas Taikos g. (nežinau pavadinimo).
Prieš kiek laiko reikia užrašyt vaiką į darželį?
Būčiau labai dėkinga mamytėm už informaciją.
Kadangi Palangoj esam naujokai, tai nelabai turiu informacijos apie vaikų darželius, o laikas bėga ir bijau kad jau reikia pradėt galvot apie šia problemėlę.
Gal galit pasakyt, nuo kokio amžiaus vaikučius priima i darželius ir nuo leių iki kelių jie dirba, gal yra kokios prailgintos grupės. Taip klausinėju, nes abu su vyru dirbam Klaipėdoj tai kokią 17val. vaikuką paimt iš darželio būtų nelabai realu. Mes gyvenam Bame, tai turbūt tinkamiausi mums varijantai būtų Žilvinas, Gintarėlis ir tas kitas Taikos g. (nežinau pavadinimo).
Prieš kiek laiko reikia užrašyt vaiką į darželį?
Būčiau labai dėkinga mamytėm už informaciją.
Sveika,
iš tu triju darželių bame aš pati rinkčiaus "Pasaka", kiek žinau ten prailginta grupė dirba iki 19.00. Nuo kokio amžiaus ten priima tiksliai nežinau, bet man atrodo, kad nuo metukų. Be to ten pat yra pradinės klasės, todėl vaikui paaugus nereikia vesti į kitą mokymo įstaigą. "Žilvine" vaikus priima nuo pusės metų. Ten yra gera mediciniė priežiūra, jei vaikučiui reikia daro masažą. Nors aš taip pat gyvenu Bame, bet vaiką vedu į Ąžuoliuką, nors ir tolokai, bet labai rami vieta.
iš tu triju darželių bame aš pati rinkčiaus "Pasaka", kiek žinau ten prailginta grupė dirba iki 19.00. Nuo kokio amžiaus ten priima tiksliai nežinau, bet man atrodo, kad nuo metukų. Be to ten pat yra pradinės klasės, todėl vaikui paaugus nereikia vesti į kitą mokymo įstaigą. "Žilvine" vaikus priima nuo pusės metų. Ten yra gera mediciniė priežiūra, jei vaikučiui reikia daro masažą. Nors aš taip pat gyvenu Bame, bet vaiką vedu į Ąžuoliuką, nors ir tolokai, bet labai rami vieta.
Labukas
Mes einam i Nykstuka nuo 1,3 men tai .
Mes einam i Nykstuka nuo 1,3 men tai .
Mes einam į "Žilviną" nuo 1m., gaunam masažisto, kineziterapijos ir logopedo užsiėmimus
O dirbam irgi Klaipėdoj, tai atvažiuojam 17.40 ir jokių problemų
O dirbam irgi Klaipėdoj, tai atvažiuojam 17.40 ir jokių problemų
Pradejome lankyti lopseli nuo 1 m. 8 men. Einame i "Gintareli". Papuolem pas super geras aukletojas, jos rupestingos, mielos, o svarbiausia, kad vaikams patinka. Ir vaiku amzius daug nesiskiria... visi vaikuciai iki 2 metu. Galejome pakliuti i mishria grupe, bet manau, tai nebutu vaikui i nauda, juk vaikai turi vystytis pagal savo amziu.
Manau, kad vaika butinai reikia prie darzelio pratinti, juk adaptacija vyksta apie 1 men., Individualiai +/-. Kad vaikui nebutu shokas. O jei aukletojos geros, uzsiima, tai vaikas taip ar kitaip vistiek prades pratintis prie naujos tvarkos.
O prisirashyti geriausia nuo pat gymimo, todel kad geruose darzeliuose - vieta deficitas Darykite ishvadas.
Manau, kad vaika butinai reikia prie darzelio pratinti, juk adaptacija vyksta apie 1 men., Individualiai +/-. Kad vaikui nebutu shokas. O jei aukletojos geros, uzsiima, tai vaikas taip ar kitaip vistiek prades pratintis prie naujos tvarkos.
O prisirashyti geriausia nuo pat gymimo, todel kad geruose darzeliuose - vieta deficitas Darykite ishvadas.