Įkraunama...
Įkraunama...

Pramogos jauniesiems

QUOTE(aggate @ 2007 05 31, 15:09)
Na,tiesiog sove i galva ir tiek blush2.gif
Musu muzikantas daro jau mums muzika be zodziu ax.gif Mes jo papraseme,nes jis pazystamas musu ir gros vestuvese.be to jis muzikos mokytojas,tai jis pazadejo su savo kolega mums irasyti visa melodija ax.gif Atsius mums ja pastu,kad galetume dar pora menesiu repetuoti,o vestuviu diena,jis uzdes diska ir mes sudainuosime.Nieko sudetingo nera,istikruju.Sunkiausia rasti zmogu,kuris sutiktu ta muzikele padaryti tos dainos rolleyes.gif

mes ir galvojome apie tai,bet deja nera kam muzikos irasyti
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2007 06 01, 11:26)
mes ir galvojome apie tai,bet deja nera kam muzikos irasyti

unsure.gif nebandete i joki muzikanta kreptis?Mes tai nezinojome,kad muzikantai tuom uzsiima ir gali padaryti muzikele,tai kai tik suzinojome,iskart kreipemes i savo muzikanta...Pabandykite keletui pasiskambinti ir pasidometi.Juk nevelu dar smile.gif
Atsakyti
Mes jodinėjoms su žirgais prie jūros, buvo labai faina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(joguste @ 2007 05 27, 00:17)
o kas nors organizuoja kokiu zaidimu vaikams, kurie irgi dalyvaus sventej? nes pas mus bus daug vaikuciu, tai galvoju reiktu kaip nors uzimt juos. jau priziukus po truputi renku, tik ziadimu niekaip nesugalvoju  doh.gif  ar isvis svecius kvieciat be vaiku?

o man atrodo, kad vaikai tai patys save uzims, gi jiems tik duok pabendrauti - slepynes gaudynes, sokiai... O efektas jiems jau ir JAUNAJA su princeses suknia pamatyti ar kai JAINASIS galva paglosto, pasilabina ir pakybina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(opalė @ 2007 06 18, 12:09)
o man atrodo, kad vaikai tai patys save uzims, gi jiems tik duok pabendrauti - slepynes gaudynes, sokiai... O efektas jiems jau ir JAUNAJA su princeses suknia pamatyti ar kai JAINASIS galva paglosto, pasilabina ir pakybina biggrin.gif

na tikiuos... nes pas mus tokie vaikai bus doh.gif pastoviai eina is paskos ir praso kad su jais pazaist... ak doh.gif
Atsakyti
Kaip gaila,kad tokia faina temele apmire unsure.gif Niekas ideju jokiu nebeturi g.gif
Atsakyti
As tai planuoju ne skaidres daryti, o sventimo vietoje prie iejimo padaryti spalvinga plakata su priklijuotom nuotraukom, kurios butu padalintos i dalis "ji", "jis" ir "jie". Po nuotraukom parasysiu smaikscius nuotrauku apibudinimus tarsi pristatancius mus sveciams smile.gif
Atsakyti
Laba visoms planuotojoms smile.gif as tai kaip ir nenaujoke nes seniai skaitineju SM puslapius,tik vat vis neprisiruosdavau pasidalinti savo mintimis blush2.gif tai dabar jau prisijungiau prie jusu ir jei turesiu minciu ar ideju butinai rasysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2007 04 21, 20:32)
Ne tik grazu, bet ir rizikinga. Dauguma bateliu ir taip gana gerai slysta ant bazytiniu grindu, o jei jos dar ir slapios...  doh.gif Manieji odiniu padu, tai iki altoriaus graziai nenueiciau, nebent suoliukais pasiremdama arba kaip per leda lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Neslysta jokie bateliai biggrin.gif Tik išėjus iš bažnyčios, pabroliai stovi vienoje pusėje, pamergės - kitoje ir pučia burbulus.Super gerai atrodo. thumbup.gif Ir tirkai nepaslysite.Tai išbandyta jau kelis kartus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(pati22 @ 2007 07 03, 20:29)
As tai planuoju ne skaidres daryti, o sventimo vietoje prie iejimo padaryti spalvinga plakata su priklijuotom nuotraukom, kurios butu padalintos i dalis "ji", "jis" ir "jie". Po nuotraukom parasysiu smaikscius nuotrauku apibudinimus tarsi pristatancius mus sveciams smile.gif

Vienose vestuvėse buvau ant sienų padariusi jaunųjų draugystės , susipažinimo istoriją. Lapus su nuotraukomis ir apibūdinimais iškabinau dviem linijomis. Viršutinėje - jaunosios nuotraukos nuo vaikystės, toliau pauglystės ir jaunystės. Apatinėje linijoje - jaunikio nuotraukos. O tada sujungiau dvi linijas ir kabinau į vieną liniją, kai jie susipažino, jų pirmąsias nuotraukas ir prikabinau dar kelias iš vakaro darytas jų nuotraukas. Manau , svečiams buvo įdomu žiūrėti, aptarti, prisiminti, susipažinti biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Joa @ 2007 04 21, 23:05)
O kartais demiu nuo muilo ant pvz. jaunikio sviesiai pilko kostiumo nelieka???

Nelieka jokių dėmių biggrin.gif Muilo burbulai beveik nesileičia prie rūbų biggrin.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
mes planuojame eiti i sokiu kursus, ir norime ismokti koki specialu vestuvems skirta soki.. Musu muzikantai bus latino stiliaus, tai gal kokia rumba susoksim smile.gif
o dle powerpointo tai man ideja superine, gal jau kas turit pasidare? gal turit pavyzdziu jei aisku galit rodyt....
o nuomojates kazkokia iranga kad rodyt tas skaidres??? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzijanka @ 2007 07 05, 09:20)
sveikos smile.gif
mes planuojame eiti i sokiu kursus, ir norime ismokti koki specialu vestuvems skirta soki.. Musu muzikantai bus latino stiliaus, tai gal kokia rumba susoksim smile.gif
o dle powerpointo tai man ideja superine, gal jau kas turit pasidare? gal turit pavyzdziu jei aisku galit rodyt....
o nuomojates kazkokia iranga kad rodyt tas skaidres??? 4u.gif

mes jau baigiam daryti skaidres. tik norim daryti juokingai, bet labai sunku nes norim islikti paslaptingi nuo visu sveciu. ir net nei vienas draugas nezino. tai dviems sukurti sunkoka. truksta ideju.bandom kaip pasaka daryt. o projektoriu patys turim. todel ir apsiemem. jei neturetume tikrai nedaryciau. man tai labai grazu ir kai nuotraukos suklijuotos ant stendo. dar komentaras juokingas ir nieko nebereikia.
Atsakyti
QUOTE(ezaite @ 2007 07 05, 10:54)
mes jau baigiam daryti skaidres. tik norim daryti juokingai, bet labai sunku nes norim islikti paslaptingi nuo visu sveciu. ir net nei vienas draugas nezino. tai dviems sukurti sunkoka. truksta ideju.bandom kaip pasaka daryt. o projektoriu patys turim. todel ir apsiemem. jei neturetume tikrai nedaryciau. man tai labai grazu ir kai nuotraukos suklijuotos ant stendo. dar komentaras juokingas ir nieko nebereikia.

Man patinka kurti tokius filmukus su PowerPoint programa. Galiu ir padėti, jei kam trūksta idėjų darant, kuriant pasaką biggrin.gif
Atsakyti