kaip padaryti tai as moku sia programa, tik vat beda tokia rimta. nors mes draugaujame 8 m bet vat nuotrauku bendru beveik neturim. kazkaip taip gavosi. todel ir galvoju ar man pavyks si ideja. bet ji man taip patinka kad net negaliu apie ka kita galvoti. ir projektoriu turim. bet minciu paciam filmui nelabai. kaip cia ka sugalvoti kad tu nuotrauku mazai reiktu. ir dar kuri daro sokaidres skaitys ar irasis garsini fona. gaila kad niekada tokio darbo nemaciau ir sunku isisvaizduoti. o del sirdeliu prie baznycios tai is vis liuks mintis. as kaip paskaitau kaip visko uzsinoriu bet turbut tik ir liks norais.
QUOTE(ezaite @ 2007 05 25, 11:13)
kaip padaryti tai as moku sia programa, tik vat beda tokia rimta. nors mes draugaujame 8 m bet vat nuotrauku bendru beveik neturim. kazkaip taip gavosi. todel ir galvoju ar man pavyks si ideja. bet ji man taip patinka kad net negaliu apie ka kita galvoti. ir projektoriu turim. bet minciu paciam filmui nelabai. kaip cia ka sugalvoti kad tu nuotrauku mazai reiktu. ir dar kuri daro sokaidres skaitys ar irasis garsini fona. gaila kad niekada tokio darbo nemaciau ir sunku isisvaizduoti. o del sirdeliu prie baznycios tai is vis liuks mintis. as kaip paskaitau kaip visko uzsinoriu bet turbut tik ir liks norais.
o,cia tada beda yra...Foto reikia tikrai Mes irgi ju daug neturime,bet kazkaip isrankiojau ir gavosi apie 13 skaidriu.Deja ju neberodysime,del laiko stokos Bet dar,kai si mintis buvo neisblesusi,tai ir muzikini fona padareme ir garsini fona irasyti norejome,kad tik ijungi ir ziuri,klausai,nieko daryti nebereiketu Na,bet gavosi taip,kad ir liks sios skaidres kompe neparodytos
Labai dėkoju visoms už puikias idėjas. Aš jau buvau praradusi vilti sugalvoti bent viena efektingesti ivyki.... Nes esu ne is tu išradingųjų bet dabar tai manau kokia viena sugalvosiu... norečiau ir dainą sudainuoti, bet nežinau ar priversiu nes jis auditorijos bijo, o namie tai dainuoja Jei dar kas kokiu minčiu turit... laukiu ... tinka visos.... Del skaidriu gaila kad neturim projektoriaus, tai jau atkrenta variantas.... del ugneliu tai truputi bijome... nes ten vietos neduag busim kavineje... ne sodyboj kokioj, tai manau nelabai nores ten...
Beje kuri ten is jusu gerves kabins prie balionu...? kaip jos atrodo ? labai idomu, as galvoju gal koki is popieriaus balandzius iskarpius prie balionu priristi..... bent jau saugu butu.. tik va neisivaizdoju kaip atrodys ...
Beje kuri ten is jusu gerves kabins prie balionu...? kaip jos atrodo ? labai idomu, as galvoju gal koki is popieriaus balandzius iskarpius prie balionu priristi..... bent jau saugu butu.. tik va neisivaizdoju kaip atrodys ...
QUOTE(ramkeka @ 2007 05 26, 19:19)
Labai dėkoju visoms už puikias idėjas. Aš jau buvau praradusi vilti sugalvoti bent viena efektingesti ivyki.... Nes esu ne is tu išradingųjų bet dabar tai manau kokia viena sugalvosiu... norečiau ir dainą sudainuoti, bet nežinau ar priversiu nes jis auditorijos bijo, o namie tai dainuoja Jei dar kas kokiu minčiu turit... laukiu ... tinka visos.... Del skaidriu gaila kad neturim projektoriaus, tai jau atkrenta variantas.... del ugneliu tai truputi bijome... nes ten vietos neduag busim kavineje... ne sodyboj kokioj, tai manau nelabai nores ten...
turetu gerai atrodyt, o jei dar zydras balionas ir baltas balandis perikabintas o be to ir saugu man tai irgi aktualu, nes sventeje bus daug vaiku mazu, tai nelabai noretusi rizikuot. dar galima butu kokius drugelius spalvotus iskarpyt, arba jaunuju norus ant lepeliu uzrasyt ir kokia istorija ar pasaka sugalvojus su balionais paleist i ora (cia tik katik sugalvojau, gal ir nelabai gera ideja ).
o kas nors organizuoja kokiu zaidimu vaikams, kurie irgi dalyvaus sventej? nes pas mus bus daug vaikuciu, tai galvoju reiktu kaip nors uzimt juos. jau priziukus po truputi renku, tik ziadimu niekaip nesugalvoju ar isvis svecius kvieciat be vaiku?
Mes tai svecius kvieciam kaip ir be vaiku.... O tie kuri su vaikais, tie vaikai jau suauge... Na gal gali kas atsivezti, bet manau informuos. Kol kas konkretaus dalyviu skaiciaus nezinom.
QUOTE(ramkeka @ 2007 05 26, 20:19)
Na,mes leisime i dangu gerves su balionais
O tunezinai,kaip atrodo is popieriaus islankstytos gerves? Na
O ta saugumas? nesuprantu
QUOTE(nagione @ 2007 05 29, 16:02)
esu naujoke, jau antra para skaitau ir zaviuosi jumis
Sveika prisijungusi
QUOTE(aggate @ 2007 03 26, 12:16)
Pas mus vakara paivairins labiausiai skaidres su powerpoint'u ir musu su jaunikiu duetas.Daina apie meile Na,o apie kitas atrakcijas net nekalbu,nes ju bus daug,aisku su saiku
AGGATE , o kaip jus sugalvojot dainuoti? t.y. kas jums pritars- muzikantai ar fonograma?
QUOTE(Pumpuryte @ 2007 05 31, 16:05)
AGGATE , o kaip jus sugalvojot dainuoti? t.y. kas jums pritars- muzikantai ar fonograma?
Na,tiesiog sove i galva ir tiek
Musu muzikantas daro jau mums muzika be zodziu Mes jo papraseme,nes jis pazystamas musu ir gros vestuvese.be to jis muzikos mokytojas,tai jis pazadejo su savo kolega mums irasyti visa melodija Atsius mums ja pastu,kad galetume dar pora menesiu repetuoti,o vestuviu diena,jis uzdes diska ir mes sudainuosime.Nieko sudetingo nera,istikruju.Sunkiausia rasti zmogu,kuris sutiktu ta muzikele padaryti tos dainos
QUOTE(aggate @ 2007 05 31, 15:09)
Na,tiesiog sove i galva ir tiek
Musu muzikantas daro jau mums muzika be zodziu Mes jo papraseme,nes jis pazystamas musu ir gros vestuvese.be to jis muzikos mokytojas,tai jis pazadejo su savo kolega mums irasyti visa melodija Atsius mums ja pastu,kad galetume dar pora menesiu repetuoti,o vestuviu diena,jis uzdes diska ir mes sudainuosime.Nieko sudetingo nera,istikruju.Sunkiausia rasti zmogu,kuris sutiktu ta muzikele padaryti tos dainos
tai va, butent, kad as ta ideja su dainavimu ju seiniai savyje nesioju, ir zinau kokia dainas noreciau, bet kur gauti muzika be zodziu???
nes karaoke kurias klausiau tai klaikios ir nepanasios.
o musu vestuves bus kuklios, be muzikantu (pries puse metu mire MB tevelis)..
net nezinau kaip tai suorganizuot...
o tas zmogus gal uz pinigus padaro tokia muzika?
QUOTE(Pumpuryte @ 2007 05 31, 16:22)
tai va, butent, kad as ta ideja su dainavimu ju seiniai savyje nesioju, ir zinau kokia dainas noreciau, bet kur gauti muzika be zodziu???
zinok nezinau...Siaip tikriausiai jis tuom neuzsimineja Visi muzikantai turi moketi tai padaryti.Kiek patiems teko klausineti,tai ima lyg apie 30lt uz padaryma melodijos Tai as manau,kad cia nei daug,nei mazai Turi pasiskambibti keletui muzikantu ir paklausineti ar negaletu padaryti ir pan.As manau,kad tikrai neatsisakys.Musu muzikantas gyvena ne Kaune,todel ir sunkiau su juo