Sveikos merginukes.Jusu gretose esu naujoke(ilga laika prisijungti neleido).Na mano dieneles jau irgi suskaiciuotos ,liepos 21isteku Malonu su jumis pabendrauti.Mielai pasidalinsiu su jumis vestuviniais rupesteliais,taciau kolkas nieko naujo nesumasciau del vestuviu programeles(kai tik turesiu nauju ideju,pasidalinsiu)
QUOTE(DOMINUKE @ 2007 05 21, 21:01)
Sveikos merginukes.Jusu gretose esu naujoke(ilga laika prisijungti neleido).Na mano dieneles jau irgi suskaiciuotos ,liepos 21isteku Malonu su jumis pabendrauti.Mielai pasidalinsiu su jumis vestuviniais rupesteliais,taciau kolkas nieko naujo nesumasciau del vestuviu programeles(kai tik turesiu nauju ideju,pasidalinsiu)
Sveika prisijungusi Lauksime nauju minciu,ideju
Nezinau kaip cia dabar su tais balionais?!!!!!!!!!!!!!!!
Buvau nulekus i centra kur pucia helio balionus , prie ju pririsa saltasias ugneles. Taciau man paaiskino, kad jei nori jog balionas pakiltu aukstai, tai reikia ji ne daugiau kaip po 3 val paleisti i ora, nes kitaip jie nekyla Gal kuri zinote daugiau. Tipo kuo greiciau paleidi tuom geriau kyla, o jau po kokiu 3 val nekils...... O as planavau is vakaro i vieta nusivezti. Vienu zodziu bilekas !
Buvau nulekus i centra kur pucia helio balionus , prie ju pririsa saltasias ugneles. Taciau man paaiskino, kad jei nori jog balionas pakiltu aukstai, tai reikia ji ne daugiau kaip po 3 val paleisti i ora, nes kitaip jie nekyla Gal kuri zinote daugiau. Tipo kuo greiciau paleidi tuom geriau kyla, o jau po kokiu 3 val nekils...... O as planavau is vakaro i vieta nusivezti. Vienu zodziu bilekas !
QUOTE(ishiri @ 2007 05 24, 11:03)
o tu papbandyk padaryt eksperimentą su vienu balionu - nusipirk ir pažiūrėk, kyla ar ne...
QUOTE(ishiri @ 2007 05 24, 10:03)
Aš užsakiau helio balionus. Tai man paaiškino, kad jeigu nori leisti vėliau negu po 8 val. jie į baliono vidų įdeda kažkokiu klijų, bet dėl tų klijų balionas būna brangesnis 1 Lt. Aš balionus taip pat pasiimsiu vidurdienį, o paleisime tik vidurnaktį, tai sakė problemų nebus. Be to, mums parūpins didesnius balionus, nes mažesni gali ugnelių nepakelti.
tai bent dalyku negirdetu perskaiciau. kaip faina viskas. mane labai uzkabino mintis tos kaidres. gal kas ir pyksta jei vienas is kitu kopijuojam , bet is kitos puses mes senasias tradicijas pakeisim naujosiom, . net tos senos taip banalu ir nusibode. be to gi ne tose paciose vestuvese visos dalyvausim. o kaip tas skaidres daryti? tai tipo kaip kokia pasaka juokinga kuriat? vien is nuotrauku ar ir pripiesta? kam negaila savo ideju gal pasiulysit kaip jos daromos ir ikaip sukurti juokinga pasakojima
QUOTE(ezaite @ 2007 05 25, 08:05)
o kaip tas skaidres daryti? tai tipo kaip kokia pasaka juokinga kuriat? vien is nuotrauku ar ir pripiesta? kam negaila savo ideju gal pasiulysit kaip jos daromos ir ikaip sukurti juokinga pasakojima
Gi skaidres daromos powerpoint pagalba.Manau tikrai moki naudotis sia programa
O kaip jas daryti,tai yra tik fantazijos reikalas.Nera kazkokiu taisykliu,kad butinai taip,a kitaip
Tiesiog,kaip sauna galvoje taip ir darai
Pasakojima vel,pasuki galva ir sukuri...Visos nuotakos taip kure ir kurs-nera recepto
As tai turiu tokia ideja, gal ne vakarui, bet po baznycios... Kazkaip pagalvojau, kad galima butu paimti apie 20-30 balionu sirdeliu, suristi jas po dvi ir kai visi prie baznycios susirinke jauniuosius pasveikins, reiketu pasakyti, kad "apie tai, jog susikure nauja seima zinome tik mes, ir dabar turime puikia proga apie tai paskelbti visiems... " isdalini sveciams sirdeliu poras ir paleisti i zydra dangu!
QUOTE(opalė @ 2007 05 25, 09:35)
As tai turiu tokia ideja, gal ne vakarui, bet po baznycios... Kazkaip pagalvojau, kad galima butu paimti apie 20-30 balionu sirdeliu, suristi jas po dvi ir kai visi prie baznycios susirinke jauniuosius pasveikins, reiketu pasakyti, kad "apie tai, jog susikure nauja seima zinome tik mes, ir dabar turime puikia proga apie tai paskelbti visiems... " isdalini sveciams sirdeliu poras ir paleisti i zydra dangu!
na,ideja labai sauni Mes tai irgi darysime su balionais,tik gamtoje, tik su artimais draugais ir vietoje sirdeliu gerves tvirtinsime
As manau,kad tavo ideja tikrai labai sauni
QUOTE(ezaite @ 2007 05 25, 07:05)
tai bent dalyku negirdetu perskaiciau. kaip faina viskas. mane labai uzkabino mintis tos kaidres. gal kas ir pyksta jei vienas is kitu kopijuojam , bet is kitos puses mes senasias tradicijas pakeisim naujosiom, . net tos senos taip banalu ir nusibode. be to gi ne tose paciose vestuvese visos dalyvausim. o kaip tas skaidres daryti? tai tipo kaip kokia pasaka juokinga kuriat? vien is nuotrauku ar ir pripiesta? kam negaila savo ideju gal pasiulysit kaip jos daromos ir ikaip sukurti juokinga pasakojima
Ašne pati dariau, bet paprašiau vieno žmogelio (man tai vis laiko neužtenka ). Pas mus vbuvo viena bėda, kad nuotakos nuotraukų turėjome labai minimaliai. Tai sukūrė tokį mini filmuką (slideshow) , pavadinimu "Gyvenimas". Ir ten grojant gražiai muzikėlei rodomos nuotraukos, kurios vadinamos - mes gimstame, džiaugiamės nerūpestinga vaikyste, mokomės, renkamės pomėgius .... Paskui ateina diena, kai vienam pasidaro liūdna (kažkas panašaus). Ir rodomos nuotraukytės, kaip jaunieji pažindinosi, o pabaigoje, jų viena bendra nuotrauka.
Šitą filmuką ketinu visiems parodyti po to, kad turėsime sakyti, kad štai susituokė, parodysime santuokos liudijimą. O paskui sakysime, bet iki šios santuokos jaunieji praėjo nemažą gyvenimo dalį ir pakviesime visus trumpai apžvelgti praeitus jų metus.
Rytoj turėtų jau būti mūsų piršliavimo diena, tai tikiuos, kad viskas praeis gerai
Tai jei rugpjucio 15 d. apie 16 val. pamatysite sirdeles skraidant Vilniaus centre, zinokit, kad jos mano