Įkraunama...
Įkraunama...

Pramogos jauniesiems

QUOTE(Prince @ 2007 04 20, 16:42)
Mergaites gal zinote kaip reikia pasidaryti vainikelius i vandeni leisti?

Kiek pas jus zmoniu ziurint.Pas mus bus 14 vainikeliu,nes jei butume dare kiekvienam,tai butu iseje 26 doh.gif Per daug mums siek tiek schmoll.gif rolleyes.gif Dareme porai viena.Vienas liko rezervui,jei atsirastu daugiau sveciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2007 04 20, 15:42)
Mergaites gal zinote kaip reikia pasidaryti vainikelius i vandeni leisti?

As busimoji svocia ir apie tokia staigmena galvoju savo pulkui. Nupinsiu azuolo vainikelius, ipinsiu lauko gelyciu ir zvakele vidury. Tikrai plauks. Galvoju, kad plukdysime arba gamtoje, arba velai vakare sugalvoje norus. rolleyes.gif
Atsakyti
aggates ir JB daryti kryzeliai biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
[quote=minilina,2007 04 20, 09:51]
[quote=uogute,2007 04 19, 23:27]
balionus is balionucentras berods kauno. vidurnaktyj ir fejerverkai is kauno. dar galutinai neuzsakiau kokiai valandai ir uzstato nedaviau jokio bet seip jau susneketa.
''cicinas ir kirkorovas'' topsecret.gif ok.gif
sveikute,o matau kad nusisamdet parodiju teatra thumbup.gif as irgi apie tai masciau,kad butu linksma ir grazi staigmena sveciams.. tai gal galetumei pasidalinti kiek kainuoja, gal internete yra kur nors ju puslapiukas?
Papildyta:

dar galima is kur nors gauti karaoke iranga ir traukt dainas per svente biggrin.gif
[/quote]

nezinau apie jokius puslapiukus internete cia per mano vedeja jie bus [COLOR=yellow] kaina berods 500lituku
Atsakyti
QUOTE(minilina @ 2007 04 15, 13:20)
Kazkur maciau kad per jaunuju valsa sveciai pucia muilo burbulus, bent nuotraukose visai graziai atrodo  smile.gif

labai graziai gaunasi muilo burbulus puciant baznycioje, kai nuotaka eina prie altoriaus, o visi sveciai stovi is sonu ir pucia tuos burbuliukus jai einant. tai tiek nuotraukos, tiek juosta atrodo labai efektingai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(joguste @ 2007 04 21, 17:55)
labai graziai gaunasi muilo burbulus puciant baznycioje, kai nuotaka eina prie altoriaus, o visi sveciai stovi is sonu ir pucia tuos burbuliukus jai einant. tai tiek nuotraukos, tiek juosta atrodo labai efektingai  thumbup.gif  wub.gif

Ne tik grazu, bet ir rizikinga. Dauguma bateliu ir taip gana gerai slysta ant bazytiniu grindu, o jei jos dar ir slapios... doh.gif Manieji odiniu padu, tai iki altoriaus graziai nenueiciau, nebent suoliukais pasiremdama arba kaip per leda lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2007 04 21, 20:32)
Ne tik grazu, bet ir rizikinga. Dauguma bateliu ir taip gana gerai slysta ant bazytiniu grindu, o jei jos dar ir slapios...  doh.gif Manieji odiniu padu, tai iki altoriaus graziai nenueiciau, nebent suoliukais pasiremdama arba kaip per leda lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O kartais demiu nuo muilo ant pvz. jaunikio sviesiai pilko kostiumo nelieka???
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2007 04 21, 20:32)
Ne tik grazu, bet ir rizikinga. Dauguma bateliu ir taip gana gerai slysta ant bazytiniu grindu, o jei jos dar ir slapios...  doh.gif Manieji odiniu padu, tai iki altoriaus graziai nenueiciau, nebent suoliukais pasiremdama arba kaip per leda lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

niu del to nepagalvojau blush2.gif g.gif bet siaip nemanau kad kokios bedos del to kiltu. nes maciau juosta, tai nuotaka visa sveika ir gyva thumbup.gif pasieke altoriu smile.gif o del tu demeliu po muilo - tai nereikia tikriausiai tu burbulu per daug pripust ir viskas bus ok.gif aisku reiktu gal dar isbandyt pries visa ceremonija - o tai rimtai paskui kokiu bajeriu butu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2007 04 19, 23:27)
balionus is balionucentras berods kauno. vidurnaktyj ir fejerverkai is kauno. dar galutinai neuzsakiau kokiai valandai ir uzstato nedaviau jokio bet seip jau susneketa.
''cicinas ir kirkorovas''  topsecret.gif  ok.gif
Papildyta:
balionu su ugnelem reikia tiek kiek zmoniu bus- nepamirskite vaiku-mat jiem tai siaubingai noresis to, ir nepamirskite vedejo ar tai pirsliu. Zodziu, pas mane bus 45. taip pat ir jaunavedziu nepamirskite  rolleyes.gif

o tai kodel ne is klaipedos akropolio imi g.gif idomu blush2.gif
mes tai porai imsim po viena baliona, kiekvienam tikrai nemanau kad reiktu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 04 22, 19:10)
o tai kodel ne is klaipedos akropolio imi g.gif idomu blush2.gif
mes tai porai imsim po viena baliona, kiekvienam tikrai nemanau kad reiktu tongue.gif

porai? o ka jei pas mane ju nebus??? g.gif o kaip jus prisipusit is maximos? na as ten nebuvau ir nezinau... juk seip juos pripustus reikia diena pries vestuves butinai tureti.
beto, ar klausei seimininkes ar leis ten sodyboj-mano pirslys sake pasiklausti, mat siaudiniai stogai...gali buti nepatenkita unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2007 04 23, 21:33)
porai? o ka jei pas mane ju nebus???  g.gif  o kaip jus prisipusit is maximos? na as ten nebuvau ir nezinau... juk seip juos pripustus reikia diena pries vestuves butinai tureti.
beto, ar klausei seimininkes ar leis ten sodyboj-mano pirslys sake pasiklausti, mat siaudiniai stogai...gali buti nepatenkita unsure.gif

buvau savaitgaly toj sodyboj ir visai pamirsau paklausti doh.gif

nu kai as skambinau i akropoli tai sake ten pripucia ir gali pristatyti i vieta, bet jauciu as pati vakare juos nusivesiu i sodyba lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. 4u.gif

Noriu paklausti, o kada yra pjaustomas jaunuju tortas ? ax.gif Ir kas tai per atrakcija turetu buti ?
Atsakyti