visos idejos tinka. kas ka nores,tas ta ir atsirinks
Oi, kiek šaunių minčių čia pas jus
Tikras idėjų kalnas, tik spėk viską galvon dėtis
O iš kur jau gatavi balionai su ugnelėm atvažiuos? Ar tai jūsų svečiai suorganizavo?
QUOTE(uogute @ 2007 04 18, 12:51)
valiooooo pas mane atvaziuos vestuviu diena ant vakaro balionai su bengaliskom ugnelem kiekvienam zmogiukui po viena paleisti i zydra dangu ir fejerverkai kartu!!!!! patys nejudinsim ne pirsto ir niekieno neprasysim nieko....
O iš kur jau gatavi balionai su ugnelėm atvažiuos? Ar tai jūsų svečiai suorganizavo?
QUOTE(geltoniausia @ 2007 04 18, 22:10)
Oi, kiek šaunių minčių čia pas jus
nea, ne ne ne sveciai... is balionu centro www.balionucentras.lt cia tikrai ne kokia reklama cia as is ju pasiemiau komplektuka
o musu vestuvese bus du muzikantai ir aktorius kuris ves vakara , tad nemanau kad bus liudna . jei ne paslaptis kiek kainuos tie balionai su ugnelem.visai gera mintis
QUOTE(zydrune85 @ 2007 04 19, 16:42)
o musu vestuvese bus du muzikantai ir aktorius kuris ves vakara , tad nemanau kad bus liudna . jei ne paslaptis kiek kainuos tie balionai su ugnelem.visai gera mintis
vienas balionas su ugnele 4,5 litu. reikia zmogui po viena. Fejerverkai jei norit patys leistis kaina iki 600litu, jei nori kad paleistu jie atvaziave specai-nuo 600litu. Mano vestuvese irgi bus du muzikantai, vedejas ir dar siurpraizas bus aktoriu sou:tipo dvieju garsiu muzikantu duetas bet niekas to nezino-net tevai
QUOTE(uogute @ 2007 04 19, 18:47)
vienas balionas su ugnele 4,5 litu. reikia zmogui po viena. Fejerverkai jei norit patys leistis kaina iki 600litu, jei nori kad paleistu jie atvaziave specai-nuo 600litu. Mano vestuvese irgi bus du muzikantai, vedejas ir dar siurpraizas bus aktoriu sou:tipo dvieju garsiu muzikantu duetas bet niekas to nezino-net tevai
uogute tai tu uzsisakei is akropolio o kiek balionu sakei, ir ar ima uz atvezima o jie tau kada juos atves, pries pat vidurnakty
o kas tie zinomas duetas
Niu panikes, JUS SAUNUOLES reiktu jums po medali iteikti uz tokias originalias dovanas...
Isivaizduoju jau,koks bus idomus pas jus vakaras
MAn tik idomu kiek tu balionu su ugnelem reikia minimaliai paleisti,kad bent vaizdas butu ??? kaip manot?
MAn tik idomu kiek tu balionu su ugnelem reikia minimaliai paleisti,kad bent vaizdas butu ??? kaip manot?
QUOTE(maziulele @ 2007 04 19, 18:37)
uogute tai tu uzsisakei is akropolio o kiek balionu sakei, ir ar ima uz atvezima o jie tau kada juos atves, pries pat vidurnakty
o kas tie zinomas duetas
o kas tie zinomas duetas
balionus is balionucentras berods kauno. vidurnaktyj ir fejerverkai is kauno. dar galutinai neuzsakiau kokiai valandai ir uzstato nedaviau jokio bet seip jau susneketa.
''cicinas ir kirkorovas''
Papildyta:
QUOTE(Blue_rose @ 2007 04 19, 20:43)
Niu panikes, JUS SAUNUOLES reiktu jums po medali iteikti uz tokias originalias dovanas...
balionu su ugnelem reikia tiek kiek zmoniu bus- nepamirskite vaiku-mat jiem tai siaubingai noresis to, ir nepamirskite vedejo ar tai pirsliu. Zodziu, pas mane bus 45. taip pat ir jaunavedziu nepamirskite
[quote=uogute,2007 04 19, 23:27]
balionus is balionucentras berods kauno. vidurnaktyj ir fejerverkai is kauno. dar galutinai neuzsakiau kokiai valandai ir uzstato nedaviau jokio bet seip jau susneketa.
sveikute,o matau kad nusisamdet parodiju teatra as irgi apie tai masciau,kad butu linksma ir grazi staigmena sveciams.. tai gal galetumei pasidalinti kiek kainuoja, gal internete yra kur nors ju puslapiukas?
Papildyta:
dar galima is kur nors gauti karaoke iranga ir traukt dainas per svente
sveikute,o matau kad nusisamdet parodiju teatra as irgi apie tai masciau,kad butu linksma ir grazi staigmena sveciams.. tai gal galetumei pasidalinti kiek kainuoja, gal internete yra kur nors ju puslapiukas?
Papildyta:
dar galima is kur nors gauti karaoke iranga ir traukt dainas per svente
QUOTE(aggate @ 2007 03 26, 13:16)
Pas mus vakara paivairins labiausiai skaidres su powerpoint'u ir musu su jaunikiu duetas.Daina apie meile Na,o apie kitas atrakcijas net nekalbu,nes ju bus daug,aisku su saiku
o tai kada jus jas rodysit? ir tiesiog per kompa?
Mergaites gal zinote kaip reikia pasidaryti vainikelius i vandeni leisti?