Įkraunama...
Įkraunama...

Pramogos jauniesiems

smile.gif+2010 06 08, 05:21-->
QUOTE(Saldaine smile.gif @ 2010 06 08, 05:21)
Man irgi labai aktuali si tema smile.gif Tad toliau diskutuojame, dalinames idejomis smile.gif
Yra teke matyti jaunuosius jodinejant, vazinejant keturaciais... Mane suzavejo mintis pasivazineti kartingais, ar net elektrinemis masinytemis smile.gif Tik neesu tikra, ar vasara Kauno Luno Parke jos tebevaziuoja  g.gif Turetu gautis Crazy nuotraukos  thumbup.gif

Nu kartingais tai as nelabai isivaizduoju kaip tu su suknele i ta kombinezona ilysi ir kas liks is sukuosenos is po salmo? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NinaAtina @ 2010 06 08, 12:33)
Nu kartingais tai as nelabai isivaizduoju kaip tu su suknele i ta kombinezona ilysi ir kas liks is sukuosenos is po salmo?  doh.gif

O kas sako, kad reiketu i ta kombinezona lysti? smile.gif Esu maciusi vieno fotograzo profesionaliai padaryta fotosesija smile.gif Kai tik jaunieji su tais kartingais laksto cool.gif Niu man tai super drinks_cheers.gif Nesusigadino nei suknele, nei juo labiau sukuosena biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos. O gal turite kokių idėjų, kaip užimti svečius, kol jaunieji fotografuojasi? Tarp ceremonijos ir vakarinės dalies bus kelių valandų intarpas, nesinori, kad svečiai nuvažiavę į sodybą nuobodžiautų. Ačiū visoms už patarimus! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lemon girl: 09 birželio 2010 - 13:40
Labas, na paprastai svečiai patys užsiima savim ax.gif Arba, kuriems nėra kur dingti, susirenka šventimo vietoj ir belaukiant pažindinasi, planuoja jaunųjų sutikimą, stalo užsėdimą ar šiaip kokią aplikaciją su palinkėjimais kuria. Tik reikia, kad jų tarpe koks energingesnis žmogus būtų, tai laukimas tikrai neprailgs...
Atsakyti
Sveikos mergaites mirksiukas.gif o kas svente Klaipedos-Palangos apylinkese?neskaitant tu tradiciniu vietu kaip gintaro muziejus ar Kaipedos molas gal dar kokiu minciu yra? blush2.gif laiko liko nebedaug tai noreisi sugalvot dar kazka...

user posted image
Atsakyti
Gal yra daugiau nuotaku, po tuoktuviu ceremonijos su palyda vaziavusiu i Rundales pili Latvijoje? rolleyes.gif Turiu tokia svajone wub.gif

http://www.google.lt...ved=0CCQQsAQwBA
Atsakyti
Sveikos, ir man reikia pagalbos...
Liko savaitė ir dar nesugalvojau ką veiksim po bažnyčios... schmoll.gif
Man reikia arba vln kažką sugalvot arba aplink Trakus...
nes švęsim sodyboje už Trakų...
Užutrakio dvaras uždarytas verysad.gif tai nuplaukė mano planas ten pikniką pasidaryt ir fotosesiją...
gal kas žinot ar galima Trakų pilyje fotoseją darytis?
Na maždaug tokiam pasakos stiliuje.. smile.gif
rymojo pincesė bokšto langely, savo princo laukia gryžtančio.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nemiga3272 @ 2010 01 07, 21:54)
gera tu man, Monikutia, minti pakisai, kad liudininkai turi zaidimu prigalvot  bigsmile.gif  uztenka cia man viskuo rupintis  doh.gif

o, kad mano būsima nuotakėlė nors kuo pasirūpintų doh.gif (svočiausiu aš)
Papildyta:
QUOTE(Nemiga3272 @ 2010 01 02, 23:44)
galvojame vaziuoti i Burbiskiu dvara, pakeliui uzsukti i traukiniu stoti pasifotkint, o griztant i sventimo vieta uzsukti i koki pusiau muzieju. yra Radviliskio rajone toks vienas Kleboniskiu buities muziejus, tai ten gal ir papasakotu ka  ax.gif  tai ir pasifotkint galesim ir pasiklausyt bus idomu. Tiesa, o dar kazkur, tik nezinau kur, pasaudysim is sautuvu i taikini.. (

Jei jau važiuosit nuo Šiaulių iki Burbiškių, pakeliui pravažiuosit Arimaičių ežerą. Prie pat kelio yra kavinė, nepamenu, kaip vadinasi, keli ten jų pastatai (ji man visai nepatinka ir aplinka kažkokia perkrauta mediniais dirbiniais ir įrenginiais, o gyvų beveik nėra. Žodžiu, stagarynas). Bet jei ją pravažiuosit ir važiuosit gilyn, rasit viešbutuką "Žirnelis" labai gražiame pusiasalyje su piliakalniu gale. Tame viešbutuke ir katamaranus, ir valtis nuomuodavo. Mes kai tuokėmės tenvažiavom, tai nė negalvojom tų katamaranų nuomuotis - patys pasiūlė nemokamai bigsmile.gif Buvom baisiai maloniai nustebinti bigsmile.gif
Dar graži yra Šeduvos malūno aplinka pasifotografuoti. Čia viskas pakeliui, su vos kelių šimtų metrų nukrypimu nuo pagr. kelio.
Atsakyti
Jo, as irgi turiu beda bedele, nesugalvoju ka mums veikti. Po baznycios turesime geras 4 valandas. Tuoksimes Vilniuje.
Atsakyti
jo ideju cia nemazai prisiskaiciau smile.gif ir mana$♠u kai kurias pasiskolinsiu blush2.gif labai aciu wisom furumietem uz nuostabias idejas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hegs: 20 birželio 2010 - 15:30
QUOTE(Hottea @ 2010 05 16, 15:48)
Mane sudomino gintaro dulkes g.gif
Kas nors gal gali patarti, kiek ju pirkti? Jeigu 1 sveciui po saujele, tai gal uztektu mazo maiselio vienam?

http://www.ambertale...aro-dulkes.html

Manau, tikrai butu idomu rolleyes.gif

Gal turite kokiu nuotrauku, kad pamatyti vaizdeli, koks efektas metant tas gintaro dulkes i ugni?
Daug kas apie jas graziai raso, bet foto... nei vienos nemaciusi.
ACIU
Atsakyti
QUOTE(Rania @ 2009 05 04, 16:38)
Ugnis labai suliepsnoja smile.gif
merginos anskciau apie jas  labai kalbejo.

Mačiau Vilniuj vestuvių parodoj buvo iš viduramžių jaunimas, tai jie daro ir ugninių širdžių skulptūras ir jaunųjų inicialus... Aišku prie viso to ir ugnies šou spektaklį... Pasižiūrėkit www.viduramziai.lt jei įdomu
Atsakyti