Įkraunama...
Įkraunama...

Pramogos jauniesiems

Sveikos mergaites,

Nors po mano vestuviu ir temos uzvedimo praejo jau 2 m, gaunu laisku ir klausimu kaip man pavyko ta piramide.
Dedu foto smalsuolems, o del piramides tai ja padariau dviese su mama, nors is vakaro bandem ir sudauzem pora stikliuku, taciau is antro sykio darant buvom atidesnes ir pavyko smile.gif

I taures buvom ymete spanguoliu uogyciu tai tikrai graziai atrode 4u.gif

Sekmes jums beplanuojant 4u.gif

beje, cia pribego pagalbininkas pripilt apatines taures nes laaaabai toli iki ju buvo jei laukt kol pribegs pilant i virsutine. bet seip galima ir palaukti smile.gif o tauriu buvo cia 38 berods, ar 40.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uogute: 06 balandžio 2009 - 17:19
QUOTE(uogute @ 2009 04 06, 18:17)
Sveikos mergaites,

Nors po mano vestuviu ir temos uzvedimo praejo jau 2 m, gaunu laisku ir klausimu kaip man pavyko ta piramide.
Dedu foto smalsuolems, o del piramides tai ja padariau dviese su mama, nors is vakaro bandem ir sudauzem pora stikliuku, taciau is antro sykio darant buvom atidesnes ir pavyko  smile.gif

I taures buvom ymete spanguoliu uogyciu tai tikrai graziai atrode  4u.gif

Sekmes jums beplanuojant  4u.gif
beje, cia pribego pagalbininkas pripilt apatines taures nes laaaabai toli iki ju buvo jei laukt kol pribegs pilant i virsutine. bet seip galima ir palaukti  smile.gif  o tauriu buvo cia 38 berods, ar 40.

labai graziai atrode smile.gif saunuole....
Atsakyti
Sveikos, su sventemis visas!

Vakar internete uzmaciau ideja, gal pasikartosiu (neskaiciau visos temos), bet pasidalinsiu smile.gif

Kazkurios salies tradicija: ryte ant jaunosios batuko pado visos netekejusios drauges ir pazystamos su rasikliu uzraso savo vardus. Tada vidurnakti jaunoji parodo, kieno vardas nenusitryne, reiskia ta mergina greiciausiai istekes.
Viena nuotaka laikesi tradicijos "kazkas seno, naujo, skolinto ir melyno" ir kad butu kazkas "melyno", melynu rasikliu leido merginoms padabinti savo batuko pada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnessBelle @ 2009 02 18, 20:56)
As sita irgi ruosiuos daryti smile.gif kazkada internete radau tai mane taip suzavejo. butu visiems linksma. tik va MB nelabai ritma jaucia biggrin.gif

va cia pavyzdukas :  http://www.youtube.c...h?v=e4OzHWvVyb8

Jaunieji pradeda sokti pirmaji soki... visi galvoja kad valsas.. o paskui prasideda  thumbup.gif  bis.gif

thumbup.gif labai labai thumbup.gif tik va manasis ne sokiams sutvertas doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
turiu dar viena problemele, vis niekaip nesugalvoju, kokia atrakcija suorganizuot 12 valandai verysad.gif labai norejom dangaus zibintu, bet sodybos savininke neleidzia, nes sodyba miske - pavojinga, tada galvojom apie balionus su ugnelem, bet juos reikia atsiimti priestris valandas, o as noriu viska sutvarkyt diena pries, kazkokia nesamone verysad.gif , vandens zibintu nesinori, nors ir sodyba ant upes kranto, savininke lyg sake, kad upe srauni ir tuos andens zibintus ties vingiu nuplukdina ant kranto. Jau beveik praradau vilti ka nors idomaus sugalvot, gal turit kokiu idomiu ideju, prasau, pasidalinkit smile.gif
Atsakyti
Gal galetumete papasakoti apie fakyrus? kokios kainos ir pan. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tortura @ 2009 03 30, 19:23)
O as buvau vestuvese kur antra diena buvo karaoke. Ne ta kur per dvd ar cd. Bet karaokemanijoje issinuomave toki aparaciuka, kuriame apie 1000 dainu, lietuvisku , rusisku, uzsienietisku ir patikekit linksma ziauriai:)
garsas kaip koncerte. zodziu manau puiki pramoga.

gal kas plačiau apie tuos aparatus žino? nes nurodytam psl nieko neaptikau...
Atsakyti
nzn, ar kas ta buvo sumaste..bet kaip kazkuri is mergaiciu sake daryti istorija su foto su programa powerpoint, tai galima pvz sventimo vietoj per projektoriu rodyti toki mini intro filmuka i jusu gyvenima bendra,...gali buti sukurtas kaip ale jus susipazinot ir tt...vat ikeliu kaip tai atrodo, cia mano draugu toks mini intro vestuvinio filmo filmukas...siaip as visai noreciau leisti toki per projektoriu, manau visai nice butu 4u.gif
http://www.youtube.c...h?v=40GpTRNnf2g
Atsakyti
QUOTE(varshkyte @ 2009 04 20, 21:00)
nzn, ar kas ta buvo sumaste..bet kaip kazkuri is mergaiciu sake daryti istorija su foto su programa powerpoint, tai galima pvz sventimo vietoj per projektoriu rodyti toki mini intro filmuka i jusu gyvenima bendra,...gali buti sukurtas kaip ale jus susipazinot ir tt...vat ikeliu kaip tai atrodo, cia mano draugu toks mini intro vestuvinio filmo filmukas...siaip as visai noreciau leisti toki per projektoriu, manau visai nice butu  4u.gif
http://www.youtube.c...h?v=40GpTRNnf2g

Mes irgi kazka panasaus mastom. Tiksliau, ketinam per projektoriu demonstruoti musu abieju nuotraukas powerpointu: nuo kudikystes, vaikystes iki bendru musu kelioniu ir selioniu. Na, kazka tokio ax.gif
Atsakyti
labai faina mintis bigsmile.gif tik aš dar gal fotkėmis 'sužaisčiau' - įvairiau būtų mirksiukas.gif
Atsakyti
o klausykit, kur cia ta rasti vestuviu fotoalbuma? nes kiek supratau jis forume, bet kur nerandu 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(varshkyte @ 2009 04 21, 08:49)
o klausykit, kur cia ta rasti vestuviu fotoalbuma? nes kiek supratau jis forume, bet kur nerandu  4u.gif  blush2.gif

vestuviu foto albumai mirksiukas.gif
Atsakyti