Įkraunama...
Įkraunama...

Pramogos jauniesiems

QUOTE(ramune82 @ 2009 02 14, 19:14)
o skaidres jau turit?padare ka rodysit?

nieko neturim,net nezinau nuo ko pradet ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AXTA @ 2009 02 14, 18:22)
nieko neturim,net nezinau nuo ko pradet ax.gif

pradekit nuo atsirinkimo nuotrauku ir tada jau su PowerPoint'u pasidarysit eilishkuma ir visa kita.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas zino ar imanoma "saules kliosa" prisikviesti i vestuves ir kiek kainuoja jeigu imanoma?
Atsakyti
QUOTE(*MŽ @ 2009 02 16, 12:02)
Gal kas zino ar imanoma "saules kliosa" prisikviesti i vestuves ir kiek kainuoja jeigu imanoma?

viskas imanoma, tik gal reiketu to teirautis muzikantu temoje? mirksiukas.gif susirask ju kontaktus ir parasyk emeila, ir atsakyma zinosi. Neabejoju, gal gali kainuoti, sis malonumas ir programa bus koncertines trukmes mirksiukas.gif
Atsakyti
zavinga jei ka uzsiima filuku kurimu per paver pointa ax.gif o ka jus galvojat rodyt sveciams
Atsakyti
QUOTE(Kxyna @ 2009 01 27, 14:56)
Sveikos, mergaitės! 4u.gif
Aš čia naujokė, bet jau kelinta diena vis pasiskaitinėju ir negaliu atsistebėti minčių gausumu. Šaunuolės thumbup.gif  Tikiuosi, kad sėkmingai galėsiu įsijungti į šitą kolektyvą ir pasiūlyti savo kažkokių idėjų ir pasisemti minčių iš čia.  rolleyes.gif Kitą vasarą ištekėsiu... Labai laukiu tos dienos ir noriu, kad ji būtų ypatinga... Na čia ir kaip kiekviena nuotaka... Bet štai ką noriu papasakoti, kur buvau, ką mačiau ir tai man atrodo yra būtent ko noriu.
Prieš du metus buvau draugės veselėse... Buvo netradicinė, be tradicinių vestuvinių muzikantų, romantišką, graži ir linksma šventė. Šventę organizavo (man atrodo) aktorė Gintarė. Viskas buvo taip paprasta ir subtilu, bet kartu pasakiškai gražu. Jokių "pošlų" žaidimu, naujos atrakcijos... Super. Jau visko nepamenu gerai, bet žinau, kad man labai patiko paveikslas gamtoje, gyvas žiedlapių takas, koordinuotas dovanų priėmimas ir dviejų giminių, bei draugų supažindinimas...  Tikriausiai savo šventę patikėsiu tai vestuvių planuotojai. Bet galvojau dar pasižiūrėsiu kokių įdomių minčių ir naujų idėjų savo šventei. wub.gif  wub.gif  wub.gif  ax.gif

Kxyna, o gal zinai tos aktores Gintares pavarde? Gal Latvenaite?
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2007 04 20, 14:42)
Mergaites gal zinote kaip reikia pasidaryti vainikelius i vandeni leisti?

Mes tai kai jonines svesdavome dedavom vainikus ant lentuciu kad zvakute butu ant ko padeti.. ir ilgiau pluduriuoja tada wink.gif ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(urtele @ 2009 01 25, 15:18)
4u.gif
o man labai grazi ideja pasiskolinta is uzsienio, t.y. jaunuju sokis, pagal populiariausiu , jums paciu graziausiu melodiju istraukas. Gaunasi nerealus sou- kuris visus privercia nustebti  biggrin.gif 
zinoma padirbeti reikia kol sustyguoji visa soki , bet atminti manau islieka tiek jauniesiems tiek sveciams. thumbup.gif

ax.gif jei ka sudomino si ideja turiu minciu, galiu padeti realizuoti sia ideja  blush2.gif

As sita irgi ruosiuos daryti smile.gif kazkada internete radau tai mane taip suzavejo. butu visiems linksma. tik va MB nelabai ritma jaucia biggrin.gif

va cia pavyzdukas : http://www.youtube.c...h?v=e4OzHWvVyb8

Jaunieji pradeda sokti pirmaji soki... visi galvoja kad valsas.. o paskui prasideda thumbup.gif bis.gif
Atsakyti
QUOTE(Roswella @ 2008 02 20, 16:26)
mes tai zadejom sveciu knyga pirkti, bet cia manau originaliau bus kai taip surasys palinkejimus,o ne i knyga thumbup.gif

o mes ruosiames video kamera viename kamputyje pastatyti ir sofa priesais ja. ir kad visi sveciai paliktu po irasa prisiminimui smile.gif atsisestu ant sofutes ir graziai palinketu smile.gif kuo toliau tuo daugiau gerimo - tuo linksmesni palinkejimai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnessBelle @ 2009 02 18, 20:49)
o mes ruosiames video kamera viename kamputyje pastatyti ir sofa priesais ja. ir kad visi sveciai paliktu po irasa prisiminimui smile.gif atsisestu ant sofutes ir graziai palinketu smile.gif kuo toliau tuo daugiau gerimo - tuo linksmesni palinkejimai biggrin.gif

thumbup.gif liuks ideja! Galima, nukniaksiu? biggrin.gif
Dabar prisiminiau, pries pora metu buvau drauges vestuvese JAV, tai ten buvo vestuviu filmuotojas, kuris vakarines dalies metu, kai jau visi gerokai atsipaidave pats kalbino visus svecius ir filmavo palinkejimus jauniesiems. Deja, to filmuko po to mums nekeko pamatyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaby @ 2009 02 18, 21:23)
thumbup.gif liuks ideja! Galima, nukniaksiu?  biggrin.gif
Dabar prisiminiau, pries pora metu buvau drauges vestuvese JAV, tai ten buvo vestuviu filmuotojas, kuris vakarines dalies metu, kai jau visi gerokai atsipaidave pats kalbino visus svecius ir  filmavo palinkejimus jauniesiems. Deja, to filmuko po to mums nekeko pamatyti  g.gif

prasom prasom smile.gif gi tam ir skelbiam cia smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnessBelle @ 2009 02 18, 20:49)

Mums si ideja nesigavo visiskai. Sveciai nesuprato, ko mes is ju norime. Tai palinkejimu sulaukeme vos is 3poru, o kitos nepanoro verysad.gif Tikiuosi jums ideja pavyks 4u.gif
Atsakyti