Įkraunama...
Įkraunama...

Pramogos jauniesiems

QUOTE(Rainyte @ 2009 01 22, 17:23)
as daivanau savo antrajai pusei daina: http://www.youtube.c...h?v=EBQf8y_enS0
Papildyta:
Oj, ne ta linka imeciau smile.gif http://www.youtube.c...h?v=a9Gb8xF5pPo

Labai graži daina wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rainyte @ 2009 01 22, 14:23)
as daivanau savo antrajai pusei daina:  http://www.youtube.c...h?v=a9Gb8xF5pPo

pritariu tkrai grazi mirksiukas.gif O kaip regavo jaunikis? bigsmile.gif
Atsakyti
4u.gif
o man labai grazi ideja pasiskolinta is uzsienio, t.y. jaunuju sokis, pagal populiariausiu , jums paciu graziausiu melodiju istraukas. Gaunasi nerealus sou- kuris visus privercia nustebti biggrin.gif
zinoma padirbeti reikia kol sustyguoji visa soki , bet atminti manau islieka tiek jauniesiems tiek sveciams. thumbup.gif

ax.gif jei ka sudomino si ideja turiu minciu, galiu padeti realizuoti sia ideja blush2.gif
Atsakyti
super tema thumbup.gif tiek minciu ir ideju galvoje daabr sukasi ir tik jusu visu deka 4u.gif 4u.gif aciu jums labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Daile @ 2008 07 22, 18:32)
Dabar jau antros vestuves,kaip vakaro paivairinimui uzsako Cigoniu pasirodyma. t.y. suskambus cigoniskos muzikos garsams, netiketai pasirodo trys cigones,viena groja smuiku, kita tamburinu, o trecia soka. Programa vyksta 20 minuciu, per kuria cigonaites dalina burtus, siulo isgerti ''cigono meiles eleksyro'', sokdina svecius ir t.t.
Nesireklamuoju (nes uzsakymu gaunu pakankamai) tiesiog, vestuvese tai naujiena, nors kituose renginiuose sia programa rodome jau metus laiko.
taip pat praso pravesti ''extremaliu pokyciu sou'' pagal atitinkama muzika, atitinkamai pristacius, poromis pasirodo pakeisti i atitinkamus personazus sventes sveciai. buna linksma iki nukritimo.
tai, tiek. nepatinka man rasyti apie savo darba.
maloniau, kai is lupu i lupas apie mane suzino:)

Daile, o kokia Jusu pasirodymo kaina? Manau cia gera pramoga sveciams thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

gal kaz zinot ir galite padeti:
per savo vestuves labai noreciau keistuolius matyti?
gal kas samdete? ar zinor ka nors daugiau
Atsakyti
QUOTE(cepone @ 2009 01 25, 20:11)
Sveikos,

gal kaz zinot ir galite padeti:
per savo vestuves labai noreciau keistuolius matyti?
gal kas samdete? ar zinor ka nors daugiau

Sveika,

esu susidūrusi su "Keistuoliais" per vieną renginį. Samdyk, tikrai nepasigailėsi. Kaina apie 4000 jau pernai buvo, na, bet dabar "sunkmetis", tai gal pigiau bus ax.gif
Tuo pačiu jų aktorius ir vesti renginį gali. Mano atveju vedė viską Skamarakas, o visoj komandoj su juo buvo iš viso berods keturi/penki žmonės. Dainavo ABBA ir pan. perdainuotas dainas, programa vadinosi "Nuo aušros lig sutemų", trukmė du taimai po 45 min..

Gali būti, kad kažkas pasikeitę, bet jų nešama nuotaika tikrai negalėjo pasikeisti 4u.gif Visi šoko, dainavo, jėgelė smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės! 4u.gif
Aš čia naujokė, bet jau kelinta diena vis pasiskaitinėju ir negaliu atsistebėti minčių gausumu. Šaunuolės thumbup.gif Tikiuosi, kad sėkmingai galėsiu įsijungti į šitą kolektyvą ir pasiūlyti savo kažkokių idėjų ir pasisemti minčių iš čia. rolleyes.gif Kitą vasarą ištekėsiu... Labai laukiu tos dienos ir noriu, kad ji būtų ypatinga... Na čia ir kaip kiekviena nuotaka... Bet štai ką noriu papasakoti, kur buvau, ką mačiau ir tai man atrodo yra būtent ko noriu.
Prieš du metus buvau draugės veselėse... Buvo netradicinė, be tradicinių vestuvinių muzikantų, romantišką, graži ir linksma šventė. Šventę organizavo (man atrodo) aktorė Gintarė. Viskas buvo taip paprasta ir subtilu, bet kartu pasakiškai gražu. Jokių "pošlų" žaidimu, naujos atrakcijos... Super. Jau visko nepamenu gerai, bet žinau, kad man labai patiko paveikslas gamtoje, gyvas žiedlapių takas, koordinuotas dovanų priėmimas ir dviejų giminių, bei draugų supažindinimas... Tikriausiai savo šventę patikėsiu tai vestuvių planuotojai. Bet galvojau dar pasižiūrėsiu kokių įdomių minčių ir naujų idėjų savo šventei. wub.gif wub.gif wub.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Šara @ 2009 01 27, 07:28)
Sveika,

esu susidūrusi su "Keistuoliais" per vieną renginį. Samdyk, tikrai nepasigailėsi. Kaina apie 4000 jau pernai buvo, na, bet dabar "sunkmetis", tai gal pigiau bus ax.gif
Tuo pačiu jų aktorius ir vesti renginį gali. Mano atveju vedė viską Skamarakas, o visoj komandoj su juo buvo iš viso berods keturi/penki žmonės. Dainavo ABBA ir pan. perdainuotas dainas, programa vadinosi "Nuo aušros lig sutemų", trukmė du taimai po 45 min..

Gali būti, kad kažkas pasikeitę, bet jų nešama nuotaika tikrai negalėjo pasikeisti 4u.gif Visi šoko, dainavo, jėgelė smile.gif

Labukas,tai kaip supratau jie prbuvo 1.30h.? Ar jie visa vakara buna? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Kxyna @ 2009 01 27, 13:56)
Sveikos, mergaitės! 4u.gif

Labukas mirksiukas.gif junkis i musu 2010 metu nuotaku bureli 4u.gif
http://www.supermama...howtopic=399724
Atsakyti
Noriu paklausti gal kas esat samde vestuvems pramoginiu sokiu sokeja koki, kad pora valandeliu uzsiimtu ax.gif Manau tikrai butu smagu, mes galvojam, tik nezinau, kur cia kreiptis, kur ieskoti g.gif
Gal kas padesit? blush2.gif
Atsakyti
sveikos,as labai noreciau skaidriu rodymo per vestuves,gal kas zinote kas tuo uzsiima?
Atsakyti
QUOTE(AXTA @ 2009 02 14, 13:39)
sveikos,as labai noreciau skaidriu rodymo per vestuves,gal kas zinote kas tuo uzsiima?

o skaidres jau turit?padare ka rodysit?
Atsakyti