Sveikos, mergaitės!
Aš čia naujokė, bet jau kelinta diena vis pasiskaitinėju ir negaliu atsistebėti minčių gausumu. Šaunuolės
Tikiuosi, kad sėkmingai galėsiu įsijungti į šitą kolektyvą ir pasiūlyti savo kažkokių idėjų ir pasisemti minčių iš čia.
Kitą vasarą ištekėsiu... Labai laukiu tos dienos ir noriu, kad ji būtų ypatinga... Na čia ir kaip kiekviena nuotaka... Bet štai ką noriu papasakoti, kur buvau, ką mačiau ir tai man atrodo yra būtent ko noriu.
Prieš du metus buvau draugės veselėse... Buvo netradicinė, be tradicinių vestuvinių muzikantų, romantišką, graži ir linksma šventė. Šventę organizavo (man atrodo) aktorė Gintarė. Viskas buvo taip paprasta ir subtilu, bet kartu pasakiškai gražu. Jokių "pošlų" žaidimu, naujos atrakcijos... Super. Jau visko nepamenu gerai, bet žinau, kad man labai patiko paveikslas gamtoje, gyvas žiedlapių takas, koordinuotas dovanų priėmimas ir dviejų giminių, bei draugų supažindinimas... Tikriausiai savo šventę patikėsiu tai vestuvių planuotojai. Bet galvojau dar pasižiūrėsiu kokių įdomių minčių ir naujų idėjų savo šventei.