Įkraunama...
Įkraunama...

Pramogos jauniesiems

QUOTE(sidabrinuke @ 2008 12 08, 12:09)
mes irgi uzsakinejome fakyrus, tik taip gavosi, kad 12-tai valandai jie negalejo, tad ugnies sou ziurejome kazkur apie 11h, bet kazkaip didelio skirtumo nebuvo, paziureje grizome pasokome, o 12h gereme sampana ir mums dainavo ilgiausiu metu smile.gif kaip ir priklauso smile.gif buvo smagu smile.gif o del ugnies sou, likome patenkinti, tikrai kazkas naujo... fejerverku nenorejomo, nes dabar fejerverkus leidzia ir per gimtadienius ir siaip per visokias sventes, tad jau biski nuvalkiota, norejosi kazko naujo smile.gif ir likome patenkinti smile.gif

Aš irgi galvoju apie ugnies šou. Kur užsakėte? Kiek laiko trunka jų pasirodymas? Niekada pati nesu mačiusi, tai sunku įsivaizduoti kaip ten viskas vyksta. Gal galėtum plačiau papasakoti? smile.gif
Atsakyti
Per savo pusseseres vestuves buvau nustebinta, kad ji su jaunuoju sugrojo daina pianinu thumbup.gif iki tol jis nebuvo niekad pianino lietes, ji lanke vaikysteje muzikos mokykla, taciau ka tai reiskia "vaikysteje".... lanke keleta privaciu pamoku ir sveciams padare staigmena smile.gif cia taip pat galetu but ideja, kai kurie restoranai turi pianinus ar net fortepijonus mirksiukas.gif
Atsakyti
O as manau,kad labai idomu butu karaoke vestuvine tematika. Buvom Londone vienose vestuvese,tai kaip uzsikabinome,tai taip linksma buvo,vieni per kitus ta mikrofona griebem,na o kaip uzvedimas,tai jausnieji galetu kokia superine daina uztraukti dviese ismoke.Pvz. Love is in the earth ar kokia lietuviska,juk platus pasirinkimas,kas lengvesni repertuara,kas sudetingesni.
Atsakyti
Niu niu kas dar kokiu minciu? biggrin.gif
Deja mano visos jau paminetos, sunku ka ir bepridurt... g.gif
Mintis su karaoke,mane irgi sudomino kaip buvom vienam naktiniam klube, i kazkoki karaoke vakara papuolem tai ir pamaniau kad smagu butu toki ir per vestuves, juolab kad ir muzikantus lyg ir neblogus issirinkom , manau tikrai pritartu tokiam musu norui... thumbup.gif
Tik is kur va viska gaut? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fluffy @ 2008 12 12, 08:44)
Aš irgi galvoju apie ugnies šou. Kur užsakėte? Kiek laiko trunka jų pasirodymas? Niekada pati nesu mačiusi, tai sunku įsivaizduoti kaip ten viskas vyksta. Gal galėtum plačiau papasakoti? smile.gif

uzsisakem tai mes is www.fakyrai.lt tam puslapiukyje yra ir filmuotos medziagos ir nuotrauku, tad gali pasiziurinet kad mazdaug susidarytum ispudi smile.gif yra ten ir visi kontaktai, tad jei turi klausimu ju gali pasiklaust smile.gif as telefonu pries tai skambinausi ir viska kad neaisku buvo isklausinejau smile.gif as iki vestuviu irgi gyvai nebuvau ju macius, bet tikrai nenusivylem, man tai patiko smile.gif sveciams kiek girdejau atsiliepimus irgi patiko smile.gif pasirodymas ju truko kazkur apie 20min ir laikas tikrai neprailgo, buvo tikrai smagu smile.gif jie atsiveza su savim aparatura muzikai leist, tai tuo nereik rupintis. kadangi fejerverku mes nenorejom, jie jau kazkaip nuvalkioti, gimtadieniui fekerverkai, naujiem fejkerverkai, tai vat vestuvem norejosi kazko kitokio smile.gif
Atsakyti
labai gera sita tema! tiek daug geru ideju radau:) susigundziau ta sirdimi-inicialais. Gal kas turite foto ar video kaip ji atrodo realiai? kaip ja padaryti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alborada: 19 sausio 2009 - 13:24
Is tiesu cia tiek daug visokiu ideju, bet mane labiausiai sudomino gintaro dulkes. Gal kuri zinote tiksliai kaip tai atrodo, ir ar jas tiesiog i ugni, lauza mesti?
Atsakyti
QUOTE(Vaida83 @ 2009 01 20, 17:32)
Is tiesu cia tiek daug visokiu ideju, bet mane labiausiai sudomino gintaro dulkes. Gal kuri zinote tiksliai kaip tai atrodo, ir ar jas tiesiog i ugni, lauza mesti?

Man taipat patinka ideja su gintaro dulkem.Idomu kur ju galima gauti? g.gif Zinau kad jas pasemi ir meti i lauza mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spirgiux @ 2007 04 16, 23:26)
labas
noriu pasiulyt viena vakaro atrakcija....tai MERGAUTINES PAVARDES SUDEGINIMAS....butu galima tai panaudot vietoj rytu vainikelio deginimo....
viena pirsliene pasakojo kad jie dare taip:paeme sakoti,ant jo virsaus uzdejo maza lekstele....i ja ipyle spirito(ar degtines),uzdege....ir jaunoji turejo sudeginti ta lapeli su uzrasyta pavarde....atseit issizada jos. padare toki savotiska rituala(nezinau kaip tai pavadint blush2.gif )....pirsliene gali pasakyt kokius zodzus....tik zinoma nereikia to padaryti rimtais burtais ....viskas turi but su jumoru.... biggrin.gif
na nezinau,jei kam atrodo kvaila nekreipkit demesio i mano psisakyma....o gal kas sugalvos kaip kitaip visa ta atrakcija apipavidalinti ar pateit... 4u.gif

jeigu galima aš šią idėją pasiskolinsiu.Nuotaka ne tokia, kuriai rūtas kabinti reikėtų ar derėtų, tai bent taip jas pakeisim. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristina.J @ 2009 01 21, 02:45)
Man taipat patinka ideja su gintaro dulkem.Idomu kur ju galima gauti? g.gif  Zinau kad jas pasemi ir meti i lauza  mirksiukas.gif

Butu galima paprasyti pas gintaro meistru g.gif , jiems jos nereikalingos ir meta jas lauk.
Atsakyti
QUOTE(Vaida83 @ 2009 01 22, 13:49)
Butu galima paprasyti pas gintaro meistru  g.gif , jiems jos nereikalingos ir meta jas lauk.

Aciu 4u.gif Reiks pabandyti paklausineti,idomu kiek uzsiprasys hihihi.gif Siaip si ideja tikrai gera,nes beveik niekur nematyta - kazkas naujo rolleyes.gif
Atsakyti
as daivanau savo antrajai pusei daina: http://www.youtube.c...h?v=EBQf8y_enS0
Papildyta:
QUOTE(Rainyte @ 2009 01 22, 17:20)
as daivanau savo antrajai pusei daina: http://www.youtube.c...h?v=EBQf8y_enS0

Oj, ne ta linka imeciau smile.gif http://www.youtube.c...h?v=a9Gb8xF5pPo
Atsakyti