Įkraunama...
Įkraunama...

Pramogos jauniesiems

QUOTE(eLIA33 @ 2008 05 24, 21:44)
Dangaus zibintai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
As savo sventei uzsakiau kiekvienai porai po viena,
bet vat galvoju  g.gif  zmoniu bus 100=50poru,ar ne bus tu zibintu avarijos vienas i kita kad neatsitrenktu doh.gif

kaip tik savaitgali buwau vestuwese ir leidau tuos zibintus, manau avarijos tikrai neturetu buti, tik reikia sustoti siek tiek per atstuma, vis tiek jie ne visi tuo paciu laiku pakyla, o kuo ju daugiau, tuo geresnis efektas thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klejute: 27 gegužės 2008 - 21:06
Labas merginos,prasom priimti ir mane ax.gif Sia vasara zadame susituokti.Daug ideju atkrenta,nes mes tokiu tikru vestuviu neplanuojame,tik pietus restorane,po to grisime i namus,bet cia ir didelis galvos skausmas...kaip praleisti likusi laika?Viskas vyks nelietuvoje,o UK ir dauguma sveciu anglai.Labai noreciau parodyti musu lietuvisku tradiciju,tik truksta ideju,gal patartumete kokiu nors zaidimu,ar dar ka nors?Didelis Aciu
Atsakyti
QUOTE(juruze @ 2008 05 27, 08:55)
o kaip daryt is miltu druskos ir vandens???? blush2.gif

tai tokia t ešla pasidaro.. tik va, santykį dbr pamiršau. tai gaunas panašiai kaip molis. nulipdai, palieki džiūti. gali dažyti, lakuoti paskui. fainiai... sakiau, mažu pati ir bandysiu. galėsiu tada rezultatus parodyt.. biggrin.gif bet darysiu tai gal tik po kokio mėnesio.. laiko dbr maža... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Nidusiukas @ 2008 05 26, 16:28)
aš apie tas gintaro dulkes... na, į rumšiškes vien dėl jų važiuot?... g.gif gal kas žino kur kaune galima jų gaut? ir kiek kainuoja? unsure.gif
Papildyta:
O tu pas gintaro pardavejus pasiteirauk tikrai ka nors patars, as tai taip susiradau Klaipedoj pirmas paklaustas pasiunte pas meistra, pats paskambino ir susitare...

klausyk, o gal gali kontaktais pasidalint? puskė klp gyvena. nusiūsčiau nnupirkt. kiek kainuoja ir kiek ten gaunas? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zhirnius: 29 gegužės 2008 - 18:30
[quote=zhirnius,2008 05 29, 19:29]
tai tokia t ešla pasidaro.. tik va, santykį dbr pamiršau. tai gaunas panašiai kaip molis. nulipdai, palieki džiūti. gali dažyti, lakuoti paskui. fainiai... sakiau, mažu pati ir bandysiu. galėsiu tada rezultatus parodyt.. biggrin.gif bet darysiu tai gal tik po kokio mėnesio.. laiko dbr maža... ax.gif
Papildyta:

tai jo jo as zinau ten kaip atrodo rezultatas, atsimenu vaikystej kaimynka darydavo, bet as nzn kokie santykiai unsure.gif Kai niekad nebandzius, tai ir nesinori labai ekspermentuot... mirksiukas.gif Tai jei darysi, butu labai miela jei pasidalintum kaip sekesi thumbup.gif as dar neskubu, bet butu visai gerai kaip dovaneles sveciam padaryt tokias blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(juruze @ 2008 05 30, 09:24)
tai jo jo as zinau ten kaip atrodo rezultatas, atsimenu vaikystej kaimynka darydavo, bet as nzn kokie santykiai  unsure.gif Kai niekad nebandzius, tai ir nesinori labai ekspermentuot...  mirksiukas.gif  Tai jei darysi, butu labai miela jei pasidalintum kaip sekesi  thumbup.gif  as dar neskubu, bet butu visai gerai kaip dovaneles sveciam padaryt tokias  blush2.gif

tai va, žiūriu, kad manosios anksčiau bus, tai galėsiu viską ir sukelt... mirksiukas.gif galėsi iš mano eksperimetų pasimokyt.. lotuliukas.gif nes aš ir kaip dovanėles darysiu.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zhirnius: 30 gegužės 2008 - 12:30
QUOTE(zhirnius @ 2008 05 30, 13:29)
tai va, žiūriu, kad manosios anksčiau bus, tai galėsiu viską ir sukelt...  mirksiukas.gif galėsi iš mano eksperimetų pasimokyt..  lotuliukas.gif nes aš ir kaip dovanėles darysiu..  ax.gif

Ok aciu thumbup.gif notworthy.gif siaip galvojau gal ka pirkt, bet papildomos islaidos... Tai jau geriau paciai kazka padaryt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(juruze @ 2008 05 30, 14:49)
Ok aciu  thumbup.gif  notworthy.gif  siaip galvojau gal ka pirkt, bet papildomos islaidos... Tai jau geriau paciai kazka padaryt  cool.gif

pas mane ta pati matematika... cool.gif
Atsakyti
Sveikos draugiskai idejomis besidalinancios mamytes mirksiukas.gif

Turiu nuostabia fantazijos nestokojancia svocia, tai manau kad liudna tikrai nebus, tik va pirslys truputi pasimetes, nes pirma karta gyvenime tokias pareigas gavo, todel reiks amn ji paremti ir padrasinti, o cia randu naudingu patarimu, kuriuos jam galesiu perduoti rolleyes.gif

Sekmes visoms besiruosiancioms savo graziai sventei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(evesunny @ 2008 06 06, 13:01)
Turiu nuostabia fantazijos nestokojancia svocia...

...o cia randu naudingu patarimu, kuriuos jam galesiu perduoti  rolleyes.gif

bis.gif bis.gif bis.gif

Piršliui aš ir pati galėsiu duot. Jei tik prašyt mokės cool.gif

Rupūžioke, manai, aš, kaip ta varna su sūriu- tu man gražius žodelius, o aš ir išsiduosiu, netyčia kur karktelėjusi? Neišdegs brunette.gif Marš ten, kur nuotakoms vieta. Tavo misija- kuo gražiau atrodyt user posted image Kad paskui galėčiau nuotraukas diedam rodyt ir girtis, kokias gražias mergelkas iškišu user posted image
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif biggrin.gif kažkas kažžką rado ir pagavo už "čiupros".... biggrin.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
mano brolio vestuvese muzikantas pasiule labailinksma zaidimeli:
jis groja, o poros soka, kai nustoja groti pasako poza (riterio, dzentelmeno...) ir poros turi greitai atlikti ta poza, kuri paskutine ta iskrenta.
Dzentelmeno poza-vaikinas atsiklaupia ant kelio, mergina atsiseda antkito kelio ir pasibucuoja,
Riterio: vaikinas atsiklaupia ant zemes visom keturiom, mergina turi atsisesti ji apsizergus.
Gaila nebepamenu visu pozu, bet buvo ziauriai linksma thumbup.gif
Atsakyti
smile.gif,2008 06 06, 13:01-->
QUOTE(Užmušk @ neišsiduosiu smile.gif,2008 06 06, 13:01)
bis.gif  bis.gif  bis.gif

Piršliui aš ir pati galėsiu duot. Jei tik prašyt mokės  cool.gif

Rupūžioke, manai, aš, kaip ta varna su sūriu- tu man gražius žodelius, o aš ir išsiduosiu, netyčia kur karktelėjusi? Neišdegs brunette.gif Marš ten, kur nuotakoms vieta. Tavo misija- kuo gražiau atrodyt user posted image Kad paskui galėčiau nuotraukas diedam rodyt ir girtis, kokias gražias mergelkas iškišu    user posted image 

prigavo hah.gif
Atsakyti