o man tai visai nereikia to vedejo! nes mano nuomone jei geri pirsliai ir muzikantai, tai vakara ir jie moka gerai pravesti! o kadangi mano muzikantai o pirsliai(sesuo su vyru) tai visai nepergyvenu! o jei ka sake mano pusbrolis vyr pabrolys(beto irgi muzikantas, tik mano vestuvese negros)sake jei ka tikrai pades kad vakaras nebutu nuobodus!
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 02 21, 10:47)
va cia tai kazkas idomaus bet kur tu dulkiu gaut ?
Sveikos! As zinau kur gintaro dulkiu gauti. Zinot Kauno Rumsiskes? Ten vianas zmogelis dirba viska is gintaru, labai grazius dirbinius pardavimui, tai jis pardavineja gintaru dulkes, tipo nelaimes kai padegini sunaikina. Kai zmogui nesiseka, tai sudeginus, pasmilkinus- pradeda sektis... Nemoku papsakoti kurioj vietoj jis randasi, bet ten kaip ir tipo miestelis, yra daugiau statiniu ir pilna parodu, na paveikslai visokie, audiniai...
Papildyta:
[quote=TAILER,2008 02 24, 14:59]
Man labai patiko mintis su tom raidem deganciom.gal galetum smulkiau paaiskinti, kaip tai pasidaret?ar kokia nuotraukele idet.butu labai idomu
Papildyta:
Man irgi ta mintis labai patiko, bet kai uosviai isgirdi jiems buvo sokas. Sako, juk toks ivaizdis , kad jus sudeginat savo meile, laime... Juk norint atsikratyti visokiu raganu, baisybiu ir t.t. degina ant lauzo... Tai vat, tai ir likau kaip slapiu skuduru per veida trenkta
QUOTE(juoduke81 @ 2008 02 29, 13:48)
Man irgi ta mintis labai patiko, bet kai uosviai isgirdi jiems buvo sokas. Sako, juk toks ivaizdis , kad jus sudeginat savo meile, laime... Juk norint atsikratyti visokiu raganu, baisybiu ir t.t. degina ant lauzo... Tai vat, tai ir likau kaip slapiu skuduru per veida trenkta
O tu jiems nesakyk o kai pamatys per vestuves, jau velu ir pykti bus
QUOTE(juoduke81 @ 2008 02 29, 12:48)
mums irgi taip sake,bet mes tik garsiai pasijuokeme. As paaiskinau visiems,kad cia nesudeginimas, o parodymas kaip stipriai dega ir liepsnoja musu meile O tada nutilo ir niekas nei zodzio
QUOTE(activ @ 2008 02 29, 17:58)
mums irgi taip sake,bet mes tik garsiai pasijuokeme. As paaiskinau visiems,kad cia nesudeginimas, o parodymas kaip stipriai dega ir liepsnoja musu meile O tada nutilo ir niekas nei zodzio
ot gerai pasakei, kodel as taip negalejau
QUOTE(juoduke81 @ 2008 02 29, 17:20)
ot gerai pasakei, kodel as taip negalejau
Dar galesi pasakyti. Ir i visus kitus galimus priestaravimus pasiruosk atsakymu
ir as noriu
Mes buvome vestuvese pas draugus, tai jaunieji uzsake jaunimui ir palydai golfa. Netoli Kauno, Lapese yra golfo aikstynai. Visai smagiai ten pasizaidem, kas aptingo - lauke sedejo po skeciais bariukyje ir gurgsnojo alu.
QUOTE(Nervita @ 2008 03 01, 11:02)
as ir noriu paziureti ...o praso pasvordo
aha neleidzia pasiziuret, paswordo praso ten lyg ir ivestas, bet vistiek neileidzia
Esu kitos temeles nare, bet perskaiciau visa sita tema ir galiu pasakyti, kad mergaites esate tikros Saunuoles!! tiek ideju