Įkraunama...
Įkraunama...

Pramogos jauniesiems

o man tai visai nereikia to vedejo! biggrin.gif nes mano nuomone jei geri pirsliai ir muzikantai, tai vakara ir jie moka gerai pravesti! thumbup.gif o kadangi mano muzikantai thumbup.gif o pirsliai(sesuo su vyru) thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tai visai nepergyvenu! o jei ka sake mano pusbrolis vyr pabrolys(beto irgi muzikantas, tik mano vestuvese negros)sake jei ka tikrai pades kad vakaras nebutu nuobodus! bigsmile.gif biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 02 21, 10:47)
va cia tai kazkas idomaus bet kur tu dulkiu gaut  g.gif ?

Sveikos! As zinau kur gintaro dulkiu gauti. Zinot Kauno Rumsiskes? Ten vianas zmogelis dirba viska is gintaru, labai grazius dirbinius pardavimui, tai jis pardavineja gintaru dulkes, tipo nelaimes kai padegini sunaikina. Kai zmogui nesiseka, tai sudeginus, pasmilkinus- pradeda sektis... Nemoku papsakoti kurioj vietoj jis randasi, bet ten kaip ir tipo miestelis, yra daugiau statiniu ir pilna parodu, na paveikslai visokie, audiniai...
Papildyta:
[quote=TAILER,2008 02 24, 14:59]
Man labai patiko mintis su tom raidem deganciom.gal galetum smulkiau paaiskinti, kaip tai pasidaret?ar kokia nuotraukele idet.butu labai idomu ax.gif
Papildyta:

Man irgi ta mintis labai patiko, bet kai uosviai isgirdi jiems buvo sokas. Sako, juk toks ivaizdis , kad jus sudeginat savo meile, laime... Juk norint atsikratyti visokiu raganu, baisybiu ir t.t. degina ant lauzo... Tai vat, tai ir likau kaip slapiu skuduru per veida trenkta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(juoduke81 @ 2008 02 29, 13:48)
Man irgi ta mintis labai patiko, bet kai uosviai isgirdi jiems buvo sokas. Sako, juk toks ivaizdis , kad jus sudeginat savo meile, laime... Juk norint atsikratyti visokiu raganu, baisybiu ir t.t. degina ant lauzo... Tai vat, tai ir likau kaip slapiu skuduru per veida trenkta  doh.gif

O tu jiems nesakyk smile.gif o kai pamatys per vestuves, jau velu ir pykti bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juoduke81 @ 2008 02 29, 12:48)
Man irgi ta mintis labai patiko, bet kai uosviai isgirdi jiems buvo sokas. Sako, juk toks ivaizdis , kad jus sudeginat savo meile, laime... Juk norint atsikratyti visokiu raganu, baisybiu ir t.t. degina ant lauzo... Tai vat, tai ir likau kaip slapiu skuduru per veida trenkta  doh.gif

lotuliukas.gif mums irgi taip sake,bet mes tik garsiai pasijuokeme. As paaiskinau visiems,kad cia nesudeginimas, o parodymas kaip stipriai dega ir liepsnoja musu meile tongue.gif lotuliukas.gif O tada nutilo ir niekas nei zodzio schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(activ @ 2008 02 29, 17:58)
lotuliukas.gif mums irgi taip sake,bet mes tik garsiai pasijuokeme. As paaiskinau visiems,kad cia nesudeginimas, o parodymas kaip stipriai dega ir liepsnoja musu meile tongue.gif  lotuliukas.gif O tada nutilo ir niekas nei zodzio schmoll.gif

ot gerai pasakei, kodel as taip negalejau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(juoduke81 @ 2008 02 29, 17:20)
ot gerai pasakei, kodel as taip negalejau  unsure.gif

Dar galesi pasakyti. Ir i visus kitus galimus priestaravimus pasiruosk atsakymu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(activ @ 2008 02 24, 16:12)
Temoje "Vestuviu vidurnaktis" aprasiusi esu labai smulkiai, man atrodo.
Cia foto idedu jeigu idomu 4u.gif foto
foto2

as ir noriu paziureti blush2.gif ...o praso pasvordo verysad.gif
Atsakyti
ir as noriu rolleyes.gif
Atsakyti
Mes buvome vestuvese pas draugus, tai jaunieji uzsake jaunimui ir palydai golfa. Netoli Kauno, Lapese yra golfo aikstynai. Visai smagiai ten pasizaidem, kas aptingo - lauke sedejo po skeciais bariukyje ir gurgsnojo alu.
Atsakyti
QUOTE(Nervita @ 2008 03 01, 11:02)
as ir noriu paziureti blush2.gif ...o praso pasvordo verysad.gif

aha neleidzia pasiziuret, paswordo praso sad.gif ten lyg ir ivestas, bet vistiek neileidzia sad.gif
Atsakyti
Esu kitos temeles nare, bet perskaiciau visa sita tema ir galiu pasakyti, kad mergaites esate tikros Saunuoles!! 4u.gif 4u.gif thumbup.gif thumbup.gif tiek ideju thumbup.gif
Atsakyti
Jau buvau nuleidusi rankas del savu vestuviu, nes nieko idomaus negalejau sumastyti, bet cia pasirinkau tiek visokiu ideju, kad is naujo uzsinorejau viska planuoti! drinks_cheers.gif Aciu labai panyckos thumbup.gif
Atsakyti