Įkraunama...
Įkraunama...

Pramogos jauniesiems

QUOTE(Sawanna @ 2008 02 22, 08:29)
Na pas mus po gamta fotografuotis vazinejo tik palyda,t.y. liudininkai ir pamerges su pabroliais, o ne visi sveciai. Viso sveciu vestuvese buvo 65, o palydoje- apie 14 zmoniu+ fotografas. Kadangi i viena jachta telpa iki 10 zmoniu, emem dvi.
O del pramogu sveciams jau pacio sventimo metu(vakare) tai labai patarciau pasisamdyti vedeja, jei tik leidzia finansai.. rolleyes.gif Musu pasirinktas vedejas tikrai prigalvojo ivairiu pramogu ir uzduociu, visi buvo itraukti i aktyvia veikla ir nenuobodziavo.. thumbup.gif  (ir nepadaugino alkoholio biggrin.gif )

vakarui vedeja turim mirksiukas.gif net neisivaizduoju, kaip butu be jo vestuves svenciamos rolleyes.gif

QUOTE(Mauzeriene @ 2008 02 22, 22:26)
O KIEK KAINUOJA VESTUVIU VEDEJAS? IR KUR SAKETES?  blush2.gif

yra tema apie vestuviu vedejus, as ten savaji ir susiradau mirksiukas.gif kainuos 1600lt vakarui mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paliulaite @ 2008 02 23, 22:15)
Tai kad zinai.. kartais kaip tik tie patys artimiausi ir nuvilia. ir labai gaila, kad kaip tik to negali numatyti pries svente..

drinks_cheers.gif butent unsure.gif Pas mus tebuvo 20 zmoniu: tevai,seneliai,broliai seses unsure.gif Jokiu tetu ar dedziu unsure.gif
Apmaudu, nors tikejomes is MB artimuju puses tokiu dalyku, bet nekviesti velgi nejo, nes kaip nepakviesi brolio,sesers ar net tevu doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(activ @ 2008 02 23, 23:49)
drinks_cheers.gif butent unsure.gif Pas mus tebuvo 20 zmoniu: tevai,seneliai,broliai seses unsure.gif Jokiu tetu ar dedziu unsure.gif
Apmaudu, nors tikejomes is MB artimuju puses tokiu dalyku, bet nekviesti velgi nejo, nes kaip nepakviesi brolio,sesers ar net tevu doh.gif  verysad.gif

baisu g.gif ...kai patys artimiausi giminaiciai taip elgesi...dabar suprantu kodel kaikurios nenori daryti baliu...o nori sventes tik dviems 4u.gif
Atsakyti
deja, kartais gal is pavydo, o gal ir neisprusimo, vulgariskumo ivyksta tokie dalykai.
Giminiu, tevu nepasirinksi. Bet jei taip pasielgia draugai- tai jau tikrai tai nera tikrieji draugai sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nervita @ 2008 02 23, 22:57)
Rimtai    doh.gif  svecias  dar gali saipytis is jam suruostu atrakciju...., tokiu zmoniu tikrai nekviesciau i savo svente....pas mus bus patys artimiausi draugai ir giminaiciai.....
Ir man kaip tik mintis "deganti sirdis su  vardo raidemis" atrodo labai grazi....  wub.gif

Man labai patiko mintis su tom raidem deganciom.gal galetum smulkiau paaiskinti, kaip tai pasidaret?ar kokia nuotraukele idet.butu labai idomu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(activ @ 2008 02 23, 14:57)
unsure.gif ech, jokio mandagumo nebuvo unsure.gif Reze reze savo nuomone i akis verysad.gif
Atrakciju tai nemazai gan buvo pas mus  rolleyes.gif Zaideme netradicinius zaidimus gamtoje, sodyboje sutiko mus irgi ne su leles vystymu. Leidome ir zvakeles, ir keletas zaidimu buvo vakaro eigoje, 24h vel buvo mano sumastyta deganti sirdis su musu vardo raidemis.
Niekas neivertino, tik pasisaipe doh.gif Nors viskas buvo apgalvota kruopsciai, viskas derinta ir t.t. visus 8men.
Zinoma buvo ir tokiu zmoniu, kurie dekoja mums ir siandien uz puikia svente, bet deja yra ir nepraustaburniu verysad.gif
Mums su MB tai viskas patiko, viskas kele ispudi, ypac zvakeles,kurias i vandeni leidome wub.gif

oi, biski sumaisiau kam rasyt blush2.gif cia tau tas prasymas buvo skirtas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TAILER @ 2008 02 24, 12:59)
Man labai patiko mintis su tom raidem deganciom.gal galetum smulkiau paaiskinti, kaip tai pasidaret?ar kokia nuotraukele idet.butu labai idomu ax.gif

Temoje "Vestuviu vidurnaktis" aprasiusi esu labai smulkiai, man atrodo.
Cia foto idedu jeigu idomu 4u.gif foto
foto2
Atsakyti
QUOTE(activ @ 2008 02 24, 17:12)
Temoje "Vestuviu vidurnaktis" aprasiusi esu labai smulkiai, man atrodo.
Cia foto idedu jeigu idomu 4u.gif foto
foto2

Na kaip grazu, tu pati pagaminai? Pirma karta taip matau, fantastika.
Atsakyti
QUOTE(beata_abc @ 2008 02 25, 12:04)
Na kaip grazu, tu pati pagaminai? Pirma karta taip matau, fantastika.

Ne, su vyru abu. Moteris nelabai sugebetu islankstyti viska blush2.gif Ir suvirinti reikejo, tai be vyro niekaip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(activ @ 2008 02 25, 13:10)
Ne, su vyru abu. Moteris nelabai sugebetu islankstyti viska blush2.gif Ir suvirinti reikejo, tai be vyro niekaip blush2.gif

o mano MB irgi sumaste padaryt tokia staigmena sveciams- padarys is kazkokio ten stiklo sirdi, aplink konturus bus mazos lemputes-jos blykses vienaip, o vidury bus musu vardu inicialiai tai kitokia spalva svies ax.gif nu gal ir nelb aiskiai nupasakojau, bet kiek maciau ka jis ten daro, tai nebeblogai turetu but wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Roswella @ 2008 02 25, 12:20)
o mano MB irgi sumaste padaryt tokia staigmena sveciams- padarys is kazkokio ten stiklo sirdi, aplink konturus bus mazos lemputes-jos blykses vienaip, o vidury bus musu vardu inicialiai tai kitokia spalva svies  ax.gif  nu  gal ir nelb aiskiai nupasakojau, bet kiek maciau ka jis ten daro, tai nebeblogai turetu but  wub.gif

thumbup.gif tikrai, bent as, supratau, ka JB ruosia smile.gif Turetu buti tikrai labai grazu wub.gif
Atsakyti
Sveikutes,
labai jau grazu ta deganti sirdis thumbup.gif gal kas galetu pasufleruoti, kur rasti ta temele "vestuviu vidurnaktis"? ar kazkaip panasiai vadinasi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(KLP @ 2008 02 25, 12:44)
gal kas galetu pasufleruoti, kur rasti ta temele "vestuviu vidurnaktis"? ar kazkaip panasiai vadinasi  blush2.gif

Temele yra "Ivairiose smulkmenose" 4u.gif
Atsakyti