Įkraunama...
Įkraunama...

Pramogos jauniesiems

QUOTE(sticho @ 2008 02 22, 14:22)
Paliulaite, man labai patiko kaip tu pirslius vadini  thumbup.gif

doh.gif blush2.gif lotuliukas.gif net susigedau... Nors ir tame tiesos rasta, pirma naktis, su jaunaja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sticho @ 2008 02 22, 14:22)
Paliulaite, man labai patiko kaip tu pirslius vadini  thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
jau kaip nuotaiką pakėlė net ašaros ištryško iš juoko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(maidala @ 2008 02 22, 17:11)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
jau kaip nuotaiką pakėlė net ašaros ištryško iš juoko biggrin.gif

o tai man neistrysko? Sedziu darbe, vaikai aplinkui zuja, o cia ju aukletoja vos ne nuo kedes krenta is juoko. Liko nieko nesuprate lotuliukas.gif
Atsakyti
na paliulaite viena raide zodyje "pirslys" praleido. O as vienakat div raides sumaiciau, vietoj zodzio "ziurek" gavosi zodis "ziurke"
O as juk tuo sakiniu i panele kreipiausi....vaje, nors numirk is gedos.....
Atsakyti
QUOTE(Dinka78 @ 2008 02 22, 22:19)
na paliulaite viena raide zodyje "pirslys" praleido. O as vienakat div raides sumaiciau, vietoj zodzio "ziurek" gavosi zodis "ziurke"

ui mergickos prajuokinot, dabar krizenam su MB lotuliukas.gif
o mes dar su pirsliukais nieko nekalbejome, kazkaip man nedrasu dar savo noru reiksti unsure.gif
Atsakyti
O KIEK KAINUOJA VESTUVIU VEDEJAS? IR KUR SAKETES? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinka78 @ 2008 02 22, 22:19)

sitas geras thumbup.gif galejai nemalone visam gyvenimui uzsitraukti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(activ @ 2008 02 22, 08:38)
Musu atveju, tai i atrakcijas kai kurie asmenys reagavo, svelniai tariant, nekaip. Po kurio laiko viska sgyre, o dar veliau ir vel ispeike blink.gif  lotuliukas.gif
Mes,matyt, buvome nepasiruose is anksto tokioms reakcijoms doh.gif

o kokios atrakcijos pas jumi buvo? bent is mandagumo galetu nepeikt, jei jau nepatiko.. tiek sirdies idedi, o sveciai taip elgiasi.. susinervinciau ir as..
Atsakyti
QUOTE(Supo @ 2008 02 23, 12:59)
o kokios atrakcijos pas jumi buvo? bent is mandagumo galetu nepeikt, jei jau nepatiko.. tiek sirdies idedi, o sveciai taip elgiasi.. susinervinciau ir as..

unsure.gif ech, jokio mandagumo nebuvo unsure.gif Reze reze savo nuomone i akis verysad.gif
Atrakciju tai nemazai gan buvo pas mus rolleyes.gif Zaideme netradicinius zaidimus gamtoje, sodyboje sutiko mus irgi ne su leles vystymu. Leidome ir zvakeles, ir keletas zaidimu buvo vakaro eigoje, 24h vel buvo mano sumastyta deganti sirdis su musu vardo raidemis.
Niekas neivertino, tik pasisaipe doh.gif Nors viskas buvo apgalvota kruopsciai, viskas derinta ir t.t. visus 8men.
Zinoma buvo ir tokiu zmoniu, kurie dekoja mums ir siandien uz puikia svente, bet deja yra ir nepraustaburniu verysad.gif
Mums su MB tai viskas patiko, viskas kele ispudi, ypac zvakeles,kurias i vandeni leidome wub.gif
Atsakyti
Svarbiausia kad patiktu paties jauniesiems. smile.gif
mes irgi planuojame galvojame semiames ivairiausiu netradiciniu ideju. Todel net nezinau, bus besisaipanciu ir nesuprantanciu ar ne smile.gif kas bus tas,- svarbu, kad mums patiktu....
Atsakyti

Rimtai doh.gif svecias dar gali saipytis is jam suruostu atrakciju...., tokiu zmoniu tikrai nekviesciau i savo svente....pas mus bus patys artimiausi draugai ir giminaiciai.....
Ir man kaip tik mintis "deganti sirdis su vardo raidemis" atrodo labai grazi.... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nervita: 23 vasario 2008 - 21:59
QUOTE(Nervita @ 2008 02 23, 22:57)
Rimtai    doh.gif  svecias  dar gali saipytis is jam suruostu atrakciju...., tokiu zmoniu tikrai nekviesciau i savo svente....pas mus bus patys artimiausi draugai ir giminaiciai.....

Tai kad zinai.. kartais kaip tik tie patys artimiausi ir nuvilia. ir labai gaila, kad kaip tik to negali numatyti pries svente..
Atsakyti