Įkraunama...
Įkraunama...

Pramogos jauniesiems

QUOTE(paliulaite @ 2008 02 22, 08:11)
As irgi buciau linkusi pritarti, taciau vis tik, jei norima idomiau padaryti, galima pacius pirmuosius butelius ir apipuosti: tuos tai dar visi matys  biggrin.gif

Gal ir taip rolleyes.gif
Musu patirtis buvo gan skaudi. As isitikinusi,kad vakaro pasisekima labai lemia sveciu elgesys ir poziuris. Jeigu kazkokia atrakcija ju nesudomins, tai jau niekas ir nepades unsure.gif
Kol patys ruosemes, tai irgi buvome visko primaste ir ne tik del saves, bet ir del sveciu - kad jiems butu linksma,nenuobodu verysad.gif Kuo vestuves labiau artejo, tuo ir rozine spalva nuo akiu dingo doh.gif Buvo aisku, kad liksime nesuprasti daugelyje atrakciju unsure.gif O atejus vestuvems, visa tai pasitvirtino unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(krevete6 @ 2008 02 21, 15:49)
del jachtu, kiek zmoniu pas jus vestuvese buvo? pas mus bus apie 33, tai 4 jachtu reiketu g.gif  o norisi vistiek visiems kartu kazka veikti rolleyes.gif

o variantas su balionais visai neblogai skamba, reikes apgalvoti si varianta ax.gif
sticho, gal gali imesti firmos kontaktus, kuri viska nuomoja zoles riduliui? mane labai sudomino sitas dalykas bigsmile.gif

Na pas mus po gamta fotografuotis vazinejo tik palyda,t.y. liudininkai ir pamerges su pabroliais, o ne visi sveciai. Viso sveciu vestuvese buvo 65, o palydoje- apie 14 zmoniu+ fotografas. Kadangi i viena jachta telpa iki 10 zmoniu, emem dvi.
O del pramogu sveciams jau pacio sventimo metu(vakare) tai labai patarciau pasisamdyti vedeja, jei tik leidzia finansai.. rolleyes.gif Musu pasirinktas vedejas tikrai prigalvojo ivairiu pramogu ir uzduociu, visi buvo itraukti i aktyvia veikla ir nenuobodziavo.. thumbup.gif (ir nepadaugino alkoholio biggrin.gif )
Atsakyti
Pritariu activ nuomonei. Vakaras labai priklauso nuo sveciu poziurio ir nusiteikimo. Deja, bet yra tokiu zmoniu, kurie i vestuves vis dar ateina tik pagert ir pavalgyt ir bet kokios atrakcijos jiems yra nesuprantamos ir nereikalingos. verysad.gif
Zinoma, del to nereikia atsisakyti visko ka sugalvojote, nes tai vis delto jaunuju svente, taciau reikia but pasiruosus, kad ne visi tai ivertins unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sawanna @ 2008 02 22, 10:43)
Pritariu activ nuomonei. Vakaras labai priklauso nuo sveciu poziurio ir nusiteikimo. Deja, bet yra tokiu zmoniu, kurie i vestuves vis dar ateina tik pagert ir pavalgyt ir bet kokios atrakcijos jiems yra nesuprantamos ir nereikalingos. verysad.gif
Zinoma, del to nereikia atsisakyti visko ka sugalvojote, nes tai vis delto jaunuju svente, taciau reikia but pasiruosus, kad ne visi tai ivertins unsure.gif

Sitai tai as visiskai suprantu. Pati susiduriu su tokiu poziuriu dar ten, kur tikrai maniau suauksianti palaikymo. Mano mama ir visokios linksmos atrakcijos tai du nesuderinami dalykai doh.gif Taigi dabar dauguma dalyku, kuriuos darom, tiesiog vestuviu diena ir parodysim. Dabar visi tiesiog zino, kad bus kartais ir kazkas neiprasto. Visa laime, kad bus palaikantys draugai ir keletas "Protingu" giminaiciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sawanna @ 2008 02 22, 09:43)

drinks_cheers.gif ta ir norejau pasakyti,tik gal nelabai gavosi blush2.gif Aciu,Sawanna 4u.gif
Atsakyti
Visada bus tokių, kuriems niekas neįtiks.Tą patyriau pati. Vienam tas nepatiko, ką darėme, kitam - tas žaidimas ar atrakcija- neįdomi ir t.t. Svočiavimo pradžioje buvo skaudu ir liūdna kartais tai išgirsti.Bet dabar žinau,kad kas iš pradžių žmonėms atrodo neįprasta, nematyta, keista, nauja, jie nežino kaip į tai reaguoti. O paskui sako ( praėjus kuriam laikui ), kad tai buvo viena iš nuostabiausių akimirkų biggrin.gif Tad darykite viską, ką suglvojote, ir negalvokite,ką pamanys kiti. Jei Jums gražu, pirmyn biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nersim @ 2008 02 22, 10:30)
Visada  bus  tokių, kuriems  niekas  neįtiks.Tą  patyriau  pati. Vienam  tas  nepatiko, ką  darėme, kitam -  tas  žaidimas  ar  atrakcija-  neįdomi  ir  t.t.  Svočiavimo pradžioje  buvo  skaudu  ir  liūdna  kartais tai  išgirsti.Bet  dabar  žinau,kad  kas  iš  pradžių  žmonėms  atrodo  neįprasta, nematyta, keista, nauja, jie  nežino kaip  į  tai  reaguoti. O  paskui  sako (  praėjus  kuriam  laikui ), kad  tai  buvo  viena  iš  nuostabiausių  akimirkų biggrin.gif Tad  darykite  viską, ką  suglvojote, ir  negalvokite,ką  pamanys  kiti. Jei  Jums  gražu, pirmyn biggrin.gif

Na,silpnu nervu zmonems tai nelengva pakelti sveciu abejinguma ir kreivus zvilgsnius.
Sunku,kai sirdy labai skaudu, o reikia sypsotis unsure.gif
Tik as tokiu zmoniu nesuprantu g.gif Ar jie pavydi,ar ju toks budas. Niekaip nesuvokiu verysad.gif
Musu atveju, tai i atrakcijas kai kurie asmenys reagavo, svelniai tariant, nekaip. Po kurio laiko viska sgyre, o dar veliau ir vel ispeike blink.gif lotuliukas.gif
Mes,matyt, buvome nepasiruose is anksto tokioms reakcijoms doh.gif
Atsakyti
QUOTE(activ @ 2008 02 22, 10:38)
Sunku,kai sirdy labai skaudu, o reikia sypsotis unsure.gif
Tik as tokiu zmoniu nesuprantu g.gif Ar jie pavydi,ar ju toks budas. Niekaip nesuvokiu verysad.gif

Tokie žmonės kalba iš pavydo biggrin.gif Juk jei reikėtų atsistoti Jiems kalbėti ar žaidimą kokį suorganizuoti, tai kažin kas išeitų...Visada lengva kritikuoti...Daug renginių esu vedusi, ir patikėkite, visokių žmonių yra. biggrin.gif
Atsakyti
Kazkaip irgi teko su tuo susidurti, kai pirsliui pasiuliau viena ideja, o is jo sulaukiau atsakymo, kad tai vestuves - rimta svente ir i viska reikia ziureti rimtai.. bet is kitos puses, tai juk mano ir mano brangiausiojo svente g.gif
Atsakyti
QUOTE(sticho @ 2008 02 22, 11:14)
Kazkaip irgi teko su tuo susidurti, kai pirsliui pasiuliau viena ideja, o is jo sulaukiau atsakymo, kad tai vestuves - rimta svente ir i viska reikia ziureti rimtai.. bet is kitos puses, tai juk mano ir mano brangiausiojo svente  g.gif

doh.gif oho blink.gif Reikejo sakyti,kad rimtos tik laidotuves blush2.gif Per vestuves turi buti visko: ir rimties, ir asaru, ir juoko.
Atsakyti
QUOTE(sticho @ 2008 02 22, 12:14)
Kazkaip irgi teko su tuo susidurti, kai pirsliui pasiuliau viena ideja, o is jo sulaukiau atsakymo, kad tai vestuves - rimta svente ir i viska reikia ziureti rimtai.. bet is kitos puses, tai juk mano ir mano brangiausiojo svente  g.gif

Geras pislys, matosi, kad senovinis, tradicijis, atsimenantis dar tuos laikus, kai jaunosios ne savo noru tekedavo... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paliulaite @ 2008 02 22, 11:26)
Geras pislys, matosi, kad senovinis, tradicijis, atsimenantis dar tuos laikus, kai jaunosios ne savo noru tekedavo...  lotuliukas.gif

Paliulaite, man labai patiko kaip tu pirslius vadini thumbup.gif
Atsakyti