Įkraunama...
Įkraunama...

Pramogos jauniesiems

O as papildysiu tas merginas, kurios savo idejas su muilo burbulais issake.. Galbut cia ir ne naujiena, galbut ir zinote, bet nemaciau jusu pokalbiuose, kad butu kuri pasiulius mirksiukas.gif Tai va, kad nereiketu pamergeliu ar kitu sweciu kankinti (liepti pusti muilo burbulus), tai yra specialios muilo burbulu masinos, jos nuoma parai, atrodo apie 40lt, plius muilas, litras apie 60lt kainuoja, o jo uztenka 2,5h, jei neklystu..
Aisku pigesnis variantas pusti juos zmonems, bet maloniau, kai visi gales sokti, o muilo burbulai lengvai kris.. wub.gif

user posted image
Atsakyti
sveikos ax.gif
nespejau perskaityti visko, taciau turiu viena pasiulyma - lauzas dvylikta valanda arba kokie trys jakelai vienoje kruvoje arba maziukas lauziukas ir i ji berti gintaro dulkes ir linketi, kai iberi tai lauzas labai labai suliepsnoja.. fantastika mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryyte @ 2008 02 20, 21:14)
O as papildysiu tas merginas, kurios savo idejas su muilo burbulais issake.. Galbut cia ir ne naujiena, galbut ir zinote, bet nemaciau jusu pokalbiuose, kad butu kuri pasiulius mirksiukas.gif  Tai va, kad nereiketu pamergeliu ar kitu sweciu kankinti (liepti pusti muilo burbulus), tai yra specialios muilo burbulu masinos, jos nuoma parai, atrodo apie 40lt, plius muilas, litras apie 60lt kainuoja, o jo uztenka 2,5h, jei neklystu..
Aisku pigesnis variantas pusti juos zmonems, bet maloniau, kai visi gales sokti, o muilo burbulai lengvai kris..  wub.gif

user posted image

o kur galima issinuomot tokia masina ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(musu_lelele @ 2008 02 20, 21:48)
sveikos  ax.gif
nespejau perskaityti visko, taciau turiu viena pasiulyma - lauzas dvylikta valanda arba kokie trys jakelai vienoje kruvoje arba maziukas lauziukas ir i ji berti gintaro dulkes ir linketi, kai iberi tai lauzas labai labai suliepsnoja.. fantastika  mirksiukas.gif

va cia tai kazkas idomaus bet kur tu dulkiu gaut g.gif ?
Atsakyti
Mes per savo vestuves buvom issinuomave 2 jachtas Trakuose (i viena netilpom) ir plaukiojom kartu su palyda, pasidarem graziu nuotrauku.. wub.gif
O kaip iseiti del fejerverku draudimo tai galiu pasiulyti kita ne maziau nuostabu regini..mes buvom uzsisake, kad apie 12 val (dar pries fejerverkus) atveztu helio pripildytu balionu su saltosiom ugnelem. Kiekvienas svecias turejo uzdegdamas ugnele sugalvoti ko linki jauniesiems ir paleisti i dangu..Tik svarbu, kad balionu butu ne 3 ir ne 5 ir kad jie butu paleisti visi vienu metu..Vaizdas nerealus.. wub.gif Man netgi labiau patiko uz fejerverkus.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 02 21, 10:47)
va cia tai kazkas idomaus bet kur tu dulkiu gaut  g.gif ?

Na, gali pabandyt psiteiraut pas tuos kur gintaru prekiauja g.gif
Vat, galvoju idėja liuks, reiks ir man prie juros paieškot gintariuku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sawanna @ 2008 02 21, 10:17)
Mes per savo vestuves buvom issinuomave 2 jachtas Trakuose (i viena netilpom) ir plaukiojom kartu su palyda, pasidarem graziu nuotrauku..  wub.gif
O kaip iseiti del fejerverku draudimo tai galiu pasiulyti kita ne maziau nuostabu regini..mes buvom uzsisake, kad apie 12 val (dar pries fejerverkus) atveztu helio pripildytu balionu su saltosiom ugnelem. Kiekvienas svecias turejo uzdegdamas ugnele sugalvoti ko linki jauniesiems ir paleisti i dangu..Tik svarbu, kad balionu butu ne 3 ir ne 5 ir kad jie butu paleisti visi vienu metu..Vaizdas nerealus.. wub.gif Man netgi labiau patiko uz fejerverkus.. rolleyes.gif

del jachtu, kiek zmoniu pas jus vestuvese buvo? pas mus bus apie 33, tai 4 jachtu reiketu g.gif o norisi vistiek visiems kartu kazka veikti rolleyes.gif

o variantas su balionais visai neblogai skamba, reikes apgalvoti si varianta ax.gif

sticho, gal gali imesti firmos kontaktus, kuri viska nuomoja zoles riduliui? mane labai sudomino sitas dalykas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidusiukas @ 2008 02 18, 04:45)
Čia šiaip, kad idomiau butų, tai mes visu gerimu etiketes nuplausim ir banderoles kartu  4u.gif  ir dėsim savo su nuotraukopm ir su ivairiais pavadinimais  blush2.gif

Man grazi pati ideja ant buteliu nuotraukas, bet pagalvojus kad tie buteliai su nuotraukom voliosis siukslyne tai ne kas.
Atsakyti
Gal reklameles nepadarysiu ax.gif bet radau juos internete:

http://www.vpramogos.lt/pramogos-nuoma
Atsakyti
QUOTE(beata_abc @ 2008 02 21, 15:53)
Man grazi pati ideja ant buteliu nuotraukas, bet pagalvojus kad tie buteliai su nuotraukom voliosis siukslyne tai ne kas.

drinks_cheers.gif as galvoju, kad bereikalingos islaidos tiesiog. Po vestuviu visu buteliu nesusirinksi prisiminimui biggrin.gif blush2.gif Niekas,manau, neivertins. Griebs griebs, isgers ir baigta, o pinigai bus ismesti unsure.gif
Na,bet cia tik mano nuomone 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(musu_lelele @ 2008 02 20, 20:48)
sveikos  ax.gif
nespejau perskaityti visko, taciau turiu viena pasiulyma - lauzas dvylikta valanda arba kokie trys jakelai vienoje kruvoje arba maziukas lauziukas ir i ji berti gintaro dulkes ir linketi, kai iberi tai lauzas labai labai suliepsnoja.. fantastika  mirksiukas.gif

thumbup.gif ideja sauni, tik gali sveciai nesuprasti blush2.gif Kam cia mesti tas dulkes, kam cia linketi, gi jau sveikindami palinkejome ir pan. Bent pas mus buvo situacija, kai zvakeles leidome i vandeni,tai zmones,pas kuriuos kose galvoja,klause,ka cia turejo reiksti doh.gif O mes nesupratome ar jie cia rimtai,ar juokauja. Tiesiog atrakcija ir tiek,bet...Zmones visur iesko prasmes ir esmes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sticho @ 2008 02 21, 14:57)
Gal reklameles nepadarysiu  ax.gif  bet radau juos internete:

http://www.vpramogos.lt/pramogos-nuoma

aciu 4u.gif

na, kazkaip tie salmai uzkliuvo man g.gif per vestuves gana sunku butu turbut ne vien jaunajai ji uzsideti biggrin.gif cia as vis apie rieduli lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(activ @ 2008 02 21, 22:41)
drinks_cheers.gif as galvoju, kad bereikalingos islaidos tiesiog. Po vestuviu visu buteliu nesusirinksi prisiminimui biggrin.gif  blush2.gif Niekas,manau, neivertins. Griebs griebs, isgers ir baigta, o pinigai bus ismesti unsure.gif
:

As irgi buciau linkusi pritarti, taciau vis tik, jei norima idomiau padaryti, galima pacius pirmuosius butelius ir apipuosti: tuos tai dar visi matys biggrin.gif
Atsakyti