to NERSIM ir DZIJANKA
merginos turiu prasyma gal galite atsiusti power point pristatyma laaabai prasau...
noriu padaryti ta pristatyma nes musu kavineje yra ekranas, mus reikes tik savo PC atsivezti labai noreciau vakaro paivairinimui padaryti visiems staigmena, bet nz nuo ko pradeti ta pristatyma. buciau labai dekinga uz pagalba
jolanta.bc@gmail.com
aciu is anksto
QUOTE(Supo @ 2008 01 27, 16:54)
Gal galima to zmogaus kontaktus gaut, kuris prezentacijas daro? aciu
o kas cia per prezentacija?
nagi, nuotakos, negi nebera daugiau veiklos vestuviu diena?
na mes ir norime i trakus, as visai esu zalia tokiuose reikaluose, todel dziaugiuosi kad atsirado tokia temule kur galiu paskaitineti, aciu
na, merginos, papasakokit ka veiksite (ar veikete) vestuviu diena
QUOTE(Helene @ 2007 10 26, 19:36)
sutinku visom keturiom vestuves nera parodomoji programa su patentuotais scenarijais, nesuprantu kur problema, jei kas pasinaudoja viena ar kita ideja, juk cia individuali proga, individualus jausmas ir kiekvieno reikalas kaip sita svente apipavidalinti, o jei tai ya slapta, tai slepkite as galiu atsiusti viska kas pas mane buvo, pradedant nuo korteliu, pakvietimu, papuosimu, muzikos ir panasiai, jei tik tai prisides prie issvajotosios kazkurios nuotakos sventes
Sveikos, esu pas jus dar naujoke. Prisiskaiciau visokiu graziausiu ideju - nu jus ir isradingos visos esate
As irgi turiu viena ideja, kuria panaudosime per savo vestuves, jos, beje, bus geguzes 17 d.
Tai va, mes darome toki albuma: galima iskirpti is zurnalu ivairiu zmoniu figuras ir uzklijuoti savo galvas Ir kurti kokia nors istorija, pvz., stai mane atnese gandras - reikia kudikystes nuotraukos, vyra rado kopustu lauke, po to buvo vaikyste - kerpame, klijuojame, rasome apie tai, kas buvo vaikysteje ir t.t. Tikiuosi ideja suprantate. Mes tai kitaip truputi dar darome, nes kai ant iskarpu klijuojamos galvos, tai ne taip graziai atrodo, tad mes su kompiuteriu viska darom - yra tokia programa, su kuria galima ivairiai zaisti su nuotraukomis. Cia jau maniskis specializuojasi tame Tai is interneto siunciasi visokias nuotraukas, graziai ideda musu galvas ir net nesimato, kad kuo nors galva nuo kuno skirtusi
O taip pat labai laukciau ideju adresu: airune@xxx.lt
Čia šiaip, kad idomiau butų, tai mes visu gerimu etiketes nuplausim ir banderoles kartu ir dėsim savo su nuotraukopm ir su ivairiais pavadinimais
QUOTE(Nidusiukas @ 2008 02 18, 03:45)
Čia šiaip, kad idomiau butų, tai mes visu gerimu etiketes nuplausim ir banderoles kartu ir dėsim savo su nuotraukopm ir su ivairiais pavadinimais
Negi banderoles trukdo? Bet siaip ideja labai sauni. Dekui.
QUOTE(Nidusiukas @ 2008 02 18, 03:45)
ideja!
QUOTE(paliulaite @ 2008 02 18, 12:53)
ideja!
Ačiū tikiuos kas nors pasinaudos idėja
QUOTE(Nidusiukas @ 2008 02 18, 12:03)
Ačiū tikiuos kas nors pasinaudos idėja
Del tos idejos esu maciusi ir girdejus, kad daro tik ant keletos buteliu- pamergiu asareles, mamos rauda, pirslio kazkas dar ten ir pan....
Tema labai gera tik, kad ideju nelabai yra