Įkraunama...
Įkraunama...

Pramogos jauniesiems

o mes tai ruosiame per vestuves vienas kitam siurpriza. tai buvo mano mylimojo ideja, kadangi dar yra puse metu iki vestuviu tai sutikau. dabar mastau ka galeciau idomaus jam parodyt... galvoju gal padainuot kokia daina... o gal kokiu ideju jus pasiulysite... gal bent zinote kokia daina tiktu. ech uzsikroviau problemele, nors visai malonia smile.gif beje dar galvojame patys sukurti jaunuju valsia. parsisiuntem is sokiu desimtuko pavyzdziu ir bandome kazka derinti smile.gif kadangi esame abu sokejai tai neturetu but sunku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(syte @ 2007 04 12, 18:18)
Nesijaudink dėl to per daug  4u.gif
Beje dėl vakaro paįvairinimo... Taigi mačiau pirkti šokolado fontaną (Mole apie 200Lt kainuoja)  ax.gif Pradedu galvoti, kad visai smagu būtų tokį įrenginį turėti  wub.gif

as labai labai noriu to fontano cry.gif cry.gif cry.gif kur tiksliau ji matete blush2.gif as net jo noreciau ne tik savo vestuvems bet siaip idiotiskiems baliukams su "su mesytem" pakeist

O kaip galima butu slide show paleisti is kompo ant sienos kad dideles matytusi foto? ar yra tam spec irenginys koks tai?
Atsakyti
QUOTE(Ingusia31 @ 2008 01 17, 20:59)

O kaip galima butu slide show paleisti is kompo ant sienos kad dideles matytusi foto? ar yra tam spec irenginys koks tai?

Projektorius. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*saulė* @ 2008 01 18, 09:11)
Projektorius. smile.gif

Geras dalykas gal ax.gif o galzinote kur buna ju vogt blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 05 25, 12:21)
unsure.gif o,cia tada beda yra...Foto reikia tikrai ax.gif Mes irgi ju daug neturime,bet kazkaip isrankiojau ir gavosi apie 13 skaidriu.Deja ju neberodysime,del laiko stokos rolleyes.gif Bet dar,kai si mintis buvo neisblesusi,tai ir muzikini fona padareme ir garsini fona irasyti norejome,kad tik ijungi ir ziuri,klausai,nieko daryti nebereiketu ax.gif Na,bet gavosi taip,kad ir liks sios skaidres kompe neparodytos ax.gif

sveikos 4u.gif man irgi patiko mintis su saidrem, bet niekaip nesuprantu, kaip jus parodysit visiems sveciams? juk per kompa nerodysit?
Papildyta:

Projektorius. smile.gif
[/quote]
o is kur gauti ta projektoriu, buna nuomuot? juk nepirksi del vieno karto g.gif
Papildyta:
QUOTE(aiste20 @ 2007 08 26, 21:58)
galiu parekomenduoti faina vedeja renginiu (pati raso scenarijus) kam reikes rasykit i az  4u.gif

labas, man reiketu vedejos, bet dar nemoku rasyt i emeila blush2.gif gal gali man parasyt, aciu!
Papildyta:
QUOTE(abraCadabra @ 2007 08 26, 22:32)
labas labas  4u.gif  jei reikia vestuviu planuotoju, vedeju, sauniu atrakciju, idomiu ideju, netradicinio paziurio i vestuves. galime padeti tokiais klausimais smile.gif  thumbup.gif

MERGINOS, PADEKIT MAN SU VAKARO VEDEJU, GAL GALIT KOKI PIGU VARIANTA PASIULYTI?
Atsakyti
O kiek tu gali mokėti vakaro vedejai?Rašai, kad reikia pigaus varianto.Ir kokiame mieste?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nersim: 20 sausio 2008 - 14:17
QUOTE(juoduke81 @ 2008 01 19, 17:58)
o is kur gauti ta projektoriu, buna nuomuot? juk nepirksi del vieno karto  g.gif

na,buna,kad sodyboje,kuria nuomoji turi. Musu sodyboj buvo, butu isnuomave, tik laiko stygius buvo beprotiskas unsure.gif
O pirkti,tai nesamone blush2.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
ziuriu diskutuojat apie projektorius ax.gif tai jie dazniausiai nuomuojami verslo inkubatoriuose arba siaip kokiose konferenciju salese. Tik kainu deja nzn rolleyes.gif

PS: internete radau tarkim Alytuje 8 h - 100 lt. Tik va nzn ar leidzia juos issinesti. Rodos taip, tik neesu 100 % tikra. Reiketu pasiskambinti pasiklausti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sejle: 21 sausio 2008 - 11:35
QUOTE(Puke111 @ 2007 12 03, 12:55)
Sveikute mirksiukas.gif  ar galėtum man atsiųsti? vgrublyte@yahoo.com blush2.gif  Dėkui 4u.gif

Ir man blush2.gif jurze@one.lt

Aciu aciu aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sejle @ 2008 01 21, 11:32)
PS: internete radau tarkim Alytuje 8 h - 100 lt.

Musu sodyboje uz valanda apie 90lt paprase biggrin.gif Tai buvo dar vienas rodiklis del ko apsigalvojome doh.gif Nesamoninga kaina schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kazlė @ 2008 01 21, 14:09)
Ir man blush2.gif  jurze@one.lt 

Aciu aciu aciu 4u.gif

Ir as norėčiau dovaite@gmail.com. Dėkui!
Atsakyti
as jau norejau kurti tokia pacia tema smile.gif
noreciau, kad daugiau nuotaku (busimu ir esamu) pasidalintu ivairiomis idejomis, ka veikti po baznycios 4u.gif

mes visalaika buvom nusprende nuomotis laiva Trakuose, taciau zmogus, su kuriuo bandeme kelis kartus tartis, tiesiog nepagaunamas unsure.gif paskambinus sako rasyti email'a, o parasius email'a, jo neatsako verysad.gif
kazkaip net nebesinori ir to laivo, nes neaisku kaip baigtusi vestuviu diena unsure.gif

MB pusbrolio vestuves vazinejomes uzsakytu papuostu troleibusu. Buvo labai linksma: sokom, gerem, valgem bigsmile.gif zodziu, mintis puiki, bet mes juk kartotis negalime cool.gif

ka dar galetumete pasiulyti ? norim , kad visas pulkas zmoniu galetu megautis tuo malonumu( ju bus apie 33) smile.gif
Atsakyti