Įkraunama...
Įkraunama...

Pramogos jauniesiems

Mergaites, labai patarimu ir ideju reikia. Mano vestuves rugpjucio 1 d. blush2.gif Kadangi isteku uz anglo, tai noriu kaip nors suderint lietuviskus ir angliskus paprocius. g.gif Norisi ,kad abi puses viska suprastu ir smagiai praleistu laika. Net nezinau, uo ko cia pradeti, juk verteju napristatysi visur verysad.gif taip, kad gal kuo maziau kalbu, o daugiau atrakciju. Padekit kuo gasli, please ax.gif Is anksto dekui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(coliuke 1745 @ 2007 11 29, 21:58)
Mergaites, labai patarimu ir ideju reikia. Mano vestuves rugpjucio 1 d.  blush2.gif Kadangi isteku uz anglo, tai noriu kaip nors suderint lietuviskus ir angliskus paprocius.  g.gif Norisi ,kad abi puses viska suprastu ir smagiai praleistu laika. Net nezinau, uo ko cia pradeti, juk verteju napristatysi visur verysad.gif  taip, kad gal kuo maziau kalbu, o daugiau atrakciju. Padekit kuo gasli, please ax.gif  Is anksto dekui smile.gif

Na reiketu pradeti nuo vedejo susiradimo, kuris kalbetu anglu kalba, o tada viska suderinsite su juo, nes pirsliams ar muzikantams tokio darbo juk neauzkrausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ispaikyta @ 2007 11 28, 17:09)
nium joa nuotaika gera visu svarbiausia... o mano vestuves bus rugpjucio 16  smile.gif

mano irgi! biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
To coliuke 1745

Beje zinau mergina, kuri veda renginius bei vestuves, taip pat ir anglu kalba.
Jei ka galiu kontaktus atsiusti.
Papildyta:
Rasyk i AZ
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 04 16, 22:35)
o kas su tais muzikantais? g.gif Kas tada per muzikantai doh.gif Mes kai dar maneme,kad nesamdysime muzikanto,tai prisirinkome dainu:senu hitu uzsienietisku ir lietuvisku,paskui tokiu grupiu kaip junior ar foje,paskui siu dienu.Ketinome daryti vakara keliu kartu.Toki su mintimi...Bet atsrado muzikantas ir dainu nebereikia.
Jeigu vakaras toks tuscias,tai ta pagrobima tikrai galima organizuoti jau sodyboje,tai ir sveciams atrakcija butu ir linksma...
O tai bus kokie liudininkai ar pirsliai?Jie gal prigalvos dar kokios veiklos g.gif

o kur tokius muzikantus rasti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Helene @ 2007 10 26, 16:36)
sutinku visom keturiom thumbup.gif  vestuves nera parodomoji programa su patentuotais scenarijais, nesuprantu kur problema, jei kas pasinaudoja viena ar kita ideja, juk cia individuali proga, individualus jausmas ir kiekvieno reikalas kaip sita svente apipavidalinti, o jei tai ya slapta, tai slepkite drinks_cheers.gif  as galiu atsiusti viska kas pas mane buvo, pradedant nuo korteliu, pakvietimu, papuosimu, muzikos ir panasiai, jei tik tai prisides prie issvajotosios kazkurios nuotakos sventes drinks_cheers.gif

Sveikute mirksiukas.gif ar galėtum man atsiųsti? vgrublyte@yahoo.com blush2.gif Dėkui 4u.gif
Atsakyti
[quote=Nersim,2007 07 04, 20:18]
Neslysta jokie bateliai biggrin.gif Tik išėjus iš bažnyčios, pabroliai stovi vienoje pusėje, pamergės - kitoje ir pučia burbulus.Super gerai atrodo. thumbup.gif Ir tirkai nepaslysite.Tai išbandyta jau kelis kartus biggrin.gif
Papildyta:
Vienose vestuvėse buvau ant sienų padariusi jaunųjų draugystės , susipažinimo istoriją. Lapus su nuotraukomis ir apibūdinimais iškabinau dviem linijomis. Viršutinėje - jaunosios nuotraukos nuo vaikystės, toliau pauglystės ir jaunystės. Apatinėje linijoje - jaunikio nuotraukos. O tada sujungiau dvi linijas ir kabinau į vieną liniją, kai jie susipažino, jų pirmąsias nuotraukas ir prikabinau dar kelias iš vakaro darytas jų nuotraukas. Manau , svečiams buvo įdomu žiūrėti, aptarti, prisiminti, susipažinti biggrin.gif

Papildyta:
Nelieka jokių dėmių biggrin.gif Muilo burbulai beveik nesileičia prie rūbų biggrin.gif
[/

kur tokius muzikntus rasti?nes as labai nenoriu tu tradiciniu vestuviu muzikantu
Atsakyti
Laba diena, jau kelintą kartą girdžiu, kad jaunųjų draugai, ar pulkas dovanoja jauniesiems šou programėlę, t.y. fakyrus ar pilvo šokį.
Ką jūs dėl to manote ir gal dar turite kokių pasiūlymų? smile.gif
Atsakyti
Mes per vestuves turejom Cicino ir Kirkorovo sou. bet esme ta kad tezinojom mes ir mano teveliai, daugiau niekas niekas... vat cia ir buvo siurprizas kai jau jaunuosius tipo palydi 'i lova' lotuliukas.gif cia jau po fejerverku, po visokiu ilgiausiu metu shast ir YRA SVECIU ir tikrai visus nustebino.
Geras efektas, geras sou ir labai visi ji mini 4u.gif

P.S. kitas dalykas jei ka draugai organizuoja visitek reikia duoti zinoti, nes ypac jei samdot kazka vakarui vesti ar pirsli-svarbu zinoti tokius dalykus
Atsakyti
Manau tikrai kiekviena jaunųjų pora būtų petenkinta kažkokia staigmena.
Galima suorganizuoti fejerverkus vidurnakty...
Jei pigiau - tai galima suorganizuoti, kad tarkim per jaunųjų valsą / šokį visi aplink sustoję svečiai pūstų muilo burbulus...
Galima užsakyti patinkantį daininką (prilausomai nuo skiriamos sumos), ar kad bent vieną dainą mėgstamiausią sudainuotų...
Jei žinote, kad jaunieji planuoja namo važiuoti, tai staigmena gali būti papuoštas viežbutis...
Jei kils idėjų, dar parašysiu bigsmile.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(renata777 @ 2008 01 07, 20:59)
Manau tikrai kiekviena jaunųjų pora būtų petenkinta kažkokia staigmena.
Galima suorganizuoti fejerverkus vidurnakty...
Jei pigiau - tai galima suorganizuoti, kad tarkim per jaunųjų valsą / šokį visi aplink sustoję svečiai pūstų muilo burbulus...
Galima užsakyti patinkantį daininką (prilausomai nuo skiriamos sumos), ar kad bent vieną dainą mėgstamiausią sudainuotų...
Jei žinote, kad jaunieji planuoja namo važiuoti, tai staigmena gali būti papuoštas viežbutis...
Jei kils idėjų, dar parašysiu  bigsmile.gif  g.gif

tai wa, kad fejerwerku nenori, o leisime balionus su saltomis ugnelemis;muilo burbulus per walsa pus pamerges;Kazlauskiene jaunuosius sweikins ir skirs daina;o westuwes sodyboje ir kambarys bus papuostas...... smile.gif
as galwoju, kad gal pilwo soki uzsakyti, bet kai pasakiau mamai,ji kategoriskai uzpriestarawo.....
Papildyta:
QUOTE(uogute @ 2008 01 07, 19:26)
Mes per vestuves turejom Cicino ir Kirkorovo sou. bet esme ta kad tezinojom mes ir mano teveliai, daugiau niekas niekas... vat cia ir buvo siurprizas kai jau jaunuosius tipo palydi 'i lova'  lotuliukas.gif  cia jau po fejerverku, po visokiu ilgiausiu metu shast ir YRA SVECIU ir tikrai visus nustebino.
Geras efektas, geras sou ir labai visi ji mini  4u.gif

P.S. kitas dalykas jei ka draugai organizuoja visitek reikia duoti zinoti, nes ypac jei samdot kazka vakarui vesti ar pirsli-svarbu zinoti tokius dalykus

gal turite ju kontaktus?
gal galita parasyti i az kaina.
Atsakyti
QUOTE(aagnyte @ 2008 01 07, 19:18)
gal turite ju kontaktus?
gal galita parasyti i az kaina.

Seip prie 'planavimo' temos yra gerai paieskojus kita tema 'idejos vakaro payvairinmui'-ten siulyciau tikrai daug geru minciu pasisemti 4u.gif
Atsakyti