Įkraunama...
Įkraunama...

Pramogos jauniesiems

QUOTE(aganiute @ 2007 08 23, 16:51)
agate suprantu tave, bet jei norejai kad tai butu tik per jusu svente (bent iki tol, kol dar kazkada kazkam butu sovusi i galva tokia mintis) tai manau nereikejo
smulkiai papasakoti kaip jus tai darete... as net nedvejoju kad db bus nemazai kas sia minty panaudos...gal savaip bet panaudos... nes mintis tikrai  thumbup.gif
tam cia gi ir dalinames mintis kad vienos is kitu kazko naujo pasiimtumeme...
NA BET CIA TIK MANO NUOMONE 4u.gif
o tu neliudek, dziaukis kad buvai pirma kuri nustebinai savo svecius ir visa tai paliko tiek ispudziu... o db jau dziaukis kas buvai kazko pradininke ir tuo db gali pasidziaukgti kiti  thumbup.gif  bigsmile.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif vat cia per kvailuma istikruju aprasiau. Dabar nerasyciau rolleyes.gif blush2.gif
Ai, bet tiek to...Gi nevienintele turiu fantazija ir Lietuvoje ne vienas zmogus gyvena. Buna sutapimu ir pan ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
nu baikim,nesipykim ir nesinervuokim,juk planuojam savo pasaka,tai ir nuotaikos turi buti pasakiskos mirksiukas.gif
tai gal kas galit ka pasiulyti ax.gif nu ir taip ir taip galvoju,kazko nesiseka blush2.gif
Atsakyti
teisingas poziuris thumbup.gif drinks_cheers.gif
beje as ir taip tavim zaviuosiu, kiek tu visko vestuvems nuveikei pati ir taip orginaliai, graziai, nematytai ir .t.t
saunuole thumbup.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(braziute @ 2007 08 23, 16:56)
nu baikim,nesipykim ir nesinervuokim,juk planuojam savo pasaka,tai ir nuotaikos turi buti pasakiskos mirksiukas.gif
tai gal kas galit ka pasiulyti ax.gif nu ir taip ir taip galvoju,kazko nesiseka blush2.gif

blush2.gif oi ne...Cia niekas nesipyksta nono.gif
Tiesiog diskutuojam rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 08 23, 14:59)
blush2.gif oi ne...Cia niekas nesipyksta nono.gif
Tiesiog diskutuojam rolleyes.gif

tau pagyrimo rasta reikia iteikti uz tokias pasakiskas idejas mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(braziute @ 2007 08 23, 17:10)
tau pagyrimo rasta reikia iteikti uz tokias pasakiskas idejas  mirksiukas.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

blush2.gif blush2.gif negedinkit manes flirt.gif biggrin.gif
Sunku dabar, kai visko pilna, kazka besugalvoti originalaus rolleyes.gif Idejos kartojasi bet kokiu atveju. Mano visos idejos irgi 100 kartu girdetos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 08 23, 15:13)
blush2.gif  blush2.gif negedinkit manes flirt.gif  biggrin.gif
Sunku dabar, kai visko pilna, kazka besugalvoti originalaus rolleyes.gif Idejos kartojasi bet kokiu atveju. Mano visos idejos irgi 100 kartu girdetos doh.gif

AGGATE,tavo nuotraukytes galima paziureti kur nors ax.gif
Atsakyti
As it to paties norejau paprasyti, bet kazkaip vis nedrysau blush2.gif
Manau kad jos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
o man nejuokinga...Nes tai turejo buti tik musu sventeje, o dabar ziuriu jau kelintose vestuvese tas pats doh.gif verysad.gif unsure.gif

na nepykit, bet cia jau tikrai juokinga darosi.... juk tikrai, jei nenori kad kas nukopintu tavo ideju-nereklamuok cia forume.

nezinau, sakysime as is sito forumo praktiskai visas vestuves susiorganizavau kitaip tariant kopindama ka kiti daro ir ko nedaro. tuo paciu kazko savo idejau, ir nieko neslepdama duodu idejas kitoms-jei sudomino-darykite kaip ir as... mano vestuves jau praejo, galiu pasakyti ko nedaryciau ir ka kartociau ir siulau busimoms nuotakos viska geriausia nes ju svente dar tik bus! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2007 08 23, 20:11)
na nepykit, bet cia jau tikrai juokinga darosi.... juk tikrai, jei nenori kad kas nukopintu tavo ideju-nereklamuok cia forume.

lotuliukas.gif as ne kokia pardaveja ir nereklamuoju nieko lotuliukas.gif O jei rimciau,tai baigiam ta diskusija apie ta pati... mirksiukas.gif Toliau dalinkites idejomes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(varniukas @ 2007 08 23, 15:14)
Blue Rose, 200 lt tai cia uz balionus su ugnelem + atvezimas i Klimkyne???

taip ax.gif , iki klimkynes apie 30km, skaiciuoja kelia ir atgal iki vilniaus....
siaip parasyk i dekobali laiskuti ir pasiklausinek, man iskarto atrase kainas ir viska issamiai paaiskino.
Atsakyti
galiu parekomenduoti faina vedeja renginiu (pati raso scenarijus) kam reikes rasykit i az 4u.gif
Atsakyti