Įkraunama...
Įkraunama...

Pramogos jauniesiems

QUOTE(braziute @ 2007 08 23, 11:17)
labutis,gal dar kas kazkokiu ideju turite 24h 4u.gif sirdi buvau nusprendusi,bet pas draugus pries pora sav.vestuvese ji buvo,tai nenoriu jau dabar to pacio verysad.gif dar apie tuos balionus galvoju g.gif bet gal turit kokiu nauju minciu ax.gif  4u.gif

O ar žinojote, kad norint leisti į orą helio balionus, reikia gauti Civilinės aviacijos administracijos leidimą ir likus 20 min. iki planuojamos 'atrakcijos' jiems apie tai pranešti? Aš asmeniškai pirmą kartą išgirdau tokį dalyką blink.gif , nes ir mes svarstėme galimybę leisti balionus... Tiesa, nežinau, ar norint paleisti, pvz., 10 balionų jo irgi reikia prašyti. Tik informuoju, kad girdėjau tokį dalyką. Pasidomėsiu tuo ir savo atradimais pasidalinsiu su visomis 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Katulė @ 2007 08 23, 13:58)
O ar žinojote, kad norint leisti į orą helio balionus, reikia gauti Civilinės aviacijos administracijos leidimą ir likus 20 min. iki planuojamos 'atrakcijos' jiems apie tai pranešti? Aš asmeniškai pirmą kartą išgirdau tokį dalyką  blink.gif , nes ir mes svarstėme galimybę leisti balionus... Tiesa, nežinau, ar norint paleisti, pvz., 10 balionų jo irgi reikia prašyti. Tik informuoju, kad girdėjau tokį dalyką. Pasidomėsiu tuo ir savo atradimais pasidalinsiu su visomis  4u.gif .

del paprastu helio balionu?????????? nemanau ....butu apsurdiska .....leidimo gal tik su balionu skraidant reikia smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(braziute @ 2007 08 23, 09:17)
labutis,gal dar kas kazkokiu ideju turite 24h 4u.gif sirdi buvau nusprendusi,bet pas draugus pries pora sav.vestuvese ji buvo,tai nenoriu jau dabar to pacio verysad.gif dar apie tuos balionus galvoju g.gif bet gal turit kokiu nauju minciu ax.gif  4u.gif

mes helio balionus dejome prie teveliu namo (jie gyvena uzmiestyje neseniai issikele tad nevisi zinojo kur vaziuoti dar) tad pakabinom prie kelio kur sukti penkis geltonus (derinom prie geltonu kaliju lotuliukas.gif ) helio balionus kad rodytu kelia pas jaunaja. ir taip pat prie sodybos vartu kabejo balionai. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Katulė @ 2007 08 23, 11:58)
O ar žinojote, kad norint leisti į orą helio balionus, reikia gauti Civilinės aviacijos administracijos leidimą ir likus 20 min. iki planuojamos 'atrakcijos' jiems apie tai pranešti? Aš asmeniškai pirmą kartą išgirdau tokį dalyką  blink.gif , nes ir mes svarstėme galimybę leisti balionus... Tiesa, nežinau, ar norint paleisti, pvz., 10 balionų jo irgi reikia prašyti. Tik informuoju, kad girdėjau tokį dalyką. Pasidomėsiu tuo ir savo atradimais pasidalinsiu su visomis  4u.gif .

blink.gif blink.gif blink.gif cia kas dabar,nu geras,kazkaip nesitiki,jei ka suzinosi pranesk mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(uogute @ 2007 08 23, 13:13)
mes helio balionus dejome prie teveliu namo (jie gyvena uzmiestyje neseniai issikele tad nevisi zinojo kur vaziuoti dar) tad pakabinom prie kelio kur sukti penkis geltonus (derinom prie geltonu kaliju  lotuliukas.gif  ) helio balionus kad rodytu kelia pas jaunaja. ir taip pat prie sodybos vartu kabejo balionai.  bigsmile.gif

matai as ne tiek,kad kabint juos noriu kazkur,bet paminejau kaip galimybe leisti juos 12h,bet noriu kazko kito,kazko tokio,kad butu grazu,pvz.ne balionu ir ne sirdies,taciau ko,niekaip nesugalvoju umn.gif gal kas gali patarti ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue_rose @ 2007 08 21, 23:29)
Mes emem 50 balionu, ir atvezimas mieste buvo nemokamas... o uz miesto (neatsimenu kainos), tai sumokejom siek tiek daugiau nei 200lt.

Blue Rose, 200 lt tai cia uz balionus su ugnelem + atvezimas i Klimkyne???
Atsakyti
QUOTE(braziute @ 2007 08 23, 16:02)
matai as ne tiek,kad kabint juos noriu kazkur,bet paminejau kaip galimybe leisti juos 12h,bet noriu kazko kito,kazko tokio,kad butu grazu,pvz.ne balionu ir ne sirdies,taciau ko,niekaip nesugalvoju  umn.gif gal kas gali patarti ax.gif  4u.gif

g.gif jus apie degancia sirdi kalbat? g.gif blink.gif Is kur cia taip greit viskas plinta g.gif Iki musu vestuviu apie toki dalyka negirdejau ir nemaciau,o dabar tai jau ne kazkas tokio thumbup.gif ,o atsibodes 24h sutikimas unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aggate: 23 rugpjūčio 2007 - 15:23
QUOTE(aggate @ 2007 08 23, 14:16)
g.gif jus apie degancia sirdi kalbat? g.gif  blink.gif Is kur cia taip greit viskas plinta g.gif Iki musu vestuviu apie toki dalyka negirdejau ir nemaciau,o dabar tai jau ne kazkas tokio thumbup.gif ,o atsibodes 24h sutikimas unsure.gif  verysad.gif

lotuliukas.gif ne ne ne lotuliukas.gif neaip supratai mane mirksiukas.gif tai neatsibode tikrai,bet pries tai poste pasisakiau,kad katik draugai ta pati dare,tai nenoriu kartotis,noriu kazko kito,nes tu paciu draugu nemazai bus ir musu vestuvese,kur pas juos buvo,va kame beda mirksiukas.gif prajuokinai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(braziute @ 2007 08 23, 16:36)
lotuliukas.gif ne ne ne lotuliukas.gif neaip supratai mane mirksiukas.gif tai neatsibode tikrai,bet pries tai poste pasisakiau,kad katik draugai ta pati dare,tai nenoriu kartotis,noriu kazko kito,nes tu paciu draugu nemazai bus ir musu vestuvese,kur pas juos buvo,va kame beda mirksiukas.gif prajuokinai lotuliukas.gif

unsure.gif o man nejuokinga...Nes tai turejo buti tik musu sventeje, o dabar ziuriu jau kelintose vestuvese tas pats doh.gif verysad.gif unsure.gif Idomu tik ar zmones patys sugalvojo ar cia SM mano postus paskaite g.gif Jeigu patys, tai taip apmaudu nera, bet jeigu nukopijavo, tai nelabai malonu girdeti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 08 23, 15:39)
unsure.gif o man nejuokinga...Nes tai turejo buti tik musu sventeje, o dabar ziuriu jau kelintose vestuvese tas pats doh.gif  verysad.gif  unsure.gif Idomu tik ar zmones patys sugalvojo ar cia SM mano postus paskaite g.gif Jeigu patys, tai taip apmaudu nera, bet jeigu nukopijavo, tai nelabai malonu girdeti unsure.gif

Jau kažkur rašiau, kad apie degančią širdį visai neseniai rodė filme 'Kelias į laimę.Bjanka" per LTV.Jei kas matė, tai ir pasinaudojo tokia mintimi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nersim @ 2007 08 23, 16:48)
Jau  kažkur  rašiau, kad apie  degančią  širdį  visai  neseniai  rodė  filme 'Kelias  į  laimę.Bjanka"  per  LTV.Jei  kas  matė, tai  ir  pasinaudojo  tokia  mintimi biggrin.gif

g.gif gal...
Siaip as nemaciau to serialo rolleyes.gif bigsmile.gif
Na, tikekimes, kad is serialo paeme sia ideja rolleyes.gif
Atsakyti
agate suprantu tave, bet jei norejai kad tai butu tik per jusu svente (bent iki tol, kol dar kazkada kazkam butu sovusi i galva tokia mintis) tai manau nereikejo
smulkiai papasakoti kaip jus tai darete... as net nedvejoju kad db bus nemazai kas sia minty panaudos...gal savaip bet panaudos... nes mintis tikrai thumbup.gif
tam cia gi ir dalinames mintis kad vienos is kitu kazko naujo pasiimtumeme...
NA BET CIA TIK MANO NUOMONE 4u.gif
o tu neliudek, dziaukis kad buvai pirma kuri nustebinai savo svecius ir visa tai paliko tiek ispudziu... o db jau dziaukis kas buvai kazko pradininke ir tuo db gali pasidziaukgti kiti thumbup.gif bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 08 23, 14:39)
unsure.gif o man nejuokinga...Nes tai turejo buti tik musu sventeje, o dabar ziuriu jau kelintose vestuvese tas pats doh.gif  verysad.gif  unsure.gif Idomu tik ar zmones patys sugalvojo ar cia SM mano postus paskaite g.gif Jeigu patys, tai taip apmaudu nera, bet jeigu nukopijavo, tai nelabai malonu girdeti unsure.gif

nera cia ko krimstis ir nerimauti mirksiukas.gif reikia dziaugtis,kad tavo ideja kazkam patiko,gal veliau ji taps ir tradicija bigsmile.gif bet,kad paguosciau,ji tikrai ne is SM ideja pasinaudojo,o butent is filmo mirksiukas.gif ji SM niekada nebuna 4u.gif tai vat nusiramink ir nepergyvenk,o man tavo postas tikrai juoka sukele mirksiukas.gif

p.s. juk tam cia ir esam,kad idejomis dalintumemes ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braziute: 23 rugpjūčio 2007 - 15:54