Įkraunama...
Įkraunama...

Pramogos jauniesiems

QUOTE(Nersim @ 2007 08 21, 18:09)
Nesupratau, ko  tu  klausi?Kokios  pagrindinės  pamergės  ir  scenarijai??? g.gif

teisiog noriu suzinoti, kokios ju pareigos..kuo jie rupinasi vestuvems?
Atsakyti
roziu ziedlapiai su zvakemis atsibodo... verysad.gif
Atsakyti
Labai daug ideju prisirinkau cia... taciau atsirinkom kas mums prieinamiausia pagal kaina ir grozi ax.gif Leidome helio balionus su ugnelem - visi sveciai liko suzaveti.... puse verke is grozio wub.gif fainiau gal net uz fejerverkus (nors man jie irgi labai patinka,bet jau iprasta).
Atsakyti
o kiek kainavo tie helio balionai? ax.gif as ju labai noriu, bet bijau, kad kainele bus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 08 21, 20:36)
o kiek kainavo tie helio balionai?  ax.gif  as ju labai noriu, bet bijau, kad kainele bus  doh.gif

As uz 30 sumokejau 150 lt + 30 pristatymas i vieta 4u.gif
Atsakyti
a, tai nera jau taip blogai thumbup.gif
o cia tas pristatymas, tai kaip suprantu jie pries vidurnakti juos atveza ar kaip? o kas saltas ugneles pritvirtina? ax.gif
gal gali man ju puslapiuka duoti ar siaip kontaktus.
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 08 09, 12:05)
11.Pats sekmingiausias vakaro sou buvo 24h wub.gif Musu deganti sirdis. Grojo grazia daina,o as ir vyras su fakelu degeme sirdi.Visi sveciai stebejo is terasos vaizda,o mes su vyru salia sirdies stovejome.Sirdis uzgeso ir danguje isvydome fejerverkus.Fejerverkai buvo ir mums staigmena su vyru.O staigmena padare mano tete.

Pasiskaicius, tai viskas taip fantastiskai atrodo! Vadinasi Pinigai - tai nes viskas, galima kazka idomaus sugalvoti ir nesisvaistant milijonais...
Man labai patiko Jusu ideja su vidurnakti deginti sirdi ir, kad Jus uzdegete. Bet kaip tai igyvendinti. Is ko ta sirdis ir kaip buvo padaryta. Galvoje tuscia, niekaip nesumastau kaip tai padaryti. blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 08 21, 19:36)
o kiek kainavo tie helio balionai?  ax.gif  as ju labai noriu, bet bijau, kad kainele bus  doh.gif

Mes emem 50 balionu, ir atvezimas mieste buvo nemokamas... o uz miesto (neatsimenu kainos), tai sumokejom siek tiek daugiau nei 200lt.
Atsakyti
parasykit kur galiu cia kreiptis del tu balionu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gala: 21 rugpjūčio 2007 - 23:47
QUOTE(gala @ 2007 08 21, 23:46)
parasykit kur galiu cia kreiptis del tu balionu  bigsmile.gif

mes pirkome is Dekobalio - buivydiskiu gatvej.
juos atveze apie 21-22h, o leidome 24h
Atsakyti
labutis,gal dar kas kazkokiu ideju turite 24h 4u.gif sirdi buvau nusprendusi,bet pas draugus pries pora sav.vestuvese ji buvo,tai nenoriu jau dabar to pacio verysad.gif dar apie tuos balionus galvoju g.gif bet gal turit kokiu nauju minciu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
mano draugu vestuvese 12val buvo gana paprasta bet labai grazu ir graudu 4u.gif
tiesiog grojo labai grazi daina, visi stovejo ratu su sampano tauremis ir saltomis ugnelemis, o jaunieji buvo viduri rato ir eidami prie kiekvieno svecio susidauzdavo tauremis be zodziu... visi lingavo, kas mokejo dainavo ta grojancia daina nu ir buvo labai grazu smile.gif
dar pries tai, man rodos, svocia jauniesiems padovanono ir uzdejo tokia pasiuta viena pizama dviems, tai buvo labai juokinga, kai jie ten sulindo i ta pizama abu biggrin.gif
o as tai irgi lauzau galva ka cia sumastyti...
Atsakyti