Įkraunama...
Įkraunama...

Pramogos jauniesiems

QUOTE(Nersim @ 2007 08 16, 19:57)
Na  man  ir  250  litų  yra  daug. g.gif Nemanau, kad  tai  beprotiškai  mažai. ax.gif  smile.gif

Kaip uz tiek atrakciju tikrai mazai ax.gif Na,bet cia mano nuomone rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 08 16, 20:25)
Kaip uz tiek atrakciju tikrai mazai ax.gif Na,bet cia mano nuomone rolleyes.gif

tai zinoma priklausomai ka darysit ir pirksit uz tuos 250 ....

o klausykit, man mano brangusis sako kad piramide (ta is sampano tauriu) brangiai kainuoja padaryt ir restorai lupa nemazas babkes uz sustatyma???!!!!!! gal kuri nors darot ar daret ir zinote kiek tas kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(jevcia @ 2007 08 17, 06:17)
tai zinoma priklausomai ka darysit ir pirksit uz tuos 250 ....

o klausykit, man mano brangusis sako kad piramide (ta is sampano tauriu) brangiai kainuoja padaryt ir restorai lupa nemazas babkes uz sustatyma???!!!!!! gal kuri nors darot ar daret ir zinote kiek tas kainuoja?

Musu piramidei taures kainavo 150litu. Mama jas pirko ZANA parduotuveje Klaipedoje. Mes sventeme sodyboje, tad teko taures savo ysigyti sitam reikalui.
buvo berods apie 40 tauriu, duzo tik viena per bandyma namie jas sustatyti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uogute: 20 rugpjūčio 2007 - 19:31
Peržiūrėjau savo vestuvių DVD ir prisiminiau dar keletą įdomesnių vietų. Mūsų vestuvėse dalyvavo danų šeimos ir jos padarė keletą daniškų tradicijų:
1. Po vestuvinio jaunųjų valso, vyrai pagriebė jaunikį ant rankų, pakėlė, nuavė batą ir nukirpo kojinės galą biggrin.gif Pagal daniškas tradicijas, jaunikis su suplyšusia kojine pas svetimas nevaikščios bigsmile.gif Daniškose vestuvėse tai šitą darbą atlieka pabroliai. Jie baigiantis jaunųjų valsui apsupa jaunikį ir kerpa kojinę. Kai kurie jaunieji būna irgi ne iš kelmo spirti tongue.gif Jie arba jau su nukirpta kojine ateina, arba nagus kokia juokinga spalva nusilakuoja tongue.gif Mūsų svečiai labai buvo nustebinti šios tradicijos. Visiems sukėlė juoko priepuolius 4u.gif
2. Sėdint prie stalo, danai pradėjo barškinti su šaukšteliais į lėkštutes. Tokiu būdu jie ragina jaunuosius pasibučiuoti. Kai tik pradeda barškinti, jaunieji turi bučiuotis. O jeigu trepsėti pradeda, tai jaunieji turi pasibučiuoti palindę po stalu. Visai įmanoma pritaikyti ir pas mus biggrin.gif
3. Nors pas mus ir nedarė taip, bet girdėjau dar vieną danišką tradiciją - jei jaunoji išeina kur nors iš pokylių salės, tai visos vestuvėse dalyvaujančios moterys puola bučiuoti jaunikio. Ir atvirkščiai - jei išeina jaunikis, visi vyrai puola bučiuoti jaunosios. Bet turi būtinai spėt atsisėst į savo vietas bučiuotojai, kol negrįžo vyras/žmona drinks_cheers.gif
Jei dar ką prisiminsiu, būtinai parašysiu!!! cool.gif
Atsakyti
thumbup.gif daniskos tradicijos
Atsakyti
QUOTE(Giedruliukas @ 2007 08 20, 22:16)
Peržiūrėjau savo vestuvių DVD ir prisiminiau dar keletą įdomesnių vietų. Mūsų vestuvėse dalyvavo danų šeimos ir jos padarė keletą daniškų tradicijų:
1.  Po vestuvinio jaunųjų valso, vyrai pagriebė jaunikį ant rankų, pakėlė, nuavė batą ir nukirpo kojinės galą  biggrin.gif  Pagal daniškas tradicijas, jaunikis su suplyšusia kojine pas svetimas nevaikščios  bigsmile.gif Daniškose vestuvėse tai šitą darbą atlieka pabroliai. Jie baigiantis jaunųjų valsui apsupa jaunikį ir kerpa kojinę. Kai kurie jaunieji būna irgi ne iš kelmo spirti  tongue.gif  Jie arba jau su nukirpta kojine ateina, arba nagus kokia juokinga spalva nusilakuoja  tongue.gif  Mūsų svečiai labai buvo nustebinti šios tradicijos. Visiems sukėlė juoko priepuolius  4u.gif
2. Sėdint prie stalo, danai pradėjo barškinti su šaukšteliais į lėkštutes. Tokiu būdu jie ragina jaunuosius pasibučiuoti. Kai tik pradeda barškinti, jaunieji turi bučiuotis. O jeigu trepsėti pradeda, tai jaunieji turi pasibučiuoti palindę po stalu. Visai įmanoma pritaikyti ir pas mus  biggrin.gif
3. Nors pas mus ir nedarė taip, bet girdėjau dar vieną danišką tradiciją - jei jaunoji išeina kur nors iš pokylių salės, tai visos vestuvėse dalyvaujančios moterys puola bučiuoti jaunikio. Ir atvirkščiai - jei išeina jaunikis, visi vyrai puola bučiuoti jaunosios. Bet turi būtinai spėt atsisėst į savo vietas bučiuotojai, kol negrįžo vyras/žmona  drinks_cheers.gif
Jei dar ką prisiminsiu, būtinai parašysiu!!!  cool.gif

super smile.gif))) labai idomu ... ir noreciau kazko tokio smile.gif)))
Atsakyti
Šaunių ir originalių idėjų Giedruliukas pametėjo... Nebuvau apie tokias daniškas tradicijas nė girdėjusi ax.gif Manau, drąsiai galima pritaikyti – geros idėjos vakaro paįvairinimui. Aš irgi lauksiu mūsų vestuvių filmuko, gal dar kokia mintis išlįs rolleyes.gif ....
Atsakyti
sveikos merginos thumbup.gif
as cia naujoke, bet tikiuosi greitai pritapsiu 4u.gif
noriu ir as pasidalinti mazyte ideja, gal kam pravers ir iskarto soriukas jei jau kur sita mintis buvo parasyta, neskaitinejau cia labai visko ydemiai 4u.gif

tai va, buvau vestuvee ir ten pirsliukai jauniesiems 12 val. parenge tokia staigmenele. buvo padarytos 2 dideles sirdys, jos sujungtos kaip knyga(nelabai moku nupasakoti doh.gif , bet jai uzdetume viena ant kitos tai atrodytu kaip sursista knyga) Jas atverte ir ant ju pridejo daug mazu zvakuciu, uzgesino sviesa ir ejo prie kiekvieno svecio kuris turejo jauniesiems kazka palinketi vienu zodziu o linkedamas uzdegti viena zvakute, kai priejo prie paskutinio svecio abi sirdutes jau buvo pilnos pridetos deganciu zvakuciu.Jas pirsliai iteike jauniesiems o jie nese tas sirdis taku nusviestu fakelais iki upelio ir ten tas sirdis paleido plaukti. na buvo gan neblogas vaizdelis thumbup.gif
tikiuosi supratot ka norejau papasakoti doh.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aganiute @ 2007 08 21, 14:30)
sveikos merginos thumbup.gif
as cia naujoke, bet tikiuosi greitai pritapsiu 4u.gif
noriu ir as pasidalinti mazyte ideja, gal kam pravers ir iskarto soriukas jei jau kur sita mintis buvo parasyta, neskaitinejau cia labai visko ydemiai 4u.gif

tai va, buvau vestuvee ir ten pirsliukai jauniesiems 12 val. parenge tokia staigmenele. buvo padarytos 2 dideles sirdys, jos sujungtos kaip knyga(nelabai moku nupasakoti doh.gif , bet jai uzdetume viena ant kitos tai atrodytu kaip sursista knyga) Jas atverte ir ant ju pridejo daug mazu zvakuciu, uzgesino sviesa ir ejo prie kiekvieno svecio kuris turejo jauniesiems kazka palinketi vienu zodziu o linkedamas uzdegti viena zvakute, kai priejo prie paskutinio svecio abi sirdutes jau buvo pilnos pridetos deganciu zvakuciu.Jas pirsliai iteike jauniesiems o jie nese tas sirdis taku nusviestu fakelais iki upelio ir ten tas sirdis paleido plaukti. na buvo gan neblogas vaizdelis thumbup.gif
tikiuosi supratot ka norejau papasakoti  doh.gif  4u.gif

grazu .... bent jau as kaip jaunoji noreciau kazko tokio ... tik gi neprasysiu pati savo liudininkes ....
Atsakyti
Na as pati busima jaunoji, bet... daug ka planuoju pati, o nepabijau savo noru pasakyti ir busimai svociai...minty pasakau ko noretume o ji toliau sake ides dar savo minciu ir orginalumo kad kazkiek ir mums is to butu staigmena biggrin.gif
o beje ta ideja kur aprasiau, taip pat mazdaug pakiso patys jaunieji, tik pirsliai ja ispudingai patobulino ir igyvendino. 4u.gif
nebijok garsiai pasakyti ko troksti pacia ysimintiniausia savo gyvenimo diena. bigsmile.gif
Atsakyti
merginos ar galite mane apsviesti?
kokios yra pagrindines pamerges, svocios, pirsliu scenarijai g.gif nieko nebesuprantu..
gal turite kokiu minciu del vestuviu pirmosioss nakties? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sharoonas @ 2007 08 21, 15:01)
kokios yra pagrindines pamerges, svocios, pirsliu scenarijai g.gif nieko nebesuprantu..

Nesupratau, ko tu klausi?Kokios pagrindinės pamergės ir scenarijai??? g.gif
Atsakyti