Įkraunama...
Įkraunama...

Pramogos jauniesiems

o stai taip per musu vestuves atrode sampano piramide su spanguolemis wub.gif irgi idomu, grazu nuotraukose ir visus labai sudomino thumbup.gif 4u.gif
mintis buvo-taip pasitikti jaunuosius gryzusius i sodyba-visi po taure ir kartu sudauzeme..tiesiog faina, linksma
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uogute: 12 rugpjūčio 2007 - 23:38
dar keletas foto blush2.gif Nekokybiskos,nes darytos su kamera doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aggate: 13 rugpjūčio 2007 - 19:13
kaip grazu 4u.gif
Atsakyti
Ir dar viena hihihi.gif Siuo fakelu taku ejome iki upes,o tada jau paleidome zvakeles wub.gif Atleiskite uz foto nekokybiskuma blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 08 13, 20:51)
Ir dar viena hihihi.gif Siuo fakelu taku ejome iki upes,o tada jau paleidome zvakeles wub.gif Atleiskite uz foto nekokybiskuma blush2.gif  doh.gif

juo, labai labai grazu wub.gif wub.gif wub.gif
pas mus sodyboj buvo kiemelyj tvenkinukas, mano tevelis visa vakara degino aplink ji keleta tokiu pat fakeliuku-nudega vienas per pora valandu-pakeisdavo kita. labai jauku, grazu ir beto jie tikrai nebrangus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2007 08 13, 23:24)
juo, labai labai grazu  wub.gif  wub.gif  wub.gif
pas mus sodyboj buvo kiemelyj tvenkinukas, mano tevelis visa vakara degino aplink ji keleta tokiu pat fakeliuku-nudega vienas per pora valandu-pakeisdavo kita. labai jauku, grazu ir beto jie tikrai nebrangus  4u.gif

drinks_cheers.gif visiskai nedaug kainuoja,o efektas stulbinantis(bent man).Dabar mano tevams fakelu manija lotuliukas.gif Palikome kaimuke juos,nes bute nera vietos tokiems daiktams laikyti,tai per kiekviena maza svente juos degina lotuliukas.gif Po vestuviu,kaip tik kelios sventes pasitaike,tai visus (16) fakelus susmaigste ir degino iki paryciu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 08 13, 22:51)
Ir dar viena hihihi.gif Siuo fakelu taku ejome iki upes,o tada jau paleidome zvakeles wub.gif Atleiskite uz foto nekokybiskuma blush2.gif  doh.gif

turbut brangiai vestuves apsiejo nes tiek "pribanbasu" tai padidina biudzeta vestuviu ..... ????
Atsakyti
QUOTE(jevcia @ 2007 08 14, 09:19)
turbut brangiai vestuves apsiejo nes tiek "pribanbasu" tai padidina biudzeta vestuviu ..... ????

blush2.gif zinok,kaip tik ne. Mums visi tie dalykai tekainavo kokius 250lt g.gif As kalbu apie vakaro atrakcijas...Deganti sirdis,sirdis ant duru,zvakutes,kurias leidome vandenin,fakelai ax.gif
Atsakyti
Kodel niekas jokiu ideju nebesiulo? blush2.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 08 14, 09:30)
blush2.gif zinok,kaip tik ne. Mums visi tie dalykai tekainavo kokius 250lt g.gif As kalbu apie vakaro atrakcijas...Deganti sirdis,sirdis ant duru,zvakutes,kurias leidome vandenin,fakelai ax.gif

hmmm ....250 dar nedaug ,,, bet vistiek reikia gero organizatoriaus kur sakytu nu varom dabar ten ir ten .... darom ta ir ta ... nes per savo vestuves turbut nelabai norisi ten begiot ir organizuot viska
Atsakyti
QUOTE(jevcia @ 2007 08 16, 08:03)
hmmm ....250 dar nedaug ,,, bet vistiek reikia gero organizatoriaus kur sakytu nu varom dabar ten ir ten .... darom ta ir ta ... nes per savo vestuves turbut nelabai norisi ten begiot ir organizuot viska

kazkaip pas mus gavosi naturaliai.Del to,kad zmoniu buvo tik 22 ax.gif Turejome saunuolius liudininkus,kurie mokejo isjudinti visus.Mano idnelis buvo visas vakaro scenarijus,kuri perdaviau sesei liudininkei,susakiau,kada kas turi buti. Per vestuves mes tik sedejome ir sypsojomes,o liudininkai buvo musu lupos wub.gif
Na,man 250lt yra tikrai beprotiskai mazai,kaip tokioms atrakcijoms blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aggate @ 2007 08 16, 08:51)

Na,man 250lt yra tikrai beprotiskai mazai,kaip tokioms atrakcijoms blush2.gif

Na man ir 250 litų yra daug. g.gif Nemanau, kad tai beprotiškai mažai. ax.gif smile.gif
Atsakyti