o stai taip per musu vestuves atrode sampano piramide su spanguolemis irgi idomu, grazu nuotraukose ir visus labai sudomino
mintis buvo-taip pasitikti jaunuosius gryzusius i sodyba-visi po taure ir kartu sudauzeme..tiesiog faina, linksma
kaip grazu
QUOTE(aggate @ 2007 08 13, 20:51)
Ir dar viena Siuo fakelu taku ejome iki upes,o tada jau paleidome zvakeles Atleiskite uz foto nekokybiskuma
juo, labai labai grazu
pas mus sodyboj buvo kiemelyj tvenkinukas, mano tevelis visa vakara degino aplink ji keleta tokiu pat fakeliuku-nudega vienas per pora valandu-pakeisdavo kita. labai jauku, grazu ir beto jie tikrai nebrangus
QUOTE(uogute @ 2007 08 13, 23:24)
juo, labai labai grazu
pas mus sodyboj buvo kiemelyj tvenkinukas, mano tevelis visa vakara degino aplink ji keleta tokiu pat fakeliuku-nudega vienas per pora valandu-pakeisdavo kita. labai jauku, grazu ir beto jie tikrai nebrangus
visiskai nedaug kainuoja,o efektas stulbinantis(bent man).Dabar mano tevams fakelu manija Palikome kaimuke juos,nes bute nera vietos tokiems daiktams laikyti,tai per kiekviena maza svente juos degina Po vestuviu,kaip tik kelios sventes pasitaike,tai visus (16) fakelus susmaigste ir degino iki paryciu
QUOTE(aggate @ 2007 08 13, 22:51)
Ir dar viena Siuo fakelu taku ejome iki upes,o tada jau paleidome zvakeles Atleiskite uz foto nekokybiskuma
turbut brangiai vestuves apsiejo nes tiek "pribanbasu" tai padidina biudzeta vestuviu ..... ????
QUOTE(jevcia @ 2007 08 14, 09:19)
turbut brangiai vestuves apsiejo nes tiek "pribanbasu" tai padidina biudzeta vestuviu ..... ????
zinok,kaip tik ne. Mums visi tie dalykai tekainavo kokius 250lt As kalbu apie vakaro atrakcijas...Deganti sirdis,sirdis ant duru,zvakutes,kurias leidome vandenin,fakelai
QUOTE(aggate @ 2007 08 14, 09:30)
zinok,kaip tik ne. Mums visi tie dalykai tekainavo kokius 250lt As kalbu apie vakaro atrakcijas...Deganti sirdis,sirdis ant duru,zvakutes,kurias leidome vandenin,fakelai
hmmm ....250 dar nedaug ,,, bet vistiek reikia gero organizatoriaus kur sakytu nu varom dabar ten ir ten .... darom ta ir ta ... nes per savo vestuves turbut nelabai norisi ten begiot ir organizuot viska
QUOTE(jevcia @ 2007 08 16, 08:03)
hmmm ....250 dar nedaug ,,, bet vistiek reikia gero organizatoriaus kur sakytu nu varom dabar ten ir ten .... darom ta ir ta ... nes per savo vestuves turbut nelabai norisi ten begiot ir organizuot viska
kazkaip pas mus gavosi naturaliai.Del to,kad zmoniu buvo tik 22 Turejome saunuolius liudininkus,kurie mokejo isjudinti visus.Mano idnelis buvo visas vakaro scenarijus,kuri perdaviau sesei liudininkei,susakiau,kada kas turi buti. Per vestuves mes tik sedejome ir sypsojomes,o liudininkai buvo musu lupos
Na,man 250lt yra tikrai beprotiskai mazai,kaip tokioms atrakcijoms
QUOTE(aggate @ 2007 08 16, 08:51)
Na man ir 250 litų yra daug. Nemanau, kad tai beprotiškai mažai.